PL EN DK FR

Hos WORKPRO kan du billigt og simpelt få efterisoleret dit tag og opnå fortrinlige fordele. Vores kompetente og fagdygtige polske håndværkere hjælper dig gerne til en timepris på kun 145 kr.


TRE FORDELE VED TAGISOLERING

 


Hvorfor vælge professionelle håndværkere?

Ved isolering af tag, er der oftest tale om det man kalder for en efterisolering. Der findes lovkrav om, at hvis du udskifter din tagdækning eller ændre ved tagkonstruktionen, eksempelvis ved tilbygning, så skal dit tag efterisoleres. Det er dog kun gældende, hvis efterisoleringen er rentabelt for dig. Ofte er dette dog også tilfældet.

I få tilfælde er det muligt at isolere selv, men det vil altid være anbefalet, at få en fagmand til at udføre arbejdet. Dette er der flere grunde til. Først og fremmest ved en fagmand bedre end nogen anden, hvor i tagets konstruktion det er fordelagtigt at gribe ind. Isolering af tag gjort udefra er klart den metode man anbefaler folk at bruge, og her rådes man til aldrig selv at gribe ind. Ydermere kan en utilstrækkelig efterisolering udmunde i fugtskader. Af samme grund skal du altid kontakte dit forsikringsselskab, således de kender til din hensigt med at efterisolere. Dette bør gøres uanset hvem der udfører arbejdet.


WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 145kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


Ring på +45 52 49 46 54

Hos WORKPRO tilbyder vi professionel tagisolering i København, Århus, Odense samt resten af landet. Kontakt os venligst, hvis du er interesseret i WORKPRO’s kompetente og billige arbejdskraft.

Ring til os på +45 52 49 46 54 eller benyt kontaktformularen. Vi arrangerer derefter et møde inden for kort tid med henblik på at skræddersy et tilbud, der matcher dine behov.

Lad os rådgive om isolering af tag

Står du overfor en opgave der omhandler isolering af tag, er det vigtigt, at der bliver taget godt hånd om isoleringen. Hos WorkPro får du højt kvalificeret arbejdskraft til en yderst konkurrencedygtig pris, og vi sørger for at rådgive, så du får præcis den tagisolation, du har brug for.

Du er velkommen til at kontakte os på +45 52 49 46 54 eller ved at benytte formularen her til højre, hvis du har brug for rådgivning om isolering af tag.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


Tidligere bygggeprojekter