PL EN DK FR

WORKPRO kan hjælpe dig med en billig og simpel kælderisolering, så dit hus er klar til alle former for vejr. Vi har professionel og kompetent polsk arbejdskraft, der kan klare dit arbejde til 145 kr. i timen.


TRE FORDELE VED KÆLDERISOLERING

 


Hvorfor vælge professionelle håndværkere?

I mange danske kældre kan det være nødvendigt at efterisolere. Der slipper nemlig meget varme ud igennem væggene og gulvet i ældre huse. Det er både usundt for helbredet og for varmeregningen, da det det kræver at man skruer højere op for radiatoren i resten af huset – kulden spreder sig hurtigt igennem alle husets lag, så en isolering af kældereren er værd at overveje, især hvis huset er af ældre karakter. Kælderisolering er også nødvendigt, hvis man bygger nyt, og tingene kan ligeså godt blive lavet ordentligt første gang, så man slipper for at efterisolere.

I få tilfælde er det muligt at isolere selv, men det vil altid være anbefalet, at få en fagmand til at udføre arbejdet. Dette er der flere grunde til. Først og fremmest ved en fagmand bedre end nogen anden. Ydermere kan en utilstrækkelig isolering udmunde i fugtskader. Du bør også altid kontakte dit forsikringsselskab, således at de er bevidste til dine isoleringsplaner.


WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 145kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


Ring på +45 52 49 46 54

Hos WORKPRO tilbyder vi professionel isolering rundt om i hele landet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i vores kompetente og billige arbejdskraft.

Benyt venligst kontaktformularen på kontaktsiden, eller ring på +45 52 49 46 54. Vi arrangerer derefter et møde inden for kort tid med henblik på at skræddersy et tilbud på en isoleringsløsning, der matcher dine behov.

Professionel rådgivning om kælderisolering

En kælderisolering er omfattende, og det er derfor vigtigt, at opgaven bliver grebet rigtigt an. Hos WorkPro får du højt kvalificeret arbejdskraft til yderst konkurrencedygtige priser, og vi tilbyder professionel rådgivning og udførelse, så du får præcis den kælderisolering, du har brug for.

Du er velkommen til at kontakte os på +45 52 49 46 54 eller ved at benytte formularen her til højre, hvis du har behov for hjælp til din næste kælderisolering.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


Tidligere bygggeprojekter