PL EN DK FR

WORKPRO isolerer primært med Rockwool, så vi kan levere det bedst mulige resultat til dig. Med de bedste materialer tilgængelige kan vores kompetente håndværkere klare ethvert stykke isoleringsarbejde til kun 145 kr. i timen.


TRE FORDELE VED ROCKWOOL

 


WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 145kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


Ring på +45 52 49 46 54

WORKPRO kan tilbyde solide Rockwools isoleringsløsninger i hele Danmark. Kontakt os, hvis du er interesseret i kompetent og billig arbejdskraft, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Benyt venligst kontaktformularen på kontaktsiden, eller ring til os på +45 52 49 46 54. Når du har kontaktet os, går vi straks igang med at skræddersy et tilbud til dig.

Få den bedste rådgivning til Rockwool isolering

Uanset hvor i huset du skal isolere, er det vigtigt, at opgaven bliver grebet rigtigt an. Hos WorkPro får du højt kvalificeret arbejdskraft til en yderst konkurrencedygtig pris, og vi bruger kun de bedste materialer – kvalitetsikre materialer er udgangspunktet for et godt og solidt resultat.

Du er velkommen til at kontakte os på +45 52 49 46 54 eller ved at benytte formularen her til højre, hvis du har brug for rådgivning til dit næste isoleringsprojekt.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


Tidligere bygggeprojekter