EN DK FR

Brug for billig arbejdskraft?

At starte et byggeprojekt kræver store overvejelser. Hos WORKPRO gør vi processen nem for dig. Vi har både kompetencer og prisstruktur i orden. Derfor kan vi tilbyde dig ordentligt håndværk, billig arbejdskraft og en sparringspartner der er med dig fra start til slut.

Hjælp til enhver opgave

Vi har billig arbejdskraft til alt fra boligbyggeri og erhvervsbyggeri til renoveringsopgaver. Vores medarbejderstab består af polske malere, tømrere og murer, som sørger for et solidt stykke håndværk. Vi er yderst erfarne med at tilbyde billig arbejdskraft til Danmark, og har udført en lang række byggeprojekter her i landet.

Start dit byggeprojekt i dag

Uanset dit byggeprojekts omfang, kan du rolig kontakte os. Vi står klar til at varetage din byggeopgave, og samtidig tilbyder vi dig markedets bedste pris med stor ekspertise. Vil du høre mere om vores billige arbejdskraft, er vi klar ved telefonen på 52 49 46 54. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Hvad er din garanti med billig arbejdskraft?

  Før vi påbegynder et byggeprojekt, udarbejder vi et prisoverslag baseret på den pågældende arbejdsopgaves tidsomfang. Vores håndværkere er polske og vores faste timepris er på 175 kr. Alle håndværkere er registreret til at udføre arbejde i Danmark. Vi holder os desuden altid opdateret på gældende dansk lovgivning samt RUT-registret (Registeret for Udenlandske Tjenesteudbydere). Det er din garanti for lovlig, professionel og billig arbejdskraft.  Billig og kvalificeret arbejdskraft i hele landet

  Hos os finder du kvalificerede håndværkere til bygge- og renoveringsprojekter, i hele landet. Vi arbejder både for private kunder og virksomheder, og håndtere store samt mindre opgaver. Skal vi realisere dine husbyggeri drømme, ved at energirenovere eller sørge for at facaden står flot igen? Måske trænger taget til at blive skiftet eller isoleret? Vi er klar til at hjælpe dig, med den form for billig arbejdskraft, som du mangler til dit næste byggeprojekt.

  Find billig arbejdskraft og kom i gang med dit byggeprojekt

  Mangler du de rette håndværkere til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt? Har du brug for et overblik til hvor og hvordan, du starter dit projekt? Så kontakt WORKPRO allerede i dag. Sammen får vi styr på dit projekt og finde de rette håndværker til opgaven. Vi giver dig et prisoverslag, god tid forinden at arbejdet starter. Med os er du garanteret billig arbejdskraft til danske standarder.


  Tidligere byggeprojekter