EN DK FR

Kompetent polsk arbejdskraft

Er dit håndværker-projekt gået hen og blevet uoverskueligt? Så lad WORKPRO hjælpe dig. Vi stiller fagkyndig polsk arbejdskraft til rådighed, og sætter en ære i at levere et færdigt produkt af allerhøjeste kvalitet. Vores håndværkere er ikke bare yderst kompetente, men også super fleksible og erfarne. Ydermere kan WORKPRO tilbyde konkurrencedygtige priser, selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

WORKPRO dækker hele landet

Vores polske arbejdskraft håndterer opgaver i hele landet. Så uanset om du skal have isoleret din kælder i Jylland, eller foretaget facadearbejde på Sjælland, så står vi til rådighed. Vi er tilmed fleksible, da vi er vant til at veksle mellem opgaver både hjemme og uden for Danmarks grænser.

Lad WORKPRO hjælpe dig

Hvis du ønsker at høre mere til vores polske arbejdskraft, så benyt dig venligst af kontakformularen. Dernæst vil vi planlægge et møde med dig. Her er formålet at skræddersy det rette tilbud, som indfrier dine behov for polsk arbejdskraft. Ved øvrige spørgsmål kan du også kontakte os på + 45 52 49 46 54.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din beskedPolsk arbejdskraft er billigst


Ved polsk arbejdskraft garanteres

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige priser på håndværkere

Vi tilbyder en timepris på kun 155 kr. pr. arbejder. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.
Tidligere bygggeprojekter