EN DK FR

Kompetent polsk arbejdskraft

Er dit håndværker-projekt gået hen og blevet uoverskueligt? Så lad WORKPRO hjælpe dig. Vi stiller fagkyndig polsk arbejdskraft til rådighed, og sætter en ære i at levere et færdigt produkt af allerhøjeste kvalitet. Vores håndværkere er ikke bare yderst kompetente, men også super fleksible og erfarne. Ydermere kan WORKPRO tilbyde konkurrencedygtige priser, selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

WORKPRO dækker hele landet

Vores polske arbejdskraft håndterer opgaver i hele landet. Så uanset om du skal have isoleret din kælder i Jylland, eller foretaget facadearbejde på Sjælland, så står vi til rådighed. Vi er tilmed fleksible, da vi er vant til at veksle mellem opgaver både hjemme og uden for Danmarks grænser.

Lad WORKPRO hjælpe dig

Hos WORKPRO har vi med garanti polsk arbejdskraft til at dække dit behov for behændigt håndværk. Vi tilbyder både malere, murere og tømrere til en overkommelig pris. Udfyld gerne kontaktformularen til højre, så ringer vi dig hurtigst muligt for at planlægge et møde med dig. Du er også velkommen til at ringe på 52 49 46 54 for at høre mere om polsk arbejdskraft.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din beskedPolsk arbejdskraft er billigst


Ved polsk arbejdskraft garanteres

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige priser på polsk arbejdskraft

Vi tilbyder en lav timepris på kun 155 kr. pr. polske arbejder. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes et prisoverslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende opgave. Vi kan også tilbyde at give en fast pris for et projekt. I dette tilfælde kan prisen og specifikationer dog ikke ændres, når projektet først er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig!

Tidligere bygggeprojekter