Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Polske murere

Har du brug for en polsk billig murer til dit byggeprojekt? Uanset om du har gang i et større projekt eller en mindre opgave i hjemmet, så kan WORKPROs polske murere hjælpe dig. Vi har konkurrencedygtige priser og tager kun 185 kr. i timen per håndværker.

Find den rette murer

Hos WORKPRO har vi en hel stab af dygtige og erfarne polske murere, som står klar til at rejse ud til enhver afkrog af Danmark for at hjælpe med diverse mureropgaver. Om du skal have bygget dit drømmehus, renoveret din facade eller lagt fliser i badeværelset? – Så er WOKRPROs billige polske murere et oplagt valg.

Undgå at betale overpris – brug en polsk murer

Der er ingen grund til at betale store summer penge for en murer, når du kan få fantastisk håndværk af høj kvalitet til små priser med vores polske murere. Hos WORKPRO tager vi kun 185 kr. i timen per polske murer. Vi leverer altid høj faglighed og god service i samhør med vores konkurrencedygtige priser.

Billige murere i hele landet

WORKPRO er en landsdækkende virksomhed. Vi tager ud til byggeopgaver overalt i landet – om du skal bruge polsk arbejdskraft i Odense, København, Esbjerg eller et helt fjerde sted. Vi kommer gerne ud til dig. Kontakt os i dag via vores kontaktformular til højre eller giv os et kald på telefon: 52 49 46 54.

Søger du en billig murer?

Send os en besked med en kort beskrivelse af projektet og vi vender retur indenfor 24 timer (på hverdage).

icon - mureske og mursten

Omfugning af murværk

Har dit murværk set bedre dage? Med WorkPro får du polsk håndværksmæssig kvalitet til en overkommelig pris. Vores erfarne murer-team specialiserer sig i omfugning, hvilket sikrer dit bygningsværks styrke og skønhed i mange år frem.

Beskyt din investering og vælg en partner, der kombinerer pålidelighed med økonomisk fordel. Kontakt WorkPro i dag og få topkvalitet til den bedste pris!

Bliv klogere på fuger i murværk her.

wrench and hammer

Renovering

Vi er den hjælpende hånd, når du skal renovere. Med polske murere ombord findes der ikke den drøm, som ikke kan realiseres. Vi arbejder til kun 185 kr. i timen – så tillad dig selv at drømme stort!

Vi udfører blandt andet opgaver såsom nyt badeværelse (eller renovering af dette), tilbygning, facaderenovering og meget mere. Husk at vi tager ud til hele Danmark, så kontakt os endelig – uanset hvor i landet du er bosat.

boligrenovering

Husopførsel

Har du købt ny grund, og mangler du blot drømmehuset? Så lad os stå for opførelsen af huset. Vores polske murere leverer altid et fantastisk stykke arbejde, og vores billige polske håndværkere supplere op med resten af arbejdet.

Vi har stået i spidsen for opførelsen af nye huse mange gange. Vores dygtige polske murere har en lang årrække af erfaring med nybyggeri, både i Danmark samt i udlandet.

renovering af murværk

WORKPROs murere garanterer

Billig murer til dit byggeprojekt

Hos WORKPRO starter vi altid med at give et prisoverslag, baseret på vores konkurrencedygtige timepris på 185 kr. per håndværker og den forventede varighed af opgaven. For dem, der foretrækker forudsigelighed, tilbyder vi også en fast pris. Dog bør det bemærkes, at en sådan pris er fastlåst, når arbejdet først er startet.

Vi er kendte for vores høje kundetilfredshed og vores evne som billig murer. Besøge vores galleri for at se tidligere byggeprojekter og mærke kvaliteten af vores håndværk.

Vi ser frem til at samarbejde med dig!

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide