EN DK FR

Hyr billige tømrere

Godt og solidt håndværk er en dyr affære. Hos WORKPRO har vi dog skruet prisen i bund, men bevaret den sublime service og høje kvalitet. Vores polske tømrere udfører alle typer af tømrer-opgaver over hele landet. Vi leverer tilmed en timepris på blot 155 kr. Udfyld kontaktformularen til højre, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

Vi yder en landsdækkende service

Det er fuldstændigt ligegyldigt hvor i landet, du har brug for en billig tømrer. WORKPRO er nemlig en landsdækkende service, hvorfor vi gerne tager imod din opgave. Kontakt os derfor ligegyldigt om du skal bruge vores ekspertise i København, Odense, Århus eller et helt fjerde sted. I nogle tilfælde opererer WORKPRO også i udlandet. Husk at vi desuden også tilbyder andre former for polsk arbejdskraft.

Overlad arbejdet til vores fantastiske team

Til højre finder du vores kontaktformular. Ønsker du en hjælpende hånd fra vores billige tømrer, så udfyld venligst denne, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at give os et kald på telefon: 52 49 46 54. Herefter aftaler vi fælles et møde, hvor vi sammen vil skræddersy det rette tilbud til dig.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


østeuropæisk arbejdskraft


Ved vores polske tømrere garanterer vi:

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Vore billige tømrere kommer til dig

WORKPRO har hele Danmark som sin arbejdsplads – skal du have opført et hus på Bornholm, eller have renoveret en ejendom i Århus? Vi kan tilbyde dig polske tømrere til en formidabel pris, uanset hvor i landet at arbejdet skal udføres. Vi tilbyder dig en timepris på 155 kr pr tømrer. Hvis du foretrækker det således, kan vi også tilbyde at fastsætte en pris for dit projekt. Der vil den fastlagte pris dog ikke kunne rykkes ved, når projektet er påbegyndt.

Tidligere bygggeprojekter