EN DK FR

Kompetent arbejdskraft

WORKPROs dygtige håndværkere dækker hele landet. Derfor kan du gennem os bestille østeuropæisk arbejdskraft til konkurrencedygtige priser, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Vores håndværkere er pligtopfyldende, fleksible og yderst dygtige til deres arbejde. Vi tilbyder europæisk, primært polsk arbejdskraft, til enhver byggeopgaver. Gennem WORKPRO er det dig både muligt at bestille polske tømrere, malere og murere.

Med service i højsædet

WORKPRO tilbyder østeuropæisk arbejdskraft til dit næste store projekt. Om end du skal have foretaget en tagreparation, isolering af din kælder eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe dig. Din tilfredshed som kunde er vores vigtigste værdi. Vi tør derfor godt love god service og tilfredsstillende resultater.

Lad WORKPRO hjælpe dig

Er du interesseret i at høre mere om WORKPRO og vores dygtige håndværkere, så benyt dig venligst af vores kontaktformular. Vi vil herefter tage kontakt med henblik på at planlægge et møde med dig. Således kan vi sammen sikre at finde den helt rigtige løsning til dig. Ønsker du at snakke med os over telefonen, så er du velkommen til at ringe på +45 52 49 46 54.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din beskedøsteuropæisk arbejdskraft


WORKPRO kan garantere

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Arbejdskraft til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder en timepris på kun 155 kr. pr. arbejder. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.
Tidligere bygggeprojekter