Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Erhvervsbyggeri

Lad WORKPRO skabe de perfekte rammer for din arbejdsplads. Vores kvalificerede og flittige polske håndværkere opfører kontor- og erhvervsbyggeri i høj kvalitet til kun 185 kr. i timen. Ring til os på 52 49 46 54 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Erhvervsbyggeri til alle formål

Erhvervsbyggeri kan være mange ting. Hvad enten du skal bruge erhvervsbyggeri til kontor, lager eller produktion, så står WORKPRO klar med flittig arbejdskraft til opførelsen af din erhvervsejendom. Vi bygger blandt andet butikslokaler, institutioner, lagerfaciliteter, produktionshaller, kontorbygninger og værksteder.

Vi bygger i hele Danmark

Lange distancer er intet problem for os. Vi tager ud til dit byggeprojekt på Falster, i København eller på Mors. Hyr os til at stå for dit næste erhvervsbyggeri eller andet nybyggeri til kun 185 kr. i timen pr. håndværker.

Fra idé til færdig erhvervsejendom

Du har sikkert rigeligt at se til med din forretning. Derfor er det vigtigt at finde en bygherre du kan stole på, så du kan bruge mindre tid på at bekymre dig om selve erhvervsbyggeriet. Vi varetager helle byggeprocessen. Vi bryster os af høj kvalitet, ærlighed og effektivitet. Vores højt-kvalificerede håndværkere er både hårdtarbejdende og omhyggelige. Alle trin i arbejdsprocessen bliver fulgt op på af en projektleder, som vil holde dig informeret under hele byggeprojektet.

Send en besked til os

ikon - mønter

Billigt erhvervsbyggeri

På grund af vores dygtige polske håndværkere kan vi tilbyde yderst konkurrencedygtige priser, som er svære at matche andre steder. Vores hold af håndværkere er både flittige og pålidelige.

Vi leverer altid til den aftalte deadline og vi sætter en ære i direkte og ærlig kommunikation. Skal vi stå for dit erhvervsbyggeri? Så kontakt os i dag. Benyt enten vores kontaktformular, eller ring for en uforpligtende snak.

wrench and hammer

Renovering af erhvervsbyggeri

Giv dine erhvervslokaler en overhaling og skab det gode arbejdsmiljø, som dine medarbejdere fortjener. Lokaler med god luftcirkulation forbedrer både miljø og indeklima, hvilket øger medarbejdernes produktivitet.

Vi giver dine kontorlokale og institutionsbygninger en komplet renovering så de fremstår som ny. Fortæl os om dine ønsker, så finder vi ud af, hvordan de bedst muligt kan blive opfyldt.

ikon - hus-issolering

Udvidelse af erhvervsbygning

Er din virksomhed vokset ud af jeres nuværende bygning? Så kan en tilbygning eller udvidelse er jeres bygning være den rette løsning. Således kan I undgå at flytte ud af jeres nuværende domicil.

Vi har stor erfaring med tilbygninger og udvidelse af erhvervsbyggeri, uanset om du bygger vandret eller lodret. Du skal dog altid huske at søge tilladelse fra kommunen før du kaster dig ud i et tilbygningsprojekt.

erhvervsbyggeri

Hos WORKPRO er du garanteret:

Hvorfor vælge WORKPRO til dit erhvervsbyggeri?

Vi skaber de perfekte rammer for dine medarbejdere og kunder, så I har de bedste betingelser for at udføre jeres arbejde til UG. Vi har styr på de danske regler og lovkrav, og hjælper jer gerne med papirarbejde og indhentning af tilladelser i forbindelse med jeres ønskede erhvervsbyggeri. Derudover tilbyder vi en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker, samtidig med at vi garanterer en høj kvalitet. Det finder du ikke andre steder. Kontakt os via kontaktformularen foroven eller ring til os på tlf. 52 49 46 54.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide