Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Garagebyggeri

Leder du efter kompetent og billig arbejdskraft til dit garagebyggeri? Så står WORKPRO klar med kvalificerede håndværkere for kun 185 kr. i timen per mand – uanset hvor i landet du bor. Ring på 52 49 46 54 for at høre nærmere.

Arbejdskraft til dit garageprojekt

WORKPRO er Danmarks førende formidler af faglærte garagebyggere fra udlandet. Med flere års erfaring på det danske marked tilbyder vi garagebyggeri med stor tilfredshed og tillid fra vores danske kunder. Vi lever op til de strenge danske byggestandarder og møder op til dit byggeprojekt med et smil på læben og et glimt i øjet.

Garagebyggeri af høj kvalitet til en lav pris

WORKPRO stiller et professionelt og erfarent team til rådighed. Vi tilbyder dygtige og flittige håndværkere til blot 185 kr. i timen. Vi kan også levere materialerne til dit garagebyggeri til en yderst favorabel pris. Giv os et kald på 52 49 46 54 for at høre nærmere om hvad vi kan hjælpe dig med, eller send en uforpligtende mail gennem mail-formularen til højre.

Få den garage du drømmer om

Vi kan tilpasse din garage så den passer til størrelsen og antallet af biler, du ønsker. Hvis du har brug for en carport i stedet for en garage, kan vi også hjælpe med det. Ligeledes kan vi isolere din nuværende garage og gøre den til en brugbar del af huset. Det er kun fantasien som sætter grænser for garagebyggeriet.

Send en besked til os

Tips til garagebyggeriet

Vi ønsker, at du får så meget ud af din nye garage som muligt, så du bliver glad for den både på kort og på lang sigt. Hos WORKPRO tilbyder vi blandt andet:

  • Specialdesignet garage
  • Garage til én, to eller flere biler
  • Mursten eller stenarbejde
  • Isolerede mure og garageporte
  • Lofter og opbevaringsområder
  • Tagreparation
  • Malerarbejde

 

Der kan være meget at tænke på, når man renoverer på en eksisterende garage eller opfører et nybyggeri eller tilbygning, men benyt alligevel muligheden til at fremtidssikre din garage med følgende tre tips.

ikon: bedre indeklima

Vinterklar garage

Der er ikke noget mere frustrerende end at være sent på den om morgenen og finde ud af at bilen ikke gider at starte. Undgå en problematisk vinter, hvor bilen aldrig vil starte på grund af frost og kulde.

Det gør du ved at (efter)isolere din garage, så den kan holde vinterens lave temperaturer udendørs og dermed skåne din bil, når den står parkeret. Hos WORKPRO er vi eksperter i alt slags isolering, men vi arbejder primært med rockwool til garagebyggeri.

Det kan også være en god idé at installere varmerør i din garage, hvis du har planer om også at bruge den som hobbyrum. På den måde har du mulighed for at varme garagen op hen over vinteren, i perioder hvor du ønsker at bruge den.

ikon - hus-issolering

Mere opbevaringsplads

Garager har det med at blive familiens store roderum. Før vi ved af det, hober kasser og gammelt skrammel sig op. Hvorfor ikke komme rodet i din garage i forkøbet med intelligent opbevaringsplads?

Når vi bygger en ny garage, kan vi på samme tid skabe gode muligheder for organisering af dine ting. Vi bygger flotte, gennemtænkte garager med plads til alt det, som er dit – både værktøj, havemøbler og/eller cykler.

Hos WORKPRO gør vi plads til det hele fra starten af, så du undgår at ærgre dig senere hen efter at garagebyggeriet er afsluttet for længst. Er garagen bare for lille, kan vi også hjælpe dig med en udvidelse af din garage.

malerpensel

Mal i flotte farver

Hvem sagde at garager bør være grå og kedelige? Brug maling til at give din nye garage nyt liv og karakter. Maling kan have en stærk psykologisk effekt og farverne kan gøre din bolig lettere at sælge.

Udnyt at du alligevel er i gang med garagebyggeriet: Mal din garage indvendig i dine yndlingsfarver, og brug farverne til at dele din garage op i praktiske zoner. WORKPRO bygger ikke kun den garage, du drømmer om. Vi stiller også professionelle malere til rådighed til formålet.

Med godt håndærk og sprudlende farver, kan vi sammen skabe et ekstra opholdsrum til din bolig – en garage hvor du kan være kreativ, opbevare alle dine ting eller hvor cyklen kan parkeres.

Garagebyggeri

Med WORKPRO er du garanteret:

WORKPRO bygger din garage i høj kvalitet

Vi konkurrerer på pris, men det betyder ikke at vi slækker på kvaliteten. Vores østeuropæiske håndværkere er flittige og og ryddelige mens dit garagebyggeri står på. Projektet bliver set til ende af en projektleder, der sørger for at tjekke op på kvaliteten under hele projektet.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide