PL EN DK FR

Skal du have foretaget en gulvisolering? Så er du kommet til det rette sted. WORKPRO’s polske håndværkere har mange års erfaring med gulvisolering, og vi kan derfor finde en god løsning til dig. Ring til os, vi står klar til at hjælpe dig.


TRE FORDELE VED GULVISOLERING

 


Derfor skal du vælge professionelle håndværkere

Gulvisolering er et absolut must, hvis man har planer om at ligge gulvvarme, eller allerede har gulvvarme. Mange ny danske huse bliver bygget med gulvvarme, hvilket gør radiatorer overflødige. Men gulvvarme er ikke meget værd, hvis gulvet ikke også er ordenligt isoleret. Er gulvet ikke isoleret, vil varme blot sive ned i fundamentet – man får altså ikke fuld udnyttelse af gulvvarme, hvis man nedprioreterer gulvisolering.

Hos WORKPRO får du en fagmand, som har erfaring og stor indsigt i gulvvisolering. Dette sikrer, at du får udnyttet dit fulde potentiale i gulvvarmen, og ikke bruger unødvendige penge på varmeregningen.


WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 145kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


Ring på +45 52 49 46 54

Vi tilbyder professionelle isoleringsløsninger i hele Danmark. Så uanset hvor de i landet du bor, er der ingen undskyldning for ikke at få isoleret gulvet. Kontakt os i dag, hvis du har et behov for billig arbejdskraft, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Gør enten brug af kontaktformularen på kontaktsiden, eller ring til os på +45 52 49 46 54. Vi står altid klar til at hjælp, og sætter en dyd i skræddersyede tilbud der matcher dine behov.

Få hjælp til gulvisolering

Skal du til at isolere gulvet, er der ingen områder der kan tåle at blive overset. Hos WORKPRO får du kvalificeret arbejdskraft til konkurrencedygtig priser, og du kan være sikker på at du får den nødvendige rådgivning ved din gulvisolering.

Kontakt os på +45 52 49 46 54 eller benytt formularen til højre, hvis du har brug for professionel hjælp til gulvisolering.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


Tidligere bygggeprojekter