EN DK FR

Hjælp til kælderisolering

Hos WORKPRO har vi mange års erfaring med udførelse af kælderisolering. Vi ved hvor vigtigt det er, at undgå fugt i kælderen, og vi ved hvor vi skal sætte ind for at isolere enhver kælder optimalt. Kælderisolering kan være nyttigt i flere tilfælde – både hvis fugten er trukket ind, men også som forebyggende. Kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Høj service på dine præmisser

WORKPRO tilbyder yderst omhyggelige og fagkyndige håndværkere til mange forskellige opgaver. Ydermere kan vi garantere konkurrencedygtige priser. Dette er til trods for, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi udfører kælderisolering i hele landet, hvorfor vi højst sandsynlig også kan hjælpe dig.

Kontakt WORKPRO i dag

Ønsker du at høre mere om, hvad vi hos WORKPRO kan gøre for dig? Så benyt dig gerne af kontaktformularen her på siden. Vi kontakter dig herefter for at stable et møde på benene. I samhør med dig kan vi så skræddersy den mest optimale løsning på kælderisolering baseret på dine behov. Ønsker du svar på spørgsmål nu og her, så er du altid velkommen til at ringe til os på +45 52 49 46 54.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din beskedTRE FORDELE VED KÆLDERISOLERING

 

Lad WORKPRO stå for din kælderisolering


Hvorfor vælge professionelle håndværkere?

I mange danske kældre kan det være nødvendigt at efterisolere. Der slipper nemlig meget varme ud igennem væggene og gulvet i ældre huse. Det er både usundt for helbredet og for varmeregningen, da det det kræver at man skruer højere op for radiatoren i resten af huset – kulden spreder sig hurtigt igennem alle husets lag, så en isolering af kældereren er værd at overveje, især hvis huset er af ældre karakter. Kælderisolering er også nødvendigt, hvis man bygger nyt, og tingene kan ligeså godt blive lavet ordentligt første gang, så man slipper for at efterisolere.

I få tilfælde er det muligt at isolere selv, men det vil altid være anbefalet, at få en fagmand til at udføre arbejdet. Dette er der flere grunde til. Først og fremmest ved en fagmand bedre end nogen anden. Ydermere kan en utilstrækkelig isolering udmunde i fugtskader. Du bør også altid kontakte dit forsikringsselskab, således at de er bevidste til dine isoleringsplaner.

 

WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 155kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Tidligere bygggeprojekter