Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Kælderisolering

WORKPRO kan hjælpe dig med en billig og simpel kælderisolering, så dit hus er klar til alle former for vejr. Vi har professionel og kompetent polsk arbejdskraft, der kan klare dit arbejde til 185 kr. i timen pr. håndværker.

Hjælp til kælderisolering

Hos WORKPRO har vi mange års erfaring med udførelse af kælderisolering. Vi ved, hvor vigtigt det er at undgå fugt i kælderen og vi ved, hvor vi skal sætte ind for at isolere enhver kælder optimalt. Kælderisolering kan være nyttigt i flere tilfælde – både hvis fugten allerede er trukket ind, men især også som forebyggende tiltag. Kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med kælderisolering.

Høj service på dine præmisser

WORKPRO tilbyder yderst omhyggelige og fagkyndige polske håndværkere til mange forskellige opgaver, heriblandt kælderisolering. Ydermere kan vi garantere konkurrencedygtige priser til kun 185 kr. time. Dette er til trods for, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi udfører kælderisolering i hele landet, hvorfor vi højst sandsynlig også kan hjælpe dig.

Kontakt WORKPRO for kælderisolering i dag

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så benyt dig gerne af kontaktformularen her på siden. Vi kontakter dig herefter for at stable et møde på benene. I samhør med dig kan vi skræddersy den mest optimale løsning for kælderisolering baseret på dine behov. Ønsker du svar på spørgsmål nu og her, så er du altid velkommen til at ringe til os på 52 49 46 54.

Send en besked til os

TRE FORDELE VED KÆLDERISOLERING

ikon - mønter

Spar på varmeregningen

En kælderisolering tjener sig selv ind overraskende hurtigt, og det kan mærkes allerede på den første efterfølgende varmeregning. Isolering sikrer nemlig, at du ikke bruger unødig varme, hvilket både er til fordel for din pengepung og for miljøet. Som følge af det reducerede CO2-udslip, er du med til at gøre en forskel for vores miljø, og så giver det til og med et privatøkonomisk boost. Kombinér eventuelt med tagisolering og gulvisolering for en større effekt.

ikon: bedre indeklima

Indeklimaet bliver bedre

Det kolde, danske vintervejr er ikke sundt for dit indeklima og særligt ikke, hvis dit hus ikke er ordentligt isoleret. Med en kælderisolering vil du opleve, at dit hjem får et bedre indeklima, der er mere behageligt at opholde sig i, eftersom temperaturen bliver mere konstant. Derudover vil en kælderisolering gøre, at du undgår fugtskader, der i sidste ende kan udvikle sig til skimmelsvamp.

ikon - hus-issolering

Husets værdi stiger

Danskerne er blevet langt mere miljøbevidste i de seneste år. I denne sammenhæng er et energivenligt hjem også blevet mere attraktivt på boligmarkedet end nogensinde før. Med et kælderisoleret hus kan du være sikker på at øge værdien på din bolig, hvorved dets gensalgsværdi stiger. Dette er som følge af de fordele en kælderisolering giver – nemlig bedre indeklima og billigere varmeregning.

isoleret dagligstue

Hvorfor udføre kælderisolering med hjælp fra fagmænd?

I mange danske kældre kan det være nødvendigt at efterisolere. Der slipper nemlig meget varme ud gennem væggene og gulvet i ældre huse. Det er både usundt for helbredet og for varmeregningen, da det det kræver at man skruer højere op for radiatoren i resten af huset. Kulden spreder sig hurtigt igennem alle husets lag – så en isolering af kælderen er værd at overveje, især hvis huset er af ældre karakter. Kælderisolering er også nødvendigt, hvis man bygger nyt. Tingene kan lige så godt blive lavet ordentligt første gang, så man slipper for at efterisolere.

I få tilfælde er det muligt at isolere selv, men det vil altid være anbefalelsesværdigt, at få en fagmand til at udføre arbejdet. Dette er der flere grunde til. Først og fremmest ved en fagmand bedre end nogen anden. Ydermere kan en utilstrækkelig isolering udmunde i fugtskader. Du bør også altid kontakte dit forsikringsselskab, således at de er bevidste til dine isoleringsplaner. Hos WORKPRO er vi eksperter i rockwool-isolering efter danske standarder.

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på 185 kr. pr. polsk tømrer. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde en fast pris for kælderisolering, som udregnes ud fra omfanget af det ønskede arbejde. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt – og det vil således heller ikke være muligt at ændre i specifikationerne senere hen. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig på det danske marked.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide