EN DK FR

Tid til at skifte tag?

Dit tag har gennem tiden stået model til lidt af hvert. I Danmark udsættes tagene for alt lige fra frost og tung sne til syreholdigt regnvand og sommersolens ultraviolette stråler. I gennemsnit holder et tag i ca. 20 til 25 år. Men af forskellige grunde, skal dit tag muligvis udskiftes før.

Dette kan skyldes haglskader, dårlig loftsventilation, brug af lavkvalitets-materialer eller en dårlig taginstallation. Hvad enten dit tag er forældet, eller dit hus trænger til en ansigtsløftning, kan en udskiftning af taget på dit hjem gøre utrolig meget for huset tilstand og udseende.

Professionel udskiftning af tag til små priser

Vi stræber efter at give dig det bedste af det hele med vejledning om valg af det bedste tag, eksperthåndværk, effektiv installering af høj kvalitet, og yderst konkurrencedygtige priser – 175 kr. i timen. Vi er glade for at kunne levere tage, der holder i mange år fremover.

Vi har et fremragende ry og arbejder hårdt for, at vedligeholde det. Vi er ærlige, effektive og dygtige til hvad vi gør. Vi giver dig gerne referencer, der bekræfter kvaliteten af vores arbejde, så du selv kan se, før du træffer din beslutning. Kontakt os gerne i dag og hør mere.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked
  Vi udfører udskiftning af tag


  Ved udskiftning af dit tag garanterer vi:

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Hvorfor skal WORKPRO udskifte dit tag?

  Hos WORKPRO er vi specialister i byggeri og udskiftning af tag samt udskiftning af sommerhus tag. Vi leverer en høj kvalitet og god service til små priser. Tilmed har vi et godt ry inden for den danske byggebranche. Vi tilbyder en lav timepris på kun 175 kr. per håndværker, men hvis du ønsker en fast projektpris kan dette også aftales.

  Tidligere byggeprojekter