EN DK FR

Tid til boligbyggeri?

Hjemme på matriklen er det måske blevet tid til boligbyggeri og i så falde, kan vi hjælpe dig. WORKPRO består af et stort team, som med en samlet erfarenhed og bred ekspertise glædeligt går til enhver opgave – store som små. Vi har en billig timepris, en effektiv arbejdsgang og en stor projektportefølje, som vi drager viden fra.

Landsdækkende enterprise

WORKPRO udfører boligbyggeri i hele Danmark. Vi har fagkyndige håndværkere i områderne omkring København, Odense og Århus. Bor du på Bornholm, Samsø eller en anden dansk ø, så kontakt os alligevel. WORKPRO står klar med murere, tømrere, malere og mere til, uanset hvor i Danmark du har brug for vores ekspertise.

Vi leverer en konkurrencedygtig timepris

Kvalitetshåndværk behøver ikke at være chokerende dyrt. Hos WORKPRO arbejder vi ud fra en fastsat timepris på 175 kr. pr. håndværker. Kontakt os nu på telefon: 52 49 46 54 og hør mere. Sammen skræddersyer vi det rette tilbud til dig. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, som du finder her til højre.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Nyt hus eller fornyelse af hus?

  Boligbyggeri behøver ikke nødvendigvis at være lig med nybyggeri. Vi tager hjertens gerne mod opgaver, hvor en bolig skal opføres fra første grundsten. Ligeledes foretager vi også opgaver i forlængelse heraf. Alle typer af boligbyggeri udføres af vores kvalitetsbevidste team og til samme lave timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Læs mere om vores øvrige services indenfor boligbyggeri herunder.  Las os hjælpe dig med at opføre nybyggeri


  For dit boligbyggeri garanterer vi:

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  WORKPRO leverer billig boligbyggeri

  Boligbyggeri er en større udgiftspost, uanset hvordan du vender og drejer det. Hos WORKPRO har vi derfor sat os for at finde den bedst mulige kombination af billige priser og kvalitetsarbejde. Vi benytter os af erfarne polske håndværkere, som oveni også er billige og effektive.

  Vi tilbyder derfor en sublim service og et fantastisk resultat opført for kun 175 kr. i timen. Hos WORKPRO håndterer vi boligbyggeri for erhverv og privat, sommerhus ombygning, istandsættelse og meget mere.

  Tidligere byggeprojekter