Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Boligbyggeri

WORKPRO tilbyder boligbyggeri i alle afskygninger. Er dit udgangspunkt en tom byggegrund eller skal du blot have opført en tilbygning, så kan vi stå for opgaven. Kontakt os gerne i dag.

Tid til boligbyggeri?

Hjemme på matriklen er det måske blevet tid til boligbyggeri og i så falde, kan vi hjælpe dig. WORKPRO består af et stort team, som med en samlet erfarenhed og bred ekspertise glædeligt går til enhver opgave – store som små. Vi har en billig timepris, en effektiv arbejdsgang og en stor projektportefølje, som vi drager viden fra.

Landsdækkende enterprise

WORKPRO udfører boligbyggeri i hele Danmark. Vi har fagkyndige håndværkere i områderne omkring København, Odense og Århus. Bor du på Bornholm, Samsø eller en anden dansk ø, så kontakt os alligevel. WORKPRO står klar med murere, tømrere, malere og mere til, uanset hvor i Danmark du har brug for vores ekspertise.

Vi leverer en konkurrencedygtig timepris

Kvalitetshåndværk behøver ikke at være chokerende dyrt. Hos WORKPRO arbejder vi ud fra en fastsat timepris på 185 kr. pr. håndværker. Kontakt os nu på telefon: 52 49 46 54 og hør mere. Sammen skræddersyer vi det rette tilbud til dig. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, som du finder her til højre.

Send en besked til os

Nyt hus eller fornyelse af hus?

Boligbyggeri behøver ikke nødvendigvis at være lig med nybyggeri. Vi tager hjertens gerne mod opgaver, hvor en bolig skal opføres fra første grundsten. Ligeledes foretager vi også opgaver i forlængelse heraf. Alle typer af boligbyggeri udføres af vores kvalitetsbevidste team og til samme lave timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Læs mere om vores øvrige services indenfor boligbyggeri herunder.

billigt nyt tag

Tilbygning

Er dit behov for boligbyggeri opstået i forbindelse med en familieforøgelse? Føles det ellers så store hus efterhånden trængt? Så kan tilbygning være den rette løsnign på din problemstilling.

Hos WORKPRO tilbygger vi gerne på dit hus. Vi mener i mange tilfælde, at denne løsning er den mest optimale. Det er prisbesparende at bygge ud af fremfor op ad. Samtidig vil dit hus’ værdi stige ved tilbygning.

hus

Isolering

Mange husejere ser boligbyggeri som en investering. Start derfor gerne med at tjekke dine isoleringsmuligheder. Her er tale om et tiltag, som vil mindske dine regninger med det samme.

Hos WORKPRO foretager vi tagisolering, kælderisolering og gulvisolering. Alle former vil gavne til at holde varmen indendøre og unødvendig fugt ude. Således undgår du også skimmelsvamp.

klimaskærm

Renovering

Under kategorien boligbyggeri hører også renovering i alle sine former. Om end det er taget, ydermuren, samtlige rum eller noget helt fjerde, som trænger til en kærlig hånd, så kan vi hos WORKPRO hjælpe dig.

Vores håndværkere har mange års erfaring og en dybdeborende viden om håndværkerfagets mange aspekter. Vi har en fast timepris på 185 kr., uanset hvilken form for boligbyggeri, du skal have foretaget.

nybyggeri

For dit boligbyggeri garanterer vi:

WORKPRO leverer billig boligbyggeri

Boligbyggeri er en større udgiftspost, uanset hvordan du vender og drejer det. Hos WORKPRO har vi derfor sat os for at finde den bedst mulige kombination af billige priser og kvalitetsarbejde. Vi benytter os af erfarne polske håndværkere, som oveni også er billige og effektive.

Vi tilbyder derfor en sublim service og et fantastisk resultat opført for kun 185 kr. i timen. Hos WORKPRO håndterer vi boligbyggeri for erhverv og privat, sommerhus ombygning, istandsættelse og meget mere.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide