EN DK FR

Vi istandsætter sommerhuse

WORKPRO påtager sig gerne opgaver i forbindelse med istandsættelse af sommerhus. Uanset om du skal have lavet en tilbygning, isolere sommerhuset eller have fikset taget, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder kompetent og billig arbejdskraft. Udfyld kontaktformularen i dag, og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Få skarpe priser på istandsættelse af sommerhus

Vi tilbyder dig en timepris på 175 kr. pr. håndværker. På trods af vores konkurrencedygtige priser for istandsættelse af sommerhus går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Godt håndværk er ikke en umulighed at betale, hvis du benytter dig af WORKPROs erfarne håndværkere.

Skal vi hjælpe med istandsættelse af sommerhus?

Overlad den tunge del af istandsættelse af sommerhus til os. Vi praktiserer dagligt at bringe drømme til virkelighed, og det kan vi også gøre for dig. Benyt dig af kontaktformularen her på siden, eller giv os et kald på telefon: 52 49 46 54. Så kontakter vi dig med henblik på, at booke et møde, hvor vi sammen kan finde den rette løsning.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked 

 

Vi udfører alt indenfor istandsættelse af sommerhus


WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Vi gør renovering af sommerhus overskueligt

Med en timepris på blot 175 kr. pr håndværker sørger vi for, at du kan få meget mere renovering af sommerhus for pengene. På den måde kan du indfri flere af dine renoverings-drømme på en gang, fremfor at skulle splitte dem op. Giv os et kald, og så udregner vi et prisoverslag. Hvis det ønskes, kan vi tilbyde en fast pris, som ikke vil rykke sig efter at arbejdet er igangsat.

Tidligere byggeprojekter