EN DK FR

Sommerhus istandsættelse nu

Hos WORKPRO har vi istandsat sommerhuse siden 2008. Vi har bred erfaring med tilbygninger, isolering og fuld renovering af feriehuse i Europa. Vi tilbyder kompetent og billig arbejdskraft udført at vores veluddannede polske håndværkere.

Dansk kvalitet til polske priser

Vores faste timepris er 175 kr. pr håndværker. Når vi istandsætter sommerhuse på dansk jord, bruger vi altid danske materialer. Alle vores håndværkere er uddannet og sammensat i teams, så deres kompetencer komplimenterer hinanden bedst muligt.

Fleksible arbejdsgange

Polske håndværkere uddannes således, at alle kan løfte forskellige opgaver. Vi er derfor fleksible og i stand til at skifte arbejdsgang, hvis du ombestemmer dig i løbet af processen. Læs mere om håndværkernes uddannelse i vores FAQ.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Vi istandsætter sommerhuse

  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig sammensætning af teams
  • Veluddannet personale
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Dansk kvalitet, polsk effektivitet
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Overskuelig istandsættelse af sommerhus

  Vi starter alle samarbejder med et møde. Her afstemmer vi processen, lægger en tidsplan og gennemgår alt, hvad du skal have styr på inden start.

  Du står selv for indkøb af materialer, men vi udarbejder en materialeliste for dig. Således sørger vi for en overskuelig og hurtig istandsættelse af dit sommerhus.

  Tidligere byggeprojekter