EN DK FR

Hos WORKPRO tager vores yderst dygtige og kvalitetsbevidste polske håndværkere kun 155 kr. i timen. Ved at lade WORKPRO opføre din tilbygning, opnår du både fordele og godt håndværk til en fortrinlig timepris.


TRE FORDELE VED TILBYGNING

 


Kontakt os via kontaktformularen eller ring på +45 52 49 46 54

Hos WORKPRO tilbyder vi professionel isolering i København, Århus, Odense samt resten af landet.  Kontakt os venligst, hvis du er interesseret i WORKPRO’s kompetente og billige arbejdskraft. Benyt venligst kontaktformularen på kontaktsiden, eller ring til os på +45 52 49 46 54. Vi arrangerer derefter et møde inden for kort tid med henblik på at skræddersy et tilbud, der matcher dine behov.


Hvorfor skal WORKPRO stå for din tilbygning?

Uanset om du ønsker en tilbygning til dit sommerhus eller villa, skal have lavet en sommerhus ombygning eller noget helt tredje, så står WORKPRO klar til at hjælpe dig. Fordelene er altid tårnhøje, ved at tilføje bebyggelse til din bolig, men der er mange ting man skal holde styr på. Der skal altid søges tilladelse om tilbygning hos kommunen. Ydermere findes der en række lovkrav om, hvor stor en del af din grund som du må bebygge. På en almindelig størrelse villagrund lyder det typiske tilladte stykke grund på 30 procent af grundens areal.

Hos WORKPRO fjerner vi ikke kun byrden angående opførsel af din tilbygning. Vi klarer også gerne dit papirarbejde i forhold til de restriktioner, som medfører ved opførelse af en tilbygning. Vi sørger naturligvis også altid for, at alle lovkrav og regler overholdes.


Ved tilbygningsarbejde garanterer vi

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Tilbygning

Ring på +45 52 49 46 54

Skal du have lavet en tilbygning? Så er Workpro din rette samarbejdspartner. Vi tilbyder kompetent og professionel arbejdskraft til konkurrencedygtige priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi er klar til at hjælpe dig uanset, hvor i landet du befinder dig.

Workpro står klar til at hjælpe dig, så du skal være mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 52 49 46 54 eller via vores kontaktformular her.

Lad os rådgive om din tilbygning

Hos Workpro har vi mange års erfaring med at lave tilbygninger. Derfor mener vi også, at vi kan hjælpe dig til et flot resultat. Imidlertid kræver det dog, at vi ved, hvordan du godt kunne tænke dig, at det endelige resultat kommer til at se ud.

Derfor foreslår vi, at du sender os en besked via formularen til højre, hvor du kan indskrive nogle detaljer om den tilbygning, som du gerne vil have lavet. Ligeledes kan du også ringe til os på +45 52 49 46 54. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


Tidligere bygggeprojekter