Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Tilbygning

Vil du opføre din nye tilbygning til kun 185 kr. i timen per håndværker? Lad vores dygtige og kvalitetsbevidste polske tømrere klare ærterne!

Billig tilbygning hos WORKPRO

Skal du have lavet en tilbygning til dit hus eller erhvervsbygning? Så er WORKPRO din rette samarbejdspartner. Vi bygger din tilbygning billigt – og inden for den aftalte tidsramme. Vores kompetente og professionelle arbejdskraft står på pinde for dig til konkurrencedygtige priser og vi tilbyder en solid bygningskvalitet. Vi er klar til at hjælpe dig uanset, hvor i landet du befinder dig.

Lad os rådgive om din tilbygning

Hos WORKPRO har vi mange års erfaring med at lave tilbygninger. Derfor mener vi også, at vi kan hjælpe dig til et flot resultat, der lever op til alle dine forventninger. Hos os får du 100% ærlig og kompetent rådgivning. Vi er meget interesserede i at høre dine ønsker og tanker om, hvordan det endelige resultat skal se ud. Men vi er heller ikke blege for at sige til, hvis vi mener, at der findes en bedre løsning på dit problem.

Godt håndværk i hele landet – Ring 52 49 46 54

Vi er klar til at hjælpe dig uanset, hvor i landet du befinder dig. WORKPRO’s håndværkere tager ud og bygger i hele Danmark – København, Århus, Aalborg og Odense eller hvor du end bor. Er du er interesseret i WORKPRO’s kompetente og billige arbejdskraft til at lave til tilbygning? Så kontakt os i dag. Send en e-mail gennem kontaktformularen eller ring til os på tlf. 52 49 46 54.

Send en besked til os

TRE FORDELE VED TILBYGNING

ikon - hus-issolering

Tilbygning løser pladsmangel

Lever du og din familie i hus? Så kender du formentlig også til følelsen af, at huset skrumper, i takt med at dine børn bliver ældre. I har måske overvejet at flytte til større? Men der er nu ikke noget, som ens eget hjem. Derfor er en tilbygning den bedste løsning.

Foruden at du sparer besværet ved at flytte fra det område du kender så godt, så er det også billigere at lave en tilbygning på den bolig, du allerede er indehaver af. At bygge til på siden af huset er tilmed en billigere løsning end at bygge opad.

ikon - mønter

Byg til og husværdien stiger

Når du laver en tilbygning på dit eksisterende hjem, vil værdien af denne automatisk stige. Den dag du ikke længere ønsker at bo i huset, vil det vise sig at tilbygningen var en god investering.

Du kan ofte sælge til en højere pris end hvad din tilbygning rent faktisk kostede. Huspriserne i dit område har også noget at skulle have sagt. Jo højere priserne ligger i dit kvarter, desto bedre kan det betale sig udvide med en tilbygning.

wrench and hammer

Billigere end at bygge 1. sal

Det er typisk billigere at opføre en tilbygning til dit hus frem for at bygge en 1. sal på din bolig. Det skyldes, at du ofte også skal ændre på din tagkonstruktion og isolering, når du bygger opad med en ekstra etage.

Uanset hvilken form for ekstra bebyggelse du ønsker på din grund, skal du altid søge om tilladelse gennem kommunen. Her er det også en fordel at bygge ud i siden af huset frem for at påføre en 1. sal. Det er nemlig lettere at skaffe tilladelse til tilbygninger.

tilbygning

Hvorfor skal WORKPRO stå for din tilbygning?

Fordelene ved at tilføje en tilbygning til din bolig er tårnhøje, men der er mange ting at holde styr på. Uanset om du ønsker en tilbygning til dit sommerhus, villa eller erhvervsbygning, så står WORKPRO klar til at hjælpe dig. Der skal altid søges tilladelse om tilbygning hos kommunen. Ydermere findes der en række lovkrav om, hvor stor en del af din grund, du må bebygge.

På en villagrund af almindelig størrelse lyder det typiske tilladte bebyggelsesområde på 30 procent af grundens areal. Hos WORKPRO fjerner vi ikke kun byrden ved opførsel af din tilbygning. Vi kan også klare dit papirarbejde i forhold til de restriktioner, som opførelsen af tilbygningen medfører. Vi sørger naturligvis også for, at alle lovkrav og regler til enhver tid overholdes – også hvis du skal have lavet tilbygning i forbindelse med sommerhus-ombygning.

Ved tilbygningsarbejde garanterer vi

Kontakt os på tlf. 52 49 46 54

WORKPRO står klar til at hjælpe dig med dit tilbygnings-projekt, så du skal være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. (+45) 52 49 46 54 eller skriv via vores kontaktformular.

Efter vores første kontakt arrangerer vi et møde inden for kort tid med henblik på at skræddersy et tilbud, der matcher dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide