EN DK FR

Billig tilbygning hos WORKPRO

Skal du have lavet en tilbygning til dit hus eller erhvervsbygning? Så er WORKPRO din rette samarbejdspartner. Vi bygger din tilbygning billigt – og inden for den aftalte tidsramme. Vores kompetente og professionelle arbejdskraft står på pinde for dig til konkurrencedygtige priser og vi tilbyder en solid bygningskvalitet. Vi er klar til at hjælpe dig uanset, hvor i landet du befinder dig.

Lad os rådgive om din tilbygning

Hos WORKPRO har vi mange års erfaring med at lave tilbygninger. Derfor mener vi også, at vi kan hjælpe dig til et flot resultat, der lever op til alle dine forventninger. Hos os får du 100% ærlig og kompetent rådgivning. Vi er meget interesserede i at høre dine ønsker og tanker om, hvordan det endelige resultat skal se ud. Men vi er heller ikke blege for at sige til, hvis vi mener, at der findes en bedre løsning på dit problem.

Godt håndværk i hele landet – Ring 52 49 46 54

Vi er klar til at hjælpe dig uanset, hvor i landet du befinder dig. WORKPRO’s håndværkere tager ud og bygger i hele Danmark – København, Århus, Aalborg og Odense eller hvor du end bor. Er du er interesseret i WORKPRO’s kompetente og billige arbejdskraft til at lave til tilbygning? Så kontakt os i dag. Send en e-mail gennem kontaktformularen eller ring til os på tlf. 52 49 46 54.

Få et tilbud på tilbygning i dag!

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked


  TRE FORDELE VED TILBYGNING

  Tilbygning


  Hvorfor skal WORKPRO stå for din tilbygning?

  Fordelene ved at tilføje en tilbygning til din bolig er tårnhøje, men der er mange ting at holde styr på. Uanset om du ønsker en tilbygning til dit sommerhus, villa eller erhvervsbygning, så står WORKPRO klar til at hjælpe dig. Der skal altid søges tilladelse om tilbygning hos kommunen. Ydermere findes der en række lovkrav om, hvor stor en del af din grund, du må bebygge.

  På en villagrund af almindelig størrelse lyder det typiske tilladte bebyggelsesområde på 30 procent af grundens areal. Hos WORKPRO fjerner vi ikke kun byrden ved opførsel af din tilbygning. Vi kan også klare dit papirarbejde i forhold til de restriktioner, som opførelsen af tilbygningen medfører. Vi sørger naturligvis også for, at alle lovkrav og regler til enhver tid overholdes – også hvis du skal have lavet tilbygning i forbindelse med sommerhus-ombygning.


  Ved tilbygningsarbejde garanterer vi

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Kontakt os på tlf. 52 49 46 54

  WORKPRO står klar til at hjælpe dig med dit tilbygnings-projekt, så du skal være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. (+45) 52 49 46 54 eller skriv via vores kontaktformular.

  Efter vores første kontakt arrangerer vi et møde inden for kort tid med henblik på at skræddersy et tilbud, der matcher dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Tidligere byggeprojekter