EN DK FR

Arbejdskraft til dit garageprojekt

WORKPRO er Danmarks førende formidler af faglærte garagebyggere fra udlandet. Med flere års erfaring på det danske marked tilbyder vi garagebyggeri med stor tilfredshed og tillid fra vores danske kunder. Vi lever op til de strenge danske byggestandarder og møder op til dit byggeprojekt med et smil på læben og et glimt i øjet.

Garagebyggeri af høj kvalitet til en lav pris

WORKPRO stiller et professionelt og erfarent team til rådighed. Vi tilbyder dygtige og flittige håndværkere til blot 175 kr. i timen. Vi kan også levere materialerne til dit garagebyggeri til en yderst favorabel pris. Giv os et kald på 52 49 46 54 for at høre nærmere om hvad vi kan hjælpe dig med, eller send en uforpligtende mail gennem mail-formularen til højre.

Få den garage du drømmer om

Vi kan tilpasse din garage så den passer til størrelsen og antallet af biler, du ønsker. Hvis du har brug for en carport i stedet for en garage, kan vi også hjælpe med det. Ligeledes kan vi isolere din nuværende garage og gøre den til en brugbar del af huset. Det er kun fantasien som sætter grænser for garagebyggeriet.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Tips til garagebyggeriet

  Vi ønsker, at du får så meget ud af din nye garage som muligt, så du bliver glad for den både på kort og på lang sigt. Hos WORKPRO tilbyder vi blandt andet:

  Der kan være meget at tænke på, når man renoverer på en eksisterende garage eller opfører et nybyggeri eller tilbygning, men benyt alligevel muligheden til at fremtidssikre din garage med følgende tre tips.  Hos WORKPRO opfører vi kreativt garagebyggeri med masser af muligheder, som du ikke selv havde tænkt på


  Med WORKPRO er du garanteret:

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  WORKPRO bygger din garage i høj kvalitet

  Vi konkurrerer på pris, men det betyder ikke at vi slækker på kvaliteten. Vores østeuropæiske håndværkere er flittige og og ryddelige mens dit garagebyggeri står på. Projektet bliver set til ende af en projektleder, der sørger for at tjekke op på kvaliteten under hele projektet.

  Tidligere byggeprojekter