EN DK FR

En professionel partner

WORKPRO er din partner gennem hele byggeprocessen. Vi er rutinerede inden for alle områder — lige fra de indledende knæbøjninger, hvor rådgivning og sparring fylder meget, til udførelsen af selve håndværket. Vi lover fuld gennemsigtighed hele vejen igennem og vi holder en tæt kontakt med dig fra start til slut.

Markedets måske billigste timepris

WORKPROs medarbejderstab består af kompetente, polske håndværkere. På det danske marked kan vi derfor holde prisen yderst konkurrencedygtig og tilbyde en timepris på 175 kr. pr. håndværker. Til trods for den lave timepris går vi aldrig på kompromis med den kvalitet vi tilbyder. Se gerne vores referencer.

Kontakt WORKPRO i dag

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en tilbygning til dit sommerhus? Så tag kontakt til os i dag. Gør brug af kontaktformularen eller giv os et kald på: 52 49 46 54. Så kan vi hurtigst muligt få arrangeret et møde med henblik på at skræddersy det helt rigtige tilbud, som passer til dine behov.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked

  En tilbygning til sommerhus kan bruges til mange ting


  Skab mere plads i ferieboligen

  Ved at udvide dit sommerhus med en tilbygning, vil du skabe mere plads til endnu mere feriehygge. De ekstra kvadratmeter vil danne rammen for et utal af hyggelige stunder, hvor endnu der vil være plads til endnu flere, af hvem I har kær. I kan sætte lige akkurat det præg på sommerhuset, som I ønsker. En tilbygning kan sagtens opføres således, at den tilpasser sig husets autentiske look. Uanset hvordan din visualisering af slutresultatet kan se ud, så bør det være noget, vi kan matche.

  Vi klarer papirarbejdet

  Når du beslutter dig for at opføre en tilbygning til dit sommerhus, er det vigtigt at du underretter din grundejerforening. Du skal nemlig være opmærksom på, at der ofte er restriktioner for, hvordan en sommerhus tilbygning må opføres. Når du benytter WORKPRO som din samarbejdspartner, så er vi som sagt med dig hele vejen i alle led af processen. Det betyder også, at vi tager os af al papirarbejdet i forbindelse med sommerhus tilbygningen. Du skal hverken tænke på byggetilladelser eller bebyggelsesprocenter — for den klarer vi. Der er i det hele taget mange ting, som vi hos WORKPRO kan hjælpe dig med. Læs om tre af dem herunder.  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Èn tilbygning — et hav af muligheder

  Vi har bygget sommerhus tilbygninger et utal af gange og vi oplever ofte at brugen af disse er vidt forskellig. Projekter, som WORKPRO har været inde over, fungerer idag som både havestue, uderum, udestue eller blot som udvidelse af et eksisterende rum. Ligegyldigt, hvordan din sommerhus tilbygning skal benyttes, så kan vi opfører denne til 175 kr. i timen pr. håndværker.