Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Tilbygning til sommerhus

Går du med tanker om en sommerhus tilbygning? Så læs mere, om hvad sådan et projekt kræver, herunder! Hvis du har ideerne til, hvordan du bedst kan nyde det ekstra plads, så har WORKPRO håndværkerne, der kan vække drømmen til livs — og endda til en konkurrencedygtig pris.

En professionel partner

WORKPRO er din partner gennem hele byggeprocessen. Vi er rutinerede inden for alle områder — lige fra de indledende knæbøjninger, hvor rådgivning og sparring fylder meget, til udførelsen af selve håndværket. Vi lover fuld gennemsigtighed hele vejen igennem og vi holder en tæt kontakt med dig fra start til slut.

Markedets måske billigste timepris

WORKPROs medarbejderstab består af kompetente, polske håndværkere. På det danske marked kan vi derfor holde prisen yderst konkurrencedygtig og tilbyde en timepris på 185 kr. pr. håndværker. Til trods for den lave timepris går vi aldrig på kompromis med den kvalitet vi tilbyder. Se gerne vores referencer.

Kontakt WORKPRO i dag

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en tilbygning til dit sommerhus? Så tag kontakt til os i dag. Gør brug af kontaktformularen eller giv os et kald på: 52 49 46 54. Så kan vi hurtigst muligt få arrangeret et møde med henblik på at skræddersy det helt rigtige tilbud, som passer til dine behov.

Send en besked til os

tilbygning til sommerhus

Skab mere plads i ferieboligen

Ved at udvide dit sommerhus med en tilbygning, vil du skabe mere plads til endnu mere feriehygge. De ekstra kvadratmeter vil danne rammen for et utal af hyggelige stunder, hvor endnu der vil være plads til endnu flere, af hvem I har kær. I kan sætte lige akkurat det præg på sommerhuset, som I ønsker. En tilbygning kan sagtens opføres således, at den tilpasser sig husets autentiske look. Uanset hvordan din visualisering af slutresultatet kan se ud, så bør det være noget, vi kan matche.

Vi klarer papirarbejdet

Når du beslutter dig for at opføre en tilbygning til dit sommerhus, er det vigtigt at du underretter din grundejerforening. Du skal nemlig være opmærksom på, at der ofte er restriktioner for, hvordan en sommerhus tilbygning må opføres. Når du benytter WORKPRO som din samarbejdspartner, så er vi som sagt med dig hele vejen i alle led af processen. Det betyder også, at vi tager os af al papirarbejdet i forbindelse med sommerhus tilbygningen. Du skal hverken tænke på byggetilladelser eller bebyggelsesprocenter — for den klarer vi. Der er i det hele taget mange ting, som vi hos WORKPRO kan hjælpe dig med. Læs om tre af dem herunder.

ikon: bedre indeklima

Isolering

Mange sommerhuse har flere årtier på bagen og desuden bygget med formål om at skulle bruges i sommerhalvåret.

Men kotumen for brug af ferieboligen har ændret sig og mange tager på weekender hertil hele året rundt. Derfor kan isolering af sommerhus være en vigtig investering.

ikon: tag

En tagarbejde

Har du både hus og feriebolig, så er der nok at se til. Alle udgifter kommer nemlig gange to, og derfor er det vigtigt at få gennemset boligen fra tid til anden.

Du bør få foretaget tagtjek en gang om året. Da kan eventuelle skader tages i opløbet, hvilket vil spare dig for en række udgifter. Kontakt os og hør mere.

ikon: sav

Renovering

Mange udnytter muligheden for en gennemgående renovering af sommerhuset, når der alligevel skal tilbygges flere kvadratmeter til huset.

Det er altid billigere at få ordnet mere på en gang og således kan I sikre en rød tråd i boligen, så tilbygningen ikke skiller sig bemærkelsesværdigt ud.

WORKPRO garanterer

Èn tilbygning — et hav af muligheder

Vi har bygget sommerhus tilbygninger et utal af gange og vi oplever ofte at brugen af disse er vidt forskellig. Projekter, som WORKPRO har været inde over, fungerer idag som både havestue, uderum, udestue eller blot som udvidelse af et eksisterende rum. Ligegyldigt, hvordan din sommerhus tilbygning skal benyttes, så kan vi opfører denne til 185 kr. i timen pr. håndværker.