EN DK FR

Billig lydisolering

Hvis I døjer med støj i jeres bolig, så kan lydisolering være løsningen. Vi finder frem til netop den type lydisolering, som bedst muligt minimerer den type støj, som I bliver udsat for. Det kan eksempelvis være naboen der larmer eller trafikstøj. Alle vores løsninger er gennemtestet, hvilket er jeres garanti for, at I ender op med det bedste resultat.

Kvaliteten er i højsædet

Selvom vores priser er yderst konkurrencedygtige, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Når vi hjælper jer med at lydisolere hjemmet, er I garanteret et resultat som holder mange år frem. En yderligere fordel ved lydisoleringen er, at I også vil opleve besparelser på jeres energiregning, da CO2-udslippet minimeres.

Hvor meget kan støjen reduceres

Det afhænger af, hvilken type støj der er tale om, samt hvor omfattende lydisoleringen skal være (loft, vægge, gulv). Derudover er bygningskonstruktionen afgørende for, hvor meget støjen kan dæmpes. Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med lydisolering – så kontakt os på +45 52 49 46 54 eller udfyld kontaktformularen, så hører du fra os.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Lad WORKPRO stå for din kælderisolering


  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere byggeprojekter