Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Lydisolering

Få bugt med støjgener i eller omkring hjemmet vha. lydisolering. Hos WORKPRO tilbyder vi en favorabel timepris på 185 kr. pr. håndværker.

Billig lydisolering

Hvis I døjer med støj i jeres bolig, så kan lydisolering være løsningen. Vi finder frem til netop den type lydisolering, som bedst muligt minimerer den type støj, som I bliver udsat for. Det kan eksempelvis være naboen der larmer eller trafikstøj. Alle vores løsninger er gennemtestet, hvilket er jeres garanti for, at I ender op med det bedste resultat.

Kvaliteten er i højsædet

Selvom vores priser er yderst konkurrencedygtige, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Når vi hjælper jer med at lydisolere hjemmet, er I garanteret et resultat som holder mange år frem. En yderligere fordel ved lydisoleringen er, at I også vil opleve besparelser på jeres energiregning, da CO2-udslippet minimeres.

Hvor meget kan støjen reduceres

Det afhænger af, hvilken type støj der er tale om, samt hvor omfattende lydisoleringen skal være (loft, vægge, gulv). Derudover er bygningskonstruktionen afgørende for, hvor meget støjen kan dæmpes. Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med lydisolering – så kontakt os på +45 52 49 46 54 eller udfyld kontaktformularen, så hører du fra os.

Send en besked til os

billigt nyt tag

Lydisolering af loft

Hvis du bor i et lejlighedskompleks, ved du garanteret hvor irriterende det kan være, når overboerne larmer. For nogle kan det være sådan en stor gene, at lydisolering af loftet er den helt rette løsning. Så slipper du for at høre på trampen i gulvet samtidig med, at overboen ikke kan blande sig i dit privatliv.

wrench and hammer

Lydisolering af gulv

I gamle lejligheder er det et alment problem, at lyden fra underboen trænger op gennem gulvbrædderne. Derfor kan det være relevant at få lydisoleret gulvet, for at minimere forstyrrelser i dagligdagen. Lydisolering af gulvet tager typisk få dage at få ordnet, alt efter gulvets størrelse.

isolering af facade ikon

Lydisolering af væg

Kan du høre fjernsynet inde ved siden af eller er du nabo til det lokale bodega – så kan en lydisolering af væggen være at foretrække. Så slipper du for at lytte til tv-programmer eller radiostationer, som du ikke selv følger med i.

isoleret dagligstue

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide