Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Guides & Information

Hos WORKPRO gør vi det nemt for dig. Derfor har vi samlet massevis af brugbar information til dit byggearbejde. Find gode tips til dit næste byggeprojekt, samt udførlige guides til hvad du skal være opmærksom på, når hyrer professionelle håndværkere. God fornøjelse!

Hvilket byggeprojekt skal være dit næste?

Hvilket byggeprojekt skal du igangsætte hvornår? Det giver vi dig svaret på med vores smarte, detaljerede kalender til boligejere. Find blandt andet ud af;

  • hvornår på året bør du søge om byggetilladelse
  • i hvilken måned det er bedst at starte tagrenovering
  • hvordan du sikrer dig de bedste vejrforhold til dit malerarbejde
  • Og meget mere…

Kalenderen tager både udgangspunkt i projekter, du formentlig selv vil stå for at udføre, samt projekter, hvor vi hos WORKPRO kan være dig behjælpelige.

Står du overfor et byggeprojekt, som ikke står på kalenderen, og vil du gerne vide mere om, hvornår du skal tænke i at gå i gang? Så er du altid velkommen til at spørge os til råd ved at sende en mail til: contact@workpro.dk.

Din store tag-guide

Hos WORKPRO ved vi rigtig meget om tag. Vi isolerer, renoverer og udskifter tag, og har efterhånden mange års erfaring at trække på. Tagreparationer er en heftig udgift. Derfor ønsker vi at klæde dig godt på, inden du træffer en eventuel beslutning. Herunder finder du en række artikler, som guider og informerer dig i alt, der er værd at vide om taget.

Din store Nybyg

Vi har gennem tiden sat første spadestik til en hel del nybyggeri. Hos WORKPRO kan vi være med på rejsen fra start til slut. Vi opfører både private boliger, samt erhvervsbyggeri.

Din store Renovering

I vores guides til renoverings-projekter, tager vi fat i relevante emner, som man kan have brug for at vide noget om, når man skal i gang med at renovere.

Din store Isolering

Hvis du fremover vil spare tusinder af kroner på varmeregningen, skal du overveje solering og efterisolering. I vores guides herom giver vi vores tips til, hvornår du bør isolere, og hvad du skal være opmærksom på.