Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Facadearbejde

WORKPRO har stor ekspertise inden for facadearbejde. Vores polske team af professionelle håndværkere kan hjælpe dig med isolering, maling og pudsning af facade til gode timepriser.

Facadearbejde til små penge

Leder du efter den perfekte entreprenør til at udføre dit facadearbejde? Hos WORKPRO tilbyder vi billig og kvalificeret facadearbejde over hele landet. Vores polske håndværkere løser opgaven til kun 185 kr. i timen per mand. Denne pris er betydelig lavere end markedet, men kvaliteten af facadearbejdet er i top. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til vores kunders store tilfredshed, og gør meget ud af en ærlig og direkte kommunikation med vores kunder.

Lad os hjælpe med facadearbejde

Facadearbejde er besværligt og det er vigtigt, at det bliver udført af professionelle håndværkere. Facaden er trods alt bygningens ansigt udadtil. Vi sørger for højt kvalificeret arbejdskraft til en yderst konkurrencedygtig pris, så du kan få udført det facadearbejde, du har brug for.

Ring til os på tlf. 52 49 46 54

Kontakt os i dag og få et gratis prisoverslag på dit facadearbejde. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 52 49 46 54. Så tager vi kontakt til dig inden for kort tid med henblik på at skræddersy et tilbud, der matcher dine behov.

Send en besked til os

Facaden på to forskellige boligkompleks i byen
isolering af facade ikon

Facadeisolering

Trænger facaden til at blive isoleret? Vi kan hjælpe dig. Facadeisolering er en rigtig god investering, eftersom din energiregning mærkbart vil falde. Ved at lade WORKPRO isolere facaden kan dit energiforbrug mindskes med op til 100 kWh pr. kvadratmeter. Det giver dig store besparelser på lang sigt. WORKPRO tilbyder jer facadearbejde af høj kvalitet til den bedste pris.

hus

Facaderenovering

Få WORKPRO til at varetage facaderenoveringen. Vi sørger for, at jeres hus fremstår pænt og nydeligt udefra, samtidig med at facaden beskytter bygningskonstruktionen. Renoveringsarbejdet gør din facade mere slidstærk, så vores arbejde vil få facaden til at være flot og sund længe. Det er en god investering, eftersom husets værdi typisk stiger mere end de forbundne omkostninger.

ikon: murerske

Facadepolering

WORKPRO har kompetencer inden for alt slags facadearbejde. Så hvis jeres hjem trænger til at få opfrisket udseendet, er vi det oplagte valg. Lad os stå for vedligeholdelsen af din facade. Hvad end det handler om fugtskader eller revner, sørger vi for at udjævne facaden. Vores arbejde sørger for at dybere skader forhindres og nye skader forebygges. Kontakt os, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Ved facadearbejde garanterer vi

Konkurrencedygtige timepriser på facadearbejde

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. per håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejder vi et prisoverslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris for projektet, som baseres på faste specifikationer. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet først er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig, uanset om projektet er efter timepris eller en aftale om fast pris.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide