EN DK FR

Facadearbejde til små penge

Leder du efter den perfekte entreprenør til at udføre dit facadearbejde? Hos WORKPRO tilbyder vi billig og kvalificeret facadearbejde over hele landet. Vores polske håndværkere løser opgaven til kun 175 kr. i timen per mand. Denne pris er betydelig lavere end markedet, men kvaliteten af facadearbejdet er i top. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til vores kunders store tilfredshed, og gør meget ud af en ærlig og direkte kommunikation med vores kunder.

Lad os hjælpe med facadearbejde

Facadearbejde er besværligt og det er vigtigt, at det bliver udført af professionelle håndværkere. Facaden er trods alt bygningens ansigt udadtil. Vi sørger for højt kvalificeret arbejdskraft til en yderst konkurrencedygtig pris, så du kan få udført det facadearbejde, du har brug for.

Ring til os på tlf. 52 49 46 54 

Kontakt os i dag og få et gratis prisoverslag på dit facadearbejde. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 52 49 46 54. Så tager vi kontakt til dig inden for kort tid med henblik på at skræddersy et tilbud, der matcher dine behov.

Skriv til os i dag

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked

  Facade  Ved facadearbejde garanterer vi

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser på facadearbejde

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. per håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejder vi et prisoverslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris for projektet, som baseres på faste specifikationer. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet først er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig, uanset om projektet er efter timepris eller en aftale om fast pris.

  Tidligere byggeprojekter