Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Facadeisolering

Hør mere om facadeisolering

Hos WORKPRO tilbyder vi mange forskellige services inden for håndværkerfaget. Blandt andet er vi erfarne i facadeisolering. Er du interesseret i kompetent og billig arbejdskraft, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål om facadeisolering, så vi kan hjælpe dig godt i gang med dit projekt.

Facadeisolering til konkurrencedygtige priser

WORKPRO benytter sig af dygtige erfarne håndværkere til alle vores mange services – herunder også facadeisolering. vi leverer altid et godt stykke arbejde af allerhøjeste kvalitet. Alligevel har vi været i stand til at skrue ned for priserne, hvorfor vi er yderst konkurrencedygtige på dette parameter.

Lad os stå for din facadeisolering

Lad os sammen sørge for at din facadeisolering bliver. præcis som du ønsker det. Du kan benytte dig af vores kontaktformular ude til højre, eller du kan give os et ring på +45 52 49 46 54. Vi vil dernæst planlægge et møde med dig. Her vil vi sammen finde frem til den rette løsning baseret på dine individuelle behov.

Send en besked til os

ikon - hus-issolering

Udvendig isolering

Er du heller ikke vild med dyre varmeregninger? Så kan en udvendig isolering af dit hus være en god investering. En udvendig isolering skal helst udføres af professionelle. Hos WorkPro.dk samler vi et team, som sørger for at efterisoleringen på dine ydervægge er i tiptop, hvilket sparer dig for mange penge på din varmeregning. Ved en udvendig isolering forebygges der også mod fugt og skimmelsvamp.

ikon: bedre indeklima

Rockwool-isolering

Du kan bruge Rockwool til facadeisolering. Rockwool kan fungere som et beskyttende lag uden på dine vægge samt give termisk beskyttelse. Isolering af din bolig er en god idé, hvis du gerne vil have den til at stå i længere tid, da Rockwool forøger levetiden for den bærende konstruktion. Ved installering af Rockwool-isolering, som kan anvendes til stort set alle typer bygninger, kan kuldebroer undgås.

ikon - mønter

Lydisolering

Er du også træt af at kunne høre støj og larm fra udefrakommende ting? Så prøv enten en Rockwool isolering, kælderisolering eller udvendig isolering med WorkPro. Sådanne isoleringer kan hjælpe med at nedbringe lydniveauet fra støj udefra. Udover at en facadeisolering kan være en investering, som er tjent hurtigt hjem igen, kan den også reducere støj. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Facaden på to forskellige boligkompleks i byen

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde facadeisolering på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide