Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Facadeisolering

Facadeisolering er en effektiv måde at forbedre din boligs energieffektivitet på, især hvis du bor i et ældre hus. WORKPRO tilbyder billig facadeisolering til kun 185 kr. i timen per håndværker.

Hør mere om WORKPRO

Hos WORKPRO tilbyder vi mange forskellige services inden for håndværkerfaget. Blandt andet er vi erfarne i facadeisolering. Er du interesseret i kompetent og billig arbejdskraft, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål om facadeisolering, så vi kan hjælpe dig godt i gang med dit projekt.

Facadeisolering til konkurrencedygtige priser

WORKPRO benytter sig af dygtige erfarne håndværkere til alle vores mange services – herunder også facadeisolering. vi leverer altid et godt stykke arbejde af allerhøjeste kvalitet. Alligevel har vi været i stand til at skrue ned for priserne, hvorfor vi er yderst konkurrencedygtige på dette parameter.

Lad os stå for din facadeisolering

Lad os sammen sørge for at din facadeisolering bliver. præcis som du ønsker det. Du kan benytte dig af vores kontaktformular ude til højre, eller du kan give os et ring på +45 52 49 46 54. Vi vil dernæst planlægge et møde med dig. Her vil vi sammen finde frem til den rette løsning baseret på dine individuelle behov.

Søger du billig facadeisolering?

Send os en besked med en kort beskrivelse af projektet og vi vender retur indenfor 24 timer (på hverdage).

ikon - hus-issolering

Udvendig isolering

Er du heller ikke vild med dyre varmeregninger? Så kan en udvendig isolering af dit hus være en god investering. En udvendig isolering skal helst udføres af professionelle. Hos WorkPro.dk samler vi et team, som sørger for at efterisoleringen på dine ydervægge er i tiptop, hvilket sparer dig for mange penge på din varmeregning. Ved en udvendig isolering forebygges der også mod fugt og skimmelsvamp.

ikon: bedre indeklima

Rockwool-isolering

Du kan bruge Rockwool til facadeisolering. Rockwool kan fungere som et beskyttende lag uden på dine vægge samt give termisk beskyttelse. Isolering af din bolig er en god idé, hvis du gerne vil have den til at stå i længere tid, da Rockwool forøger levetiden for den bærende konstruktion. Ved installering af Rockwool-isolering, som kan anvendes til stort set alle typer bygninger, kan kuldebroer undgås.

ikon - mønter

Lydisolering

Er du også træt af at kunne høre støj og larm fra udefrakommende ting? Så prøv enten en Rockwool isolering, kælderisolering eller isolering af ydervæg med WorkPro. Sådanne isoleringer kan hjælpe med at nedbringe lydniveauet fra støj udefra. Udover at en facadeisolering kan være en investering, som er tjent hurtigt hjem igen, kan den også reducere støj. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Facadeisolering – energieffektivitet og æstetik 

Facadeisolering tilbyder en række markante fordele i forhold til indvendig isolering, både i form af energieffektivitet og æstetik. Et af de primære argumenter for at vælge udvendig frem for indvendig isolering er den overlegne energibesparelse det tilbyder. Ved at tilføje isolering på ydersiden af en bygning, undgår man de termiske broer, der ofte opstår i konstruktioner, hvilket resulterer i en mere ensartet og effektiv isolering. Dette kan betydeligt reducere behovet for opvarmning om vinteren og køling om sommeren, hvilket fører til lavere energiomkostninger.

Udvendig facadeisolering ændrer også bygningens visuelle udtryk. Dette kan være en fordel for ejere, der ønsker at opdatere eller forbedre deres ejendoms udseende. Denne form for opgradering tilbyder mulighed for at revitalisere en bygnings facade, samtidig med at man forbedrer dens energimæssige ydeevne. Nye materialer og teknikker i facadeisolering kan også tilføre moderne designelementer, der komplementerer bygningens originale arkitektur.

Derudover tjener udvendig isolering som en beskyttelse for bygningens struktur. Ved at omslutte ydersiden med isolerende materialer, beskyttes de eksisterende vægge mod vejrets påvirkninger, såsom regn, sne, og vind. Dette kan forlænge ejendommens levetid ved at forebygge skader forårsaget af fugt og temperaturændringer. Isoleringen hjælper med at holde væggene tørre, hvilket mindsker risikoen for skimmel og råd, der kan underminere bygningens strukturelle integritet over tid.

 

Læs mere om facadeisolering her.

Facaden på to forskellige boligkompleks i byen

WORKPRO garanterer

Attraktive priser for håndværkerarbejde

Vi præsenterer attraktive timepriser for vores håndværkerydelser, med en startpris på blot 185 kr. per time per håndværker. For hvert projekt udarbejder vi et detaljeret overslag, der afspejler den estimerede tid for den specifikke opgave. Alternativt tilbyder vi en fastprisaftale for facadeisolering, hvor den samlede omkostning for projektet fastsættes på forhånd, og prisen forbliver uændret gennem arbejdets udførelse.

Vi er stolte af at kunne tilbyde priser, der er yderst konkurrencedygtige i branchen.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide