EN DK FR

Find den rette murer

Hos WORKPRO har vi en hel stab af dygtige og erfarne polske murere, som står klar til at rejse ud til enhver afkrog af Danmark for at hjælpe med diverse mureropgaver. Skal du have bygget drømmehuset? Skal du have lagt nyt tag? Eller skal du have lagt fliser på grunden? – Så er WOKRPROs polske murere et oplagt valg.

Undgå at betale overpris – brug en polsk murer

Der er ingen grund til at betale store summer penge for en murer, når du kan få fantastisk håndværk af høj kvalitet til små priser med vores polske murere. Hos WORKPRO tager vi kun 175 kr. i timen per polske murer. Vi leverer altid høj faglighed og god service i samhør med vores konkurrencedygtige priser.

Polske murere i hele landet

WORKPRO er en landsdækkende virksomhed. Vi tager ud til byggeopgaver overalt i landet – om du skal bruge polsk arbejdskraft i Odense, København, Esbjerg eller et helt fjerde sted. Vi kommer gerne ud til dig. Kontakt os i dag via vores kontaktformular til højre eller giv os et kald på telefon: 52 49 46 54.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Find billige polske murere hos os


  WORKPROs murere garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Billige murere til dit byggeprojekt

  Når du kontakter WORKPRO, lægger vi altid ud med at udarbejde et prisoverslag. Dette baserer vi på vores faste timepris på 175 kr. per håndværker og på den estimerede tid, der skal bruges på den pågældende arbejdsopgave. Hvis du ønsker en fast pris i stedet for et estimat, kan vi også yde denne service til dit projekt. Ønsker du en fast pris, kan denne dog ikke ændres, når først arbejdet er påbegyndt.

  Vi er stolte af at kunne bryste os af at have en høj kundetilfredshed. Derfor håber vi, at du har lyst til at tage et kig på vores galleri over tidligere byggeprojekter, så du kan få en idé om kvaliteten af vores arbejde. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tidligere byggeprojekter