Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

175 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Polske murere

Har du brug for en polsk murer til dit byggeprojekt? Uanset om du har gang i et større projekt eller en mindre opgave i hjemmet, så kan WORKPROs polske murere hjælpe dig. Vi har konkurrencedygtige priser og tager kun 175 kr. i timen per håndværker.

Find den rette murer

Hos WORKPRO har vi en hel stab af dygtige og erfarne polske murere, som står klar til at rejse ud til enhver afkrog af Danmark for at hjælpe med diverse mureropgaver. Skal du have bygget drømmehuset? Skal du have lagt nyt tag? Eller skal du have lagt fliser på grunden? – Så er WOKRPROs polske murere et oplagt valg.

Undgå at betale overpris – brug en polsk murer

Der er ingen grund til at betale store summer penge for en murer, når du kan få fantastisk håndværk af høj kvalitet til små priser med vores polske murere. Hos WORKPRO tager vi kun 175 kr. i timen per polske murer. Vi leverer altid høj faglighed og god service i samhør med vores konkurrencedygtige priser.

Polske murere i hele landet

WORKPRO er en landsdækkende virksomhed. Vi tager ud til byggeopgaver overalt i landet – om du skal bruge polsk arbejdskraft i Odense, København, Esbjerg eller et helt fjerde sted. Vi kommer gerne ud til dig. Kontakt os i dag via vores kontaktformular til højre eller giv os et kald på telefon: 52 49 46 54.

Send en besked til os

billigt nyt tag

Taglægning

Et tag holder ikke hele livet, og på et tidspunkt må det skiftes. Dette er en udgift, der kan mærkes. Lad derfor WORKPROs polske murer klare opgaven.

Vi håndterer nemlig også taglægning til en lav timepris på kun 175 kr. i timen. Vores polske murere sørger for god service og fantastisk håndværk.

wrench and hammer

Renovering

Vi er den hjælpende hånd, når du skal renovere. Med polske murere ombord findes der ikke den drøm, som ikke kan realiseres. Vi arbejder til kun 175 kr. i timen – så tillad dig selv at drømme stort!

Vi udfører blandt andet opgaver såsom nyt badeværelse (eller renovering af dette), tilbygning, facaderenovering og meget mere. Husk at vi tager ud til hele Danmark, så kontakt os endelig – uanset hvor i landet du er bosat.

boligrenovering

Husopførsel

Har du købt ny grund, og mangler du blot drømmehuset? Så lad os stå for opførelsen af huset. Vores polske murere leverer altid et fantastisk stykke arbejde, og vores billige polske håndværkere supplere op med resten af arbejdet.

Vi har stået i spidsen for opførelsen af nye huse mange gange. Vores dygtige polske murere har en lang årrække af erfaring med nybyggeri, både i Danmark samt i udlandet.

renovering af murværk

WORKPROs murere garanterer

Billige murere til dit byggeprojekt

Når du kontakter WORKPRO, lægger vi altid ud med at udarbejde et prisoverslag. Dette baserer vi på vores faste timepris på 175 kr. per håndværker og på den estimerede tid, der skal bruges på den pågældende arbejdsopgave. Hvis du ønsker en fast pris i stedet for et estimat, kan vi også yde denne service til dit projekt. Ønsker du en fast pris, kan denne dog ikke ændres, når først arbejdet er påbegyndt.

Vi er stolte af at kunne bryste os af at have en høj kundetilfredshed. Derfor håber vi, at du har lyst til at tage et kig på vores galleri over tidligere byggeprojekter, så du kan få en idé om kvaliteten af vores arbejde. Vi glæder os til at høre fra dig!

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide