EN DK FR

Find billige polske håndværkere

Hos WORKPRO tilbyder vi professionel, polsk arbejdskraft i landets store byer som København, Århus og Odense – men også til resten af Danmark. Hvis du har interesse i at høre mere om WORKPROs kompetente og billige polske håndværkere, så kontakt os venligst. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så også du kan nyde godt af vores dygtige håndværkeres veludførte arbejde.

Konkurrencedygtige priser til dit næste projekt

Uanset hvilket byggeprojekt du står overfor, er det vigtigt, at opgaven bliver udført ordentligt. Hos WORKPRO får du højt kvalificeret arbejdskraft i form af polske håndværkere. Vi kører med yderst konkurrencedygtige priser, men vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Få hjælp af fagkyndige håndværkere

Du kan benytte dig af vores kontaktformular her til højre, men du er også velkommen til at give os et ring på +45 52 49 46 54. Dernæst vil vi hurtigst muligt få arrangeret et møde med dig, hvor målet er, at skræddersy det helt rette tilbud til dig. Således kan vi imødekomme dine behov for kompetente polske håndværkere bedst muligt.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked 

polske-håndværkere er dygtige og pålidelige


Vi har polske håndværkere til ethvert projekt

Det er næsten underordnet hvilken type opgave, du søger polske håndværkere til. Vi kan i langt de fleste tilfælde håndtere dit projekt. Alle vores håndværkere tager samme faste timepris på 175 kr. Vi tør garantere dig høj kvalitet, effektivitet og service, når du vælger polske håndværkere fra WORKPRO. Desuden har samtlige af vores medarbejdere en bred portefølje af tidligere projekter med sig. Du kan her på siden se nogle af vores tidligere byggeprojekter. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. arbejder. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

 

Tidligere bygggeprojekter