EN DK FR

Find billige polske håndværkere

Hos WORKPRO tilbyder vi professionel, billig arbejdskraft i landets store byer som København, Århus og Odense – men også til resten af Danmark. Hvis du har interesse i at høre mere om vores kompetente og billige polske håndværkere, så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Konkurrencedygtige priser til dit næste projekt

Uanset hvilket byggeprojekt du står overfor, er det vigtigt, at opgaven bliver udført ordentligt. Hos WORKPRO får du højt kvalificeret arbejdskraft i form af polske håndværkere. Vi kører med yderst konkurrencedygtige priser, men vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Få hjælp af fagkyndige håndværkere

Du kan benytte dig af vores kontaktformular her til højre, men du er også velkommen til at give os et ring på 52 49 46 54. Dernæst vil vi hurtigst muligt få arrangeret et møde med dig, hvor målet er at skræddersy det helt rette tilbud til dig. Således kan vi imødekomme dine behov for kompetente polske håndværkere bedst muligt.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked
  Derfor skal du benytte østeuropæiske håndværkere

  Byggeprojekter er dyre at få udført i Danmark, og til tider kan det endda være svært at anskaffe den arbejdskraft, man søger. Østeuropæiske håndværkere er et oplagt alternativ, som du med ro i maven kan drage nytte af. Hos WORKPRO benytter vi polske håndværkere, der alle har en relevant håndværker-uddannelse med sig. Vores håndværkere får en ordentlig timeløn, om end arbejdskraften stadig kan tilbydes til en billig konkurrencedygtige pris. Har du spørgsmål til forholdene for de østeuropæiske håndværkere, som vi benytter? Så er du velkommen til at sende en mail til contact@workpro.dk.

  Find dygtige og pålidelige østeuropæiske håndværkere


  Vi har polske håndværkere til ethvert projekt

  Det er næsten underordnet hvilken type opgave, du søger polske håndværkere til. Vi kan i langt de fleste tilfælde håndtere dit projekt. Alle vores håndværkere tager samme faste timepris på 175 kr. Vi tør garantere dig høj kvalitet og effektiv service, når du vælger polske håndværkere fra WORKPRO. Desuden har samtlige af vores medarbejdere en bred portefølje af tidligere projekter med sig. Du kan her på siden se nogle af vores tidligere byggeprojekter. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. arbejder. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser til en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt.
  Tidligere byggeprojekter