Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

175 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Polske håndværkere - kompetent, pålidelig og billig arbejdskraft

Hos WORKPRO har vi et solidt og stort netværk af dygtige, polske håndværkere. Arbejdskraften er udenlandsk men kvaliteten er danske standarder. Søger du billig arbejdskraft, der kan deres håndværk? Så find polske håndværkere hos os.

Find billige polske håndværkere

Hos WORKPRO tilbyder vi professionel, billig arbejdskraft i landets store byer som København, Århus og Odense – men også til resten af Danmark. Hvis du har interesse i at høre mere om vores kompetente og billige polske håndværkere, så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Konkurrencedygtige priser til dit næste projekt

Uanset hvilket byggeprojekt du står overfor, er det vigtigt, at opgaven bliver udført ordentligt. Hos WORKPRO får du højt kvalificeret arbejdskraft i form af polske håndværkere. Vi kører med yderst konkurrencedygtige priser, men vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Få hjælp af fagkyndige håndværkere

Du kan benytte dig af vores kontaktformular her til højre, men du er også velkommen til at give os et ring på 52 49 46 54. Dernæst vil vi hurtigst muligt få arrangeret et møde med dig, hvor målet er at skræddersy det helt rette tilbud til dig. Således kan vi imødekomme dine behov for kompetente polske håndværkere bedst muligt.

Send en besked til os

hus

Reparationer og tilpasninger

WORKPRO’s tilknyttede håndværkere leverer ydelser inden for delvis samt fuld renovering af alle typer ejendomme — herunder lejligheder, private boliger og erhvervslokaler.

Vi har gennem årene oparbejdet et veletableret netværk af kompetente polske håndværkere, som kan klare renoveringsopgaver til billige og konkurrencedygtige priser.

klimaskærm

Tage og facader

Vores polske håndværkere udfører alle typer opgaver i forbindelse med renovering af tagkonstruktioner — herunder tagreparation, udskiftning og isolering at taget.

Ligeledes håndterer vi facaderenoveringer på private boliger såvel som på erhvervsbygninger. Søger du polske håndværkere til tag- eller facade projekter, så kontakt os i dag.

wrench and hammer

Bygningskonstruktioner

Skal du bygge nyt? Så leder du formentlig efter et firma, som kan stå for alt — lige fra første spadestik til bygningskonstruktionen til sidste tagsten ligges. Det kan vi hos WORKPRO.

Vi tilbyder østeuropæisk arbejdskraft med speciale i enten træhuse, murstensbygninger og elementbyggeri. Fortæl os, hvad du søger, og vi matcher dig op med de bedste håndværkere til opgaven.

Derfor skal du benytte østeuropæiske håndværkere

Byggeprojekter er dyre at få udført i Danmark, og til tider kan det endda være svært at anskaffe den arbejdskraft, man søger. Østeuropæiske håndværkere er et oplagt alternativ, som du med ro i maven kan drage nytte af. Hos WORKPRO benytter vi polske håndværkere, der alle har en relevant håndværker-uddannelse med sig. Vores håndværkere får en ordentlig timeløn, om end arbejdskraften stadig kan tilbydes til en billig konkurrencedygtige pris. Har du spørgsmål til forholdene for de østeuropæiske håndværkere, som vi benytter? Så er du velkommen til at sende en mail til contact@workpro.dk.

Høreværn på en byggeplads

Vi har polske håndværkere til ethvert projekt

Det er næsten underordnet hvilken type opgave, du søger polske håndværkere til. Vi kan i langt de fleste tilfælde håndtere dit projekt. Alle vores håndværkere tager samme faste timepris på 175 kr. Vi tør garantere dig høj kvalitet og effektiv service, når du vælger polske håndværkere fra WORKPRO. Desuden har samtlige af vores medarbejdere en bred portefølje af tidligere projekter med sig. Du kan her på siden se nogle af vores tidligere byggeprojekter. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. arbejder. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser til en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide