EN DK FR

Brug for hjælp til nybyggeri?

WORKPRO er et håndværkerfirma som tilbyder effektiv og pålidelig, polsk arbejdskraft. Her har vi samlet alt under én hat, hvorfor vi både kan tilbyde murer, malere og tømrere til opførsel af nybyggeri. Uanset hvilken type håndværker, du skal bruge, skal det kan koste dig 175 kr. I timen pr. håndværker. Vi hører hjertens gerne fra dig, så vi sammen kan skræddersy en passende løsning på dit nybyggeri.

Nybyggeri i Danmark og i udlandet

Vores polske håndværkere har mange års erfaring i byggebranchen. Sammen har vi været stillet overfor mange forskelligartede opgaver. Vi ved derfor, hvordan vi skal tage fat på alt fra småt privat nybyggeri til store offentlige erhvervsprojekter. Ligeledes har vi gennem årene ydet sublim service i både ind- og udland.

Vil du vide mere om nybyggeri?

Beslutningen om hvem der skal varetage dit nybyggeri er naturligvis et større valg. Derfor tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om forventninger og muligheder. Du er velkommen til at give os et kald på telefon: 52 49 46 54. Ligeledes kan du benytte dig af kontaktformularen til højre, hvorved vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Henvend dig i dag, så vi kan komme igang med det samme.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Las os hjælpe dig med at opføre nybyggeri


  WORKPROs procedure ved nybyggeri

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Vi opfører alle former for nybyggeri

  WORKPRO har et mål om, at blive danskernes foretrukne byggespecialist. Vi skelner ikke mellem, om du skal have foretaget nybyggeri privat eller i erhvervsregi. Vi tager os af alt fra garagebyggeri til erhvervsbyggeri, og vi klarer endda opgaven til kun 175 kr. i timen pr. mand. Du er velkommen til at kontakte os med det samme på telefon: 52 49 46 54. Du kan også gå til vores kontaktformular, og skrive til os derigennem.

  Tidligere byggeprojekter