Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Nybyggeri

WORKPRO står gerne i spidsen for dit nybyggeri. Vores polske håndværkere leverer kvalitetsarbejde til kun 185 kr. i timen. Vi klarer alt indenfor nybyggeri. Skal vi hjælpe dig med erhvervsbyggeri, boligbyggeri eller noget helt tredje? Kontakt WORKPRO i dag.

Brug for hjælp til nybyggeri?

WORKPRO er et håndværkerfirma som tilbyder effektiv og pålidelig, polsk arbejdskraft. Her har vi samlet alt under én hat, hvorfor vi både kan tilbyde murer, malere og tømrere til opførsel af nybyggeri. Uanset hvilken type håndværker, du skal bruge, skal det kan koste dig 185 kr. I timen pr. håndværker. Vi hører hjertens gerne fra dig, så vi sammen kan skræddersy en passende løsning på dit nybyggeri.

Nybyggeri i Danmark og i udlandet

Vores polske håndværkere har mange års erfaring i byggebranchen. Sammen har vi været stillet overfor mange forskelligartede opgaver. Vi ved derfor, hvordan vi skal tage fat på alt fra småt privat nybyggeri til store offentlige erhvervsprojekter. Ligeledes har vi gennem årene ydet sublim service i både ind- og udland.

Vil du vide mere om nybyggeri?

Beslutningen om hvem der skal varetage dit nybyggeri er naturligvis et større valg. Derfor tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om forventninger og muligheder. Du er velkommen til at give os et kald på telefon: 52 49 46 54. Ligeledes kan du benytte dig af kontaktformularen til højre, hvorved vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Henvend dig i dag, så vi kan komme igang med det samme.

Send en besked til os

billigt nyt tag

Erhvervsbyggeri

Står du i spidsen for et større byggeprojekt, så kontakt endelig WORKPRO og lad os tage en snak om, hvad vi kan tilbyde. Der er ikke nogen opgave, som er for stor til os, så tøv endelig ikke med at lade os høre fra dig.

WORKPRO opfører nybyggeri både inde og udenfor landegrænser. Skal der opføres en kontorbygning i Danmark eller en butiksarkade i Frankrig, så er vores mandskab klar til at tage byrden i egen hånd.

hus

Boligbyggeri

Boligbyggeri er en mangelvarer i Danmark, og derfor er det vigtigt med effektive og fagkyndige håndværkere, når et nyt boligprojekt skal føres ud i livet. Lad WORKPRO være din kilde til sublim arbejdskraft.

Vores polske håndværkere holder til i både København, Odense og Århus og vi kører desuden gerne ud til resten af landet. Hos WORKPRO kan du få opført boligbyggeri til kun 185 kr. i timen pr. håndværker.

klimaskærm

Husbyggeri

Har du investeret i en byggegrund, og skal du til at opføre dit drømmehus? Så kan vi hos WORKPRO hjælpe dig. Sammen kan vi sørge for, at dit husbyggeri lever op til alle dine forventninger – store som små.

Når man skal bygge hus, er det umådeligt vigtigt at hyre dygtige håndværkere, som man stoler på. Ligeledes er effektive og erfarne arbejdskrafter et must. Det er præcis, hvad du finder hos WORKPRO.

nybyggeri

WORKPROs procedure ved nybyggeri

Vi opfører alle former for nybyggeri

WORKPRO har et mål om, at blive danskernes foretrukne byggespecialist. Vi skelner ikke mellem, om du skal have foretaget nybyggeri privat eller i erhvervsregi. Vi tager os af alt fra garagebyggeri til erhvervsbyggeri, og vi klarer endda opgaven til kun 185 kr. i timen pr. mand. Du er velkommen til at kontakte os med det samme på telefon: 52 49 46 54. Du kan også gå til vores kontaktformular, og skrive til os derigennem.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide