Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Husbyggeri

Søger du billig, kompetent arbejdskraft til husbyggeri? Så kontakt WORKPRO i dag. Vores polske team leverer håndværk af høj kvalitet til blot 185 kr. i timen pr. håndværker. Vi påtager os alle former for husbyggeri. Ring 52 49 46 54 og hør nærmere.

Vi bygger huse i hele Danmark

Uanset hvor i landet, dit husbyggeri skal foregå, så kan vi hos WORKPRO hjælpe dig. Vi har håndværkere i nærområderne af København, Århus og Odense, men vi dækker hele Sjælland med vores sublime service. Uanset om dit husbyggeri omfatter opførsel af et parcelhus eller en række af boligblokke, så er det en opgave, som vi gerne påtager os.

Effektivitet er blandt vores kerneværdier

Når husgrunden først er købt og plantegningen er færdiggjort, så kribler det i fingrene på kommende husejere for at kunne flytte ind i nye hjemlige regninger. Hos WORKPRO forstår vi at effektivisere på alle aspekter af et husbyggeri. Samtidig holdes prisen i bund og kvaliteten i top. Det kan vi, fordi vi kan tilbyde et miks af polske tømrere, malere og murere.

Vil du vide mere om husbyggeri?

Så tøv ikke med at kontakt det kompetente team hos WORKPRO. Vi giver dig et tilbud, der vil være svært at slippe igen. For bare 185 kr. i timen pr. håndværker kan vi udføre det husbyggeri, som du går og drømmer om. Du er velkommen til at se vores tidligere projekter her. Ring til os på telefon: 52 49 46 54 eller kontakt os via vores formular her til højre.

Send en besked til os

wrench and hammer

Polske håndværkere

Hos WORKPRO benytter vi os af polske håndværkere. Det gør vi fordi, at disse håndværkere kan levere høj kvalitet til billige penge, hvilket er netop det, som vi ønsker at videreleverer til vores kunder.

Vores håndværkere er kompetente og pålidelige. De sikrer en flydende arbejdsgang, hvor vi kan levere til tiden og samtidig indfri kundens ønsker og behov. Skal vores team stå for dit husbyggeri? Så kontakt os nu.

klimaskærm

Tilbygning

Er pladsen blevet trang i det lille hjem, men er det endnu ikke tid til husbyggeri, så kan tilbygning måske være den rette løsning for jer. Hos WORKPRO har vi lavet et væld af tilbygninger gennem tiden.

Når du bygger ud på en bolig, kan det ekstra stykke husbyggeri fungere som en udestue, men der kan også være tale om flere rum. Langt de fleste drømme kan indfries, så tøv ikke med at spørge os til råds.

billigt nyt tag

Isolering

Når man udfører et husbyggeri, er det vigtigt at sikre sig, at isoleringen er på plads. Det ville være enhver husejers mareridt at så over et nybyggeri, som unødvendigt vil koste én dyrt på varmeregningen.

Hos WORKPRO er vi erfarne i at isolere, både hvad angår tag, væg, kælder, gulv og loft. Vi isolerer primært med Rockwool, da vi mener det er den løsning, som giver det bedst mulige resultat. Kontakt os i dag.

Polsk billig maler foran malet facade

WORKPRO garanterer:

Hvorfor skal WORKPRO stå for dit husbyggeri?

Det er ligegyldigt, om du som privatperson står med en tom grund og en vision om et drømmehus, eller om du er projektleder på et større byggeri og leder efter den rette samarbejdspartner hertil. WORKPRO kan hjælpe i begge henseender. Vi klarer gerne både papirarbejde og opførsel af det ønskede husbyggeri. Samtidig holder vi trit med at diverse regler og lovkrav overholdes. Vil du have opført husbyggeri til en timepris på 185 kr. pr. håndværker? Så skriv til WORKPRO via vores kontaktformular øverst på siden eller ring til os på telefon: 52 49 46 54.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide