EN DK FR

Vi bygger huse i hele Danmark

Uanset hvor i landet, dit husbyggeri skal foregå, så kan vi hos WORKPRO hjælpe dig. Vi har håndværkere i nærområderne af København, Århus og Odense, men vi dækker hele Sjælland med vores sublime service. Uanset om dit husbyggeri omfatter opførsel af et parcelhus eller en række af boligblokke, så er det en opgave, som vi gerne påtager os.

Effektivitet er blandt vores kerneværdier

Når husgrunden først er købt og plantegningen er færdiggjort, så kribler det i fingrene på kommende husejere for at kunne flytte ind i nye hjemlige regninger. Hos WORKPRO forstår vi at effektivisere på alle aspekter af et husbyggeri. Samtidig holdes prisen i bund og kvaliteten i top. Det kan vi, fordi vi kan tilbyde et miks af polske tømrere, malere og murere.

Vil du vide mere om husbyggeri?

Så tøv ikke med at kontakt det kompetente team hos WORKPRO. Vi giver dig et tilbud, der vil være svært at slippe igen. For bare 175 kr. i timen pr. håndværker kan vi udføre det husbyggeri, som du går og drømmer om. Du er velkommen til at se vores tidligere projekter her. Ring til os på telefon: 52 49 46 54 eller kontakt os via vores formular her til højre.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Vi tager os af husbyggeri


  WORKPRO garanterer:

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Hvorfor skal WORKPRO stå for dit husbyggeri?

  Det er ligegyldigt, om du som privatperson står med en tom grund og en vision om et drømmehus, eller om du er projektleder på et større byggeri og leder efter den rette samarbejdspartner hertil. WORKPRO kan hjælpe i begge henseender. Vi klarer gerne både papirarbejde og opførsel af det ønskede husbyggeri. Samtidig holder vi trit med at diverse regler og lovkrav overholdes. Vil du have opført husbyggeri til en timepris på 175 kr. pr. håndværker? Så skriv til WORKPRO via vores kontaktformular øverst på siden eller ring til os på telefon: 52 49 46 54.

  Tidligere bygggeprojekter