EN DK FR

Hyr billigt med polske tømrere

Godt håndværk kan være en dyr affære. Hos WORKPRO har vi skruet prisen i bund, og samtidig bevaret en sublime service af høj kvalitet. Vores polske tømrere udfører alle typer af opgaver over hele landet. Vi leverer tilmed en timepris på blot 175 kr. Udfyld kontaktformularen til højre, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

Vi yder en landsdækkende service til billige priser

Det er fuldstændigt ligegyldigt hvor i landet, du har brug for assistance fra vores polske tømrere – WORKPRO er nemlig et landsdækkende byggefirma. Vi tager ud, hvor der er behov for os, og giver den samme lave pris uanset om opgaven ligger i brokvartererne i København eller i en mindre flække i provinsen.

Kontakt os nu – uanset om du skal bruge vores ekspertise i København, Odense, Århus eller et helt fjerde sted. I nogle tilfælde opererer WORKPROs polske tømrere endda også i udlandet. Husk at vi desuden også tilbyder andre former for polsk arbejdskraft til at hjælpe dig gennem hele dit byggeprojekt til en god pris.

Overlad arbejdet til vores team af polske tømrere

Til højre finder du vores kontaktformular. Ønsker du en hjælpende hånd fra vores polske håndværkere, så udfyld venligst denne, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at give os et kald på telefon: 52 49 46 54. Herefter aftaler vi et møde, hvor vi sammen vil skræddersy det rette tilbud til dig.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


østeuropæisk arbejdskraft


Ved vores polske tømrere garanterer vi:

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Vore billige tømrere kommer til dig

WORKPRO har hele Danmark som sin arbejdsplads – skal du have opført et hus på Bornholm, eller have renoveret en ejendom i Århus? Vi kan tilbyde dig polske tømrere til en formidabel lav pris, uanset hvor i landet at arbejdet skal udføres. Vi tilbyder dig en fast lav timepris på 175 kr pr polske tømrer. Hvis du foretrækker det, kan vi også tilbyde en fast pris for dit projekt. Ved sådan en aftale kan den aftalte pris og specifikationer for projektet dog ikke ændres, når først projektet er påbegyndt.

Tidligere bygggeprojekter