Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Polske tømrere

Står du overfor et byggeprojekt og mangler en billig tømrer? Stort eller småt – så kan WORKPROs polske tømrere hjælpe dig. Vi tager både imod opgaver fra privatpersoner såvel som fra virksomheder. Hos os er timeprisen per håndværker altid 185 kr.

Hyr billigt med polske tømrere

Godt håndværk kan være en dyr affære. Hos WORKPRO har vi skruet prisen i bund, og samtidig bevaret en sublime service af høj kvalitet. Vores polske tømrere udfører alle typer af opgaver over hele landet. Vi leverer tilmed en timepris på blot 185 kr. Udfyld kontaktformularen til højre, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

Vi yder en landsdækkende service til billige priser

Det er fuldstændigt ligegyldigt hvor i landet, du har brug for assistance fra vores tømrere – WORKPRO er nemlig et landsdækkende byggefirma. Vi tager ud, hvor der er behov for os, og giver den samme lave pris uanset om opgaven ligger i brokvartererne i København eller i en mindre flække i provinsen.

Kontakt os nu – uanset om du skal bruge vores ekspertise i København, Odense, Århus eller et helt fjerde sted. I nogle tilfælde opererer WORKPROs tømrere endda også i udlandet. Husk at vi desuden tilbyder andre former for polsk arbejdskraft, som får dig gennem dit byggeprojekt til en god pris.

Overlad arbejdet til vores team af polske tømrere

Til højre finder du vores kontaktformular. Ønsker du en hjælpende hånd fra vores polske håndværkere, så udfyld venligst denne, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at give os et kald på telefon: 52 49 46 54. Herefter aftaler vi et møde, hvor vi sammen vil skræddersy det rette tilbud til dig.

Søger du billig tømrer?

Send os en besked i dag, med en kort beskrivelse af opgaven. Vi vender retur indenfor 24 timer (på hverdage).

wrench and hammer

Reparationer

Vores polske tømrere kan varetage en stor del af de reparationer, der løbende opstår i forbindelse med vedligeholdelse af en bolig eller en ejendom. Vi står klar med polske tømrere, polske murere og polske malere, der leverer høj kvalitet til små priser.

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privatperson, kan du til fra tid til anden have brug for solide og billige polske tømrere til at udføre reparationer af byggeri og interiør, herunder tagreparationer. Vi hjælper gerne med dit næste projekt!

hus

Renovering

WORKPRO opererer i hele Danmark. Vi stiller polske tømrere til rådighed for renovering af både private hjem og erhvervsbygninger. Giv os et kald og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Så udarbejder vi et prisoverslag, der passer til dit budget og dine ønsker.

Vi renoverer enkelte rum såsom køkken og bad. Ligeledes står vi også meget gerne i spidsen for større projekter – eksempelvis ved renovering af ejendomme, totalrenovering og kælderrenovering.

klimaskærm

Konstruktioner

Skal du have opført en kontorbygning, et sommerhus eller blot et nyt køkken, så er WORKPROs polske tømrere en god hjælp hertil. Vi har stor erfaring med nybyggeri såvel som tilbygninger.

Vi vægter kvalitet og tilfredse kunder frem for alt. Samtidig formår vi at skrue prisen ned til blot 185 kr. i timen per polske tømrer. Kontakt os og hør mere.

indkørsel til totalrenoveret hus

Ved vores polske tømrere garanterer vi:

Vore billige tømrere kommer til dig

WORKPRO har hele Danmark som sin arbejdsplads – skal du have opført et hus på Bornholm, eller have renoveret en ejendom i Århus? Vi kan tilbyde dig polske tømrere til en formidabel lav pris, uanset hvor i landet at arbejdet skal udføres. Vi tilbyder dig en fast lav timepris på 185 kr. per polske tømrer. Vi kan også tilbyde en fast pris for dit projekt. Ved sådan en aftale kan den aftalte pris og specifikationer for projektet dog ikke ændres, når først projektet er påbegyndt.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide