Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

CAD Design

Hos WORKPRO tilbyder vi dygtige CAD Designers med mange års erfaring til 3D modellering af dit næste projekt. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og tager kun 375 kr. i timen.

Visualiser dit projekt med 3D

Skab 100 % gennemsigtighed mellem alle interessenter i dit byggeprojekt eller i din produktudvikling, ved at visualisere dit projekt i 3D. Dette gøres ved brug af den førende teknologi, CAD, hvor 2D dokumentation konverteres til en 3D model af projektet.

Spar tid og penge med 3D visualisering

En 3D udgave af dit produkt, gør det nemmere at skabe et overblik over den process, der venter forud. Det er vores erfaring, at du med en 3D visualisering sparer tid på designprocessen og på overleveringen mellem udviklere, byggeledere, byggemænd mv. Tid er penge i større projekter, og med 3D sparer du på begge ressourcer.

Vil du vide mere om vores CAD Designere?

Der findes mange forskellige teknologier, som kan skabe en 3D visualisering af dit projekt. Hos WORKPRO er vores medabejdere uddannet i CAD Design. Med os som samarbejdspartnere får du en designer med stærke kompetencer i branchens mest anerkendte teknologi. Kontakt os i dag på 52 49 46 54 for en uforpligtende snak.

Send en besked til os

Fordele ved 3D modellering

Udvikling af et nyt produkt er altid en kompleks proces. Et utal af mennesker, med forskellige kompetencer, skal alle forstå produktet på nøjagtig samme måde, for at det ønskede resultat kan opnås. Med hjælp fra vores CAD Designere kan vi forvandle dine 2D skitser over produktet til udførlige 3D modelleringer. Med visualiseringen i baglommen kan du præsentere dit projekt overfor mulige samarbejdspartnere fra alle tænkelige vinkler.

At se konstruktionen i en 3D visualisering, vil føre mange fordele med sig. Det vil eksempelvis være betydeligt lettere at forstå for tilkommende til projektet, da en 3D visualisering skaber et bedre overblik over produktets formater og hvad det skal kunne. CAD design minimerer processen, forbedrer kvaliteten af slutresultatet og gør det nemmere for de forskellige led af samarbejde og forstå hinanden.

CAD design fordele

3D visualisering er for alle brancher

Hos WORKPRO hjælper vi mange forskellige brancher med 3D visualisering af produkter. Vi designer produktet eller dele af dette til at kunne fungere som visualisering i plastik. Det gør konceptet let og ligetil at forstå for alle. Et utal af brancher gør allerede brug af CAD designere — behovet afhænger som regel af, hvor komplekst et produkt der er tale om. Vores service bruges blandt andet i brancher som;

Vi hjælper med;

3d-visualisering

At skabe 3D modeller baseret på data fra kunder

modellering af 3d

Optimering af eksisterende 3D design

rådgivning cad design

Rådgivning ved producering af 3D design i plastik

Derfor skal du vælge WORKPROs CAD Designere

Med polsk arbejdskraft har vi kunnet sænke prisen for kompetente CAD Designere. Sammenlignet med danske CAD designere er vi, med en timepris på 375 kr., markant billigere. Foruden på budgettet vil du ikke kunne mærke forskel på, hvor dine CAD Designere kommer fra. Vi er erfarne, veluddannede og kan kommunikere på flydende engelsk. Vi er vant til at håndtere store, langvarige projekter og vi anser ikke vores arbejde som afsluttet, før I er 100 % tilfredse med projektet.

Kontakt WORKPRO i dag for en kompetent samarbejdspartner

Hos WORKPRO vil du finder CAD Designere, som alle er dygtige, pålidelige og fleksible. Vi opererer med en fast timepris på 375 kr. i timen og er dermed yderst kionkurrencedygtige på prisen. Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende snak om 3D visualisering af dit produkt. Ringer du på telefon 52 49 46 54, vil vi glædeligt fortælle dig om, hvordan 3D visualisering kan forenkle din proces med udvikling af dit produkt.