Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Renovering

Velkommen til WORKPRO, hvor din drøm om billig renovering bliver til virkelighed. Uanset om det er bolig-, tag- eller kælderrenovering, står vores erfarne team klar til at transformere dit hjem med kvalitetshåndværk, der ikke sprænger budgettet.

Billig renovering

Omend du søger kælderrenovering, totalrenovering, renovering af sommerhus eller noget helt andet ved din bolig, så kan WORKPRO hjælpe dig. Hos WORKPRO bruger vi dygtige, polske håndværkere som bestemt kan sit kram. Bestiller du renovation gennem WORKPRO kan du forvente formidable resultater, uden at skulle hoste op med den helt store pengepung.

Hele Danmarks renovationsfirma

WORKPRO varetager opgaver indenfor renovering over hele landet. Uanset hvor du er bosat henne, skal du altså ikke tøve med at spørge WORKPRO til råds. Du er også velkommen til at se nogle af de byggeprojekter, som vi gennem tiden har skabt gode resultater med for andre glade kunder.

Billig polsk arbejdskraft

Hos WORKPRO holder vi en høj kvalitet alt imens at vi har skruet ned for priserne. Vores polske håndværkere er absolut eksperter indenfor deres felt. Ønsker du at høre mere om vores tilbud på renovering, så kontakt os på telefon +45 52 49 46 54. Du kan også benytte kontaktformularen, hvorefter vi kontakter dig.

Send en besked til os

boligrenovering

Boligrenovering

WORKPRO har udført mange boligrenoveringer henover årene, i hele Europa. Derfor har vores polske håndværkere stor ekspertise indenfor området. Vores håndværkere står klar til at renovere alle typer ejendomme, herunder erhvervslokaler, lejligheder eller private boliger. Uanset hvilken renoveringopgave du skal have løst, kan du med fordel kontakte os. Herefter sørger vi for at sende de bedst kvalificerede håndværkere til opgaven. Vi garanterer en billig timepris på kun 185 kr. uden at spare på kvaliteten af arbejdet.

billigt nyt tag

Tagrenovering

Står du overfor den helt store tagrenovering? WORKPRO’s tilknyttede håndværkere kan varetage alt indenfor tagrenovering og konstruktion og udfører blandt andet tagbelægning eller udskiftning af tagisolering. Med en tagrenovering hos vores kompetente og omhyggelige håndværkere, kan du forlænge dit tags levetid med mange år. Udfyld kontaktformularen her på siden, Så finder vi et prisstærkt tilbud til dit næste projekt.

klimaskærm

Kælderrenovering

Hos WORKPRO kan vi hjælpe med at renovere din kælder professionelt og billigt. Vores polske håndværkere har bred erfaring indenfor byggebranchen og står klar med service af bedste kvalitet. Håndværkerne er bekendt med alle opgaver en kælderrenovering kan indholde, såsom fugtisolering, udgravninger, underfundering og støbning. Til en billig timepris på kun 185 kr. kan vi hjælpe dig med dit næste projekt. Kontakt os og lad os sammensætte et godt tilbud til dig.

Hvilken type håndværker skal du bruge?

Renoveringsarbejde af loft og køkken

Renovering er et vidt begreb, som naturligvis dækker over en lang række af forskellige opgaver hvortil der kræves forskellige kompetencer. Hos WORKPRO mener vi at være i stand til, at kunne matche de fleste behov med de kompetencer, som vi kan tilbyde. Gennem os har du mulighed for at bestille billige malere, tømrere og murere. Nogle er specificeret i eksempelvis renoveringer udendørs, imens andre af vores dygtige håndværkere er eksperter i indendørs renovering. Kort sagt, så bør vi kunne tilbyde nøjagtig den hjælp, som du har brug for.

Ved renovering garanterer vi

Billig renovering med WORKPRO's konkurrencedygtige priser

Opdag hvordan WORKPRO gør billig renovering mulig med vores attraktive timepris på kun 185 kr. pr. håndværker.

Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt.

I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide