EN DK FR

Billig renovering

Omend du søger kælderrenovering, totalrenovering, renovering af sommerhus eller noget helt andet ved din bolig, så kan WORKPRO hjælpe dig. Hos WORKPRO bruger vi dygtige, polske håndværkere som bestemt kan sit kram. Bestiller du renovation gennem WORKPRO kan du forvente formidable resultater, uden at skulle hoste op med den helt store pengepung.

Hele Danmarks renovationsfirma

WORKPRO varetager opgaver indenfor renovering over hele landet. Uanset hvor du er bosat henne, skal du altså ikke tøve med at spørge WORKPRO til råds. Du er også velkommen til at se nogle af de byggeprojekter, som vi gennem tiden har skabt gode resultater med for andre glade kunder.

Billig polsk arbejdskraft

Hos WORKPRO holder vi en høj kvalitet alt imens at vi har skruet ned for priserne. Vores polske håndværkere er absolut eksperter indenfor deres felt. Ønsker du at høre mere om vores tilbud på renovering, så kontakt os på telefon +45 52 49 46 54. Du kan også benytte kontaktformularen, hvorefter vi kontakter dig.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Renovering


  Hvilken type håndværker skal du bruge?

  Renovering er et vidt begreb, som naturligvis dækker over en lang række af forskellige opgaver hvortil der kræves forskellige kompetencer. Hos WORKPRO mener vi at være i stand til, at kunne matche de fleste behov med de kompetencer, som vi kan tilbyde. Gennem os har du mulighed for at bestille polske malere, tømrere og murere. Nogle er specificeret i eksempelvis renoveringer udendørs, imens andre af vores dygtige håndværkere er eksperter i indendørs renovering. Kort sagt, så bør vi kunne tilbyde nøjagtig den hjælp, som du har brug for.


  Ved renovering garanterer vi

  • Effektiv koordination af arbejdet
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Overholdelse af deadlines
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Erfarent mandskab
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser på renovering

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

  Tidligere byggeprojekter