Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Boligrenovering

Vi kan hjælpe med at realisere jeres boligdrømme – det bedste er, at vi tilmed tilbyder markedets skarpeste priser. Vores timepris lyder på 185 kr.

Billig renovering af bolig

Det er en stor beslutning at få renoveret jeres bolig, derfor er nøgleordet hos WORKPRO tryghed. Vi lytter til jeres inputs og ideer, hvorefter vi kommer med vores egne inputs, så vi i fællesskab kommer frem til det bedste resultat. Vi har et netværk af tømrere, murere og malere, hvilket betyder at vi kan føre jeres boligrenovering fra ende til anden, uden at I behøver at have en håndfuld virksomheder involveret.

Hos WORKPRO går vi ikke på kompromis med kvaliteten, da vi ved, at det i høj grad handler om tillid, når I skal vælge et team af håndværkere, som kan hjælpe jer med boligrenoveringen.

Forskellige typer boligrenovering

Med en boligrenovering har I mulighed for at give jeres hjem nyt liv. Tilmed kan I sætte jeres eget præg på, hvordan I vil have det. Herunder finder I et udsnit af boligrenoveringer, som vi har stor erfaring med:

 

Skal vi tage en snak om jeres boligrenovering?

Uanset hvor I er bosat i landet, kan vi hjælpe jer med boligrenoveringen. Vi er meget fleksible både ift. hvor projektet finder sted henne, samt hvornår det skal stå færdigt. Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opfylde jeres boligdrømme? Så tøv ikke med at kontakte os på +45 52 49 46 54 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig snarest.

Send en besked til os

hus

Eksperter i køkkenrenovering

Køkkenet er hjertet i mange hjem, hvorfor vi har foretaget mange køkkenrenoveringer gennem årene. Jeres køkken skal selvfølgelig være funktionelt, samtidig med at det skal afspejle, hvem I er. Uanset om I er til det minimalistiske eller det rustikke, så kan vi med al sandsynlighed hjælpe jer med at finde frem til den perfekte renovering af jeres køkken.

klimaskærm

Renovering af udestue

Står I og skal have renoveret – eller lavet en udestue på ny? Så står vi til rådighed. vi samler et komplet team af kyndige håndværkere, som kan varetage opgaven. Vi sørger selvfølgelig også for at alle materialer der bliver brugt, er af højeste kvalitet. Så kan I få glæde af jeres udestue mange år frem.

boligrenovering

Renovering af lejlighed

Når vi siger, at vi kan klare en boligrenovering gælder det selvfølgelig også lejligheder. Så hvis du har et ønske om at få mere bolig ud af dit hjem, kan vi hjælpe. Fortæl os om dine tanker, så kommer vi med vores ideer til, hvordan vi kan gøre drøm til virkelighed.

gulvisolering

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide