EN DK FR

Billig renovering af bolig

Det er en stor beslutning at få renoveret jeres bolig, derfor er nøgleordet hos WORKPRO tryghed. Vi lytter til jeres inputs og ideer, hvorefter vi kommer med vores egne inputs, så vi i fællesskab kommer frem til det bedste resultat. Vi har et netværk af tømrere, murere og malere, hvilket betyder at vi kan føre jeres boligrenovering fra ende til anden, uden at I behøver at have en håndfuld virksomheder involveret.

Hos WORKPRO går vi ikke på kompromis med kvaliteten, da vi ved, at det i høj grad handler om tillid, når I skal vælge et team af håndværkere, som kan hjælpe jer med boligrenoveringen.

Forskellige typer boligrenovering

Med en boligrenovering har I mulighed for at give jeres hjem nyt liv. Tilmed kan I sætte jeres eget præg på, hvordan I vil have det. Herunder finder I et udsnit af boligrenoveringer, som vi har stor erfaring med:

Skal vi tage en snak om jeres boligrenovering?

Uanset hvor I er bosat i landet, kan vi hjælpe jer med boligrenoveringen. Vi er meget fleksible både ift. hvor projektet finder sted henne, samt hvornår det skal stå færdigt. Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opfylde jeres boligdrømme? Så tøv ikke med at kontakte os på +45 52 49 46 54 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig snarest.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  gulvisolering kan betale sig


  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere byggeprojekter