Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Tagreparation

Dit tag er en uomgængelig del af boligen, derfor skal det naturligvis behandles derefter. Vælger du WORKPRO til at varetage tagproblemer, er du garanteret et tilfredsstillende resultat.

Billig tagreparation hos WORKPRO

WORKPRO håndterer mange forskellige opgaver inden for håndværkerfaget, Vi tilbyder polsk arbejdskraft med ekspertise i det enkelte håndværk og vi tør godt garanterer et tilfredsstillende slutresulltat. Tagreparation og udskiftning af tag – herunder sommerhus tag, kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hos WORKPRO vil erfarne håndværkere dog klare arbejdet for dig til blot 185 kr. i timen.

Spar på din varmeregning

Hvis dit tag er beskadiget er det vigtigt at tage hånd om dette. Det er desuden vigtigt at overlade arbejdet til professionelle, så du ikke kommer ud i at må spilde en masse penge på dårligt arbejde. Ved tagrenovering vil du tilmed spare på din varmeregning, da din bolig fremover vil holde bedre på varmen.

Lad os rådgive om din tagreparation

Du er altid velkommen til at give WORKPRO et kald på 52 49 46 54 for en uforpligtende samtale om din kommende tagreparation. Vi vil med glæde rådgive og vejlede dig til den rette tagreparation. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil kontakte dig.

Send en besked til os

billigt nyt tag

Tagskade på boligen

WORKPRO har bred erfaring indenfor håndtering af tagarbejde, derfor står vi naturligvis klar, til at give dit tag en kærlig hånd. henvender du dig i tide, kan WORKPRO spare dig for store omkostninger. Ofte kan tagets levetid forlænges adskillige år, vha. en tagreparation. Dermed undgår du at kaste unødig mange penge efter et nyt tag.

ikon - hus-issolering

Gør dit hjem energivenligt

Er din varmeregning usandsynlig høj? Så kan du med fordel kontakte os. Vi tjekker om dit tag er isoleret hensigtsmæssigt og ordner eventuelle skader. Dermed gøres dit hus mere energivenligt, i og med at det er slut med at fyre for spurvene. WORKPRO tilbyder kvalificerede løsninger i forbindelse med din tagreparation. Vi udskifter også tagrender. Læs mere om isolering af tag.

wrench and hammer

Fortrolighed er essentielt

Det er vigtigt at hyre et team af håndværkere du kan stå inden for. Hos WORKPRO garanterer vi dig arbejdskraft og et slutresultat af højeste kvalitet. Med WORKPRO går du ikke galt i byen. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, derfor er du garanteret overholdelse af deadlines og diverse indgåede aftaler. Samtidig får du vores services til en yderst konkurrencedygtig pris.

reparation af tag

Vil du også udnytte dit loftsrum?

En tagreparation – og generelt reparationer ved husets øverste område – kan være et omsonst projekt. Har du leget med tanken om på et tidspunkt at udnytte dit loftsrum til andet end blot opbevaring, så er det måske netop i forbindelse med en tagreparation, at dette skal gøre. I nogle tilfælde kan det økonomisk betale sig at slå to fluer med et smæk. Hos WORKPRO tilbyder vi dygtige polske tømrere, som kan hjælpe dig med at opnå fuld udnyttelse af dit loftsrum. Du kan eksempelvis bygge; en hems, et ekstra værelse, et kontor eller en hjemmebiograf – valget er dit.

Ved tagreparation garanterer vi

Konkurrencedygtige timepriser på tagreparation

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide