EN DK FR

Billig tagreparation hos WORKPRO

WORKPRO håndterer mange forskellige opgaver inden for håndværkerfaget, Vi tilbyder polsk arbejdskraft med ekspertise i det enkelte håndværk og vi tør godt garanterer et tilfredsstillende slutresulltat. Tagreparation og udskiftning af tag – herunder sommerhus tag, kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hos WORKPRO vil erfarne håndværkere dog klare arbejdet for dig til blot 175 kr. i timen.

Spar på din varmeregning

Hvis dit tag er beskadiget er det vigtigt at tage hånd om dette. Det er desuden vigtigt at overlade arbejdet til professionelle, så du ikke kommer ud i at må spilde en masse penge på dårligt arbejde. Ved tagrenovering vil du tilmed spare på din varmeregning, da din bolig fremover vil holde bedre på varmen.

Lad os rådgive om din tagreparation

Du er altid velkommen til at give WORKPRO et kald på 52 49 46 54 for en uforpligtende samtale om din kommende tagreparation. Vi vil med glæde rådgive og vejlede dig til den rette tagreparation. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil kontakte dig.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Tagreparation


  Vil du også udnytte dit loftsrum?

  En tagreparation – og generelt reparationer ved husets øverste område – kan være et omsonst projekt. Har du leget med tanken om på et tidspunkt at udnytte dit loftsrum til andet end blot opbevaring, så er det måske netop i forbindelse med en tagreparation, at dette skal gøre. I nogle tilfælde kan det økonomisk betale sig at slå to fluer med et smæk. Hos WORKPRO tilbyder vi dygtige polske tømrere, som kan hjælpe dig med at opnå fuld udnyttelse af dit loftsrum. Du kan eksempelvis bygge; en hems, et ekstra værelse, et kontor eller en hjemmebiograf – valget er dit.


  Ved tagreparation garanterer vi

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser på tagreparation

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.
  Tidligere byggeprojekter