EN DK FR

Billig tagreparation hos WORKPRO

WORKPRO håndterer mange forskellige opgaver inden for håndværkerfaget. Vi er eksperter i håndværk og vores fagkyndige håndværkere efterlader altid et tilfredsstillende slutresultat. Tagreparation kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hos WORKPRO vil erfarne håndværkere dog klare arbejdet for dig til blot 155 kr. i timen.

Spar på din varmeregning

Hvis dit tag er beskadiget er det vigtigt at tage hånd om dette. Det er desuden vigtigt at overlade arbejdet til professionelle, så du ikke kommer ud i at må spilde en masse penge på dårligt arbejde. Ved tagrenovation vil du tilmed spare på din varmeregning, da din bolig fremover vil holde bedre på varmen.

Lad os rådgive om din tagreparation

Du er altid velkommen til at give WORKPRO et kald på +45 52 49 56 54 for en uforpligtende samtale om din kommende tagreparation. Vi vil med glæde rådgive og vejlede dig til den rette tagreparation. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil kontakte dig.

 

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din beskedTagreparation


Ved tagreparation garanterer vi

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige timepriser på tagreparation

Vi tilbyder en timepris på kun 155kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

 

Tidligere bygggeprojekter