EN DK FR

Brug for gulvisolering?

Gulvisolering vil forbedre dit indeklima og mindske din varmeregning. Lyder det som noget for dig? Så lad WORKPRO hjælpe med projektet. Vores dygtige håndværkere har mange års erfaring med alskens isoleringsopgaver – herunder gulvisolering. Gulvisolering er desuden forebyggende for fugt og skimmelsvamp, hvorfor det særligt er en god investering i ældre bebyggelse.

Vi yder gulvisolering i hele Danmark

WORKPRO tilbyder sine mange services og kompetente håndværkers kunnen hele landet over. Vi benytter os af østeuropæisk arbejdskraft til konkurrencedygtige priser. Du vil dog aldrig opleve, at WORKPRO går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Hos os er kundens tilfredshed den største værdi for vores virksomhed.

Hør mere fra WORKPRO

Hvis du ønsker at høre nærmere om, hvordan vi hos WORKPRO kan hjælpe dig med din gulvisolering, så benyt dig af vores kontaktformular. Efter at have modtaget din henvendelse, vil vi få stillet et møde på benene. Her kan vi sammen finde den bedste løsning for lige netop dig. Du er altid velkommen at ringe til os på +45 52 49 46 54, hvis du foretrækker dette.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  TRE FORDELE VED GULVISOLERING

  gulvisolering kan betale sig


  Derfor skal du vælge professionelle håndværkere

  Gulvisolering er et absolut must, hvis man har planer om at ligge gulvvarme, eller allerede har gulvvarme. Mange ny danske huse bliver bygget med gulvvarme, hvilket gør radiatorer overflødige. Men gulvvarme er ikke meget værd, hvis gulvet ikke også er ordenligt isoleret. Er gulvet ikke isoleret, vil varme blot sive ned i fundamentet – man får altså ikke fuld udnyttelse af gulvvarme, hvis man nedprioreterer gulvisolering.

  Hos WORKPRO får du en fagmand, som har erfaring og stor indsigt i gulvvisolering. Dette sikrer, at du får udnyttet dit fulde potentiale i gulvvarmen, og ikke bruger unødvendige penge på varmeregningen.

  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere byggeprojekter