Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Gulvisolering

Skal du have foretaget en gulvisolering? Så er du kommet til det rette sted. WORKPRO’s polske håndværkere har mange års erfaring med gulvisolering, og vi kan derfor finde en god løsning til dig. Ring til os, vi står klar til at hjælpe dig.

Brug for gulvisolering?

Gulvisolering vil forbedre dit indeklima og mindske din varmeregning. Lyder det som noget for dig? Så lad WORKPRO hjælpe med projektet. Vores dygtige håndværkere har mange års erfaring med alskens isoleringsopgaver – herunder gulvisolering. Gulvisolering er desuden forebyggende for fugt og skimmelsvamp, hvorfor det særligt er en god investering i ældre bebyggelse.

Vi yder gulvisolering i hele Danmark

WORKPRO tilbyder sine mange services og kompetente håndværkers kunnen hele landet over. Vi benytter os af østeuropæisk arbejdskraft til konkurrencedygtige priser. Du vil dog aldrig opleve, at WORKPRO går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Hos os er kundens tilfredshed den største værdi for vores virksomhed.

Hør mere fra WORKPRO

Hvis du ønsker at høre nærmere om, hvordan vi hos WORKPRO kan hjælpe dig med din gulvisolering, så benyt dig af vores kontaktformular. Efter at have modtaget din henvendelse, vil vi få stillet et møde på benene. Her kan vi sammen finde den bedste løsning for lige netop dig. Du er altid velkommen at ringe til os på +45 52 49 46 54, hvis du foretrækker dette.

Send en besked til os

TRE FORDELE VED GULVISOLERING

ikon - mønter

Sundere økonomi

Der er helt sikkert et økonomisk incitament til at få foretaget en gulvisolering. Med en effektiv isolering vil du nemlig kunne reducere dit varmeforbrug betydeligt, hvilket i sidste ende betyder, at din varmeregning bliver lavere. Det vil ligeledes have indflydelse på dit indeklima, da isoleringen hjælper på at holde temperaturen nogenlunde konstant efter, at du har haft gulvvarme kørende i en kort periode.

undgå sygdom med gulvisolering - ikon

Undgå sygdom

I de kolde, lange, danske vintre oplever de fleste at rende rundt med kolde fødder selv indenfor. Desværre ender dette ofte med at føre til sygdomme så som en slem influenza. Flere danskere har allerede taget kampen op mod dette problem og har fået udført professionel isolering. Gulvisoleringen hjælper nemlig på de kolde fødder, da du vil få en meget mere behagelig temperatur i dit hjem efter en isolering.

ikon - hus-issolering

Mere værdi

Gulvisoleringen giver dit hjem en øget værdi, eftersom en gulvisolering kan skrives på som en forbedring. Dette gør at videresalgsværdien stiger markant. Endvidere får dit hjem et boost i form af, at det bliver mere miljøvenligt. Hvis du går og overvejer at sælge dit hus, kan det give meget ekstra værdi, at dit hjem er energivenligt. Så sælg til en højere pris og skån miljøet samtidigt.

gulvisolering

Derfor skal du vælge professionelle håndværkere

Gulvisolering er et absolut must, hvis man har planer om at ligge gulvvarme, eller allerede har gulvvarme. Mange ny danske huse bliver bygget med gulvvarme, hvilket gør radiatorer overflødige. Men gulvvarme er ikke meget værd, hvis gulvet ikke også er ordenligt isoleret. Er gulvet ikke isoleret, vil varme blot sive ned i fundamentet – man får altså ikke fuld udnyttelse af gulvvarme, hvis man nedprioreterer gulvisolering.

Hos WORKPRO får du en fagmand, som har erfaring og stor indsigt i gulvvisolering. Dette sikrer, at du får udnyttet dit fulde potentiale i gulvvarmen, og ikke bruger unødvendige penge på varmeregningen.

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide