EN DK FR

Pålidelig polsk arbejdskraft

WORKPRO er et polsk byggefirma med mange års erfaring inden for håndværksfaget. Vi sætter en ære i at levere et færdigt produkt af allerhøjeste kvalitet til markedets bedste pris. Vores fagkyndige polske arbejdskraft står til rådighed for kun 175 kr. i timen. WORKPRO er et økonomisk valg, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder. Derfor er vores håndværkere ikke bare yderst kompetente, men også super fleksible og erfarne.

Polsk byggefirma til hele Danmark

Vores polske arbejdskraft håndterer opgaver i hele landet. Vi står vi til rådighed uanset om du skal have isoleret din kælder i Jylland eller have foretaget facadearbejde på Sjælland. Så lad os hjælpe dig, hvis dit håndværker-projekt er gået hen og blevet uoverskueligt. Sammen med dig skaber vores polske håndværkere den bedst mulige løsning for dit byggeprojekt.

Lad WORKPRO hjælpe dig

WORKPRO har mange års erfaring i håndværksbranchen. Vi tilbyder både malere, murere og tømrere til en overkommelig pris. Men på trods af at timeprisen er lav, er vores kvalitetsstandard høj. Du kan derfor roligt sætte din lid til vores dygtige polske håndværkere. Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 52 49 46 54 for at høre mere om vores polske og østeuropæiske arbejdskraft.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked


  Professionelt polsk arbejdskraft

  Har du behov for billigt bygge- og renoveringsarbejde i høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Vi er et polsk byggefirma med erfaring og ekspertise inden for en bred vifte af bygge- og renoveringsopgaver.

  Igennem vores mangeårige arbejde har vi skabt et netværk af yderst kompetente polske håndværkere, som vi samarbejder med på permanent basis. Dét betyder, at du får udført dit arbejde til en billigere timepris uden at gå på kompromis med professionalismen.

  Selvom vi hos WORKPRO er et polsk byggefirma, så er vi naturligvis altid opdateret på den danske skattelovgivning og RUT-registret (Registret for Udenlandske Tjenesteydere). Når du vælger WORKPRO er du dermed altid garanteret, at vores polske arbejdskraft opererer helt lovligt i Danmark.

  Pålideligt polsk byggefirma

  WORKPRO løser dine arbejdsopgaver på en skræddersyet og professionel måde. Vores polske arbejdskraft er billig, pålidelig og kompetent. Vi har stor erfaring inden for bygge- og renoveringsbranchen, og vi udfører glædeligt alle typer opgaver.

  Uanset omfanget af dit byggeprojekt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi varetager din opgave til markedets bedste pris med stor ekspertise. Når vi tager din arbejdsopgave på vores skuldre, kan du slappe helt af. Vi tilbyder nemlig en komplet løsning, så du behøver ikke at være byggeteknisk anlagt.

  Med vores brede erfaring fra tidligere byggeprojekter giver vi dig mulighed for i ro og mag at studere vores arbejde før du tager kontakt til os. Således kan du trygt vælge os i vished om, at vi som polsk byggefirma leverer resultater af lige så høj kvalitet som et dansk byggefirma – hvis ikke højere.

  polsk-arbejdskraft


  Lad os føre dine drømme ud i virkeligheden

  østeuropæisk arbejdskraft


  Dette kan du forvente af WORKPRO

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Polsk arbejdskraft til billige priser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. per polske arbejder. Ved starten af hvert byggeprojekt udarbejdes der et prisoverslag baseret på den tid, som er planlagt til den pågældende arbejdsopgave.

  Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris, som sættes ud fra en fuldendt projektbeskrivelse for det ønskede arbejde. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet først er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

  Tidligere byggeprojekter