EN DK FR

Pålidelig arbejdskraft

WORKPRO er et polsk byggefirma med mange års erfaring inden for en bred vifte af opgaver under håndværksfaget. Du kan roligt sætte din lid til, at vores dygitge polske håndværkere også kan føre dine drømme ud i livet. Nok er vi hos WORKPRO billige, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Den bedste investering vi kan skabe, er glade og tilfredse kunder.

Polsk byggefirma til hele Danmark

Selvom WORKPRO er et polsk byggefirma, så opererer vi i hele Danmark. Uanset hvor i landet du bor, og hvilken af vores opgaver du ønsker udført, så kan vi levere dette. Vi håndværkere er tilmed fleksible, og vi er klar på i samhør med dig, at skabe den bedst mulige løsning for dit byggeprojekt.

Kontakt WORKPRO for hjælp

WORKPRO er et polsk byggefirma med mange års erfaring i håndværksbranchen. Du kan roligt sætte din lid til vores dygtige polske håndværkere, hvorunder vi både tilbydere malere, murere og tømrere. Vores timepris er lav, men det har ingen betydning for vores kvalitetsstandard. Den bedste investering vi kan skabe for os selv, er glade og tilfredse kunder.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din beskedPolske haandvaerkere byggefirma

Polsk byggefirma med høj professionalisme

Har du behov for billigt bygge- og renovationsarbejde i høj kvalitet, kan vi tilbyde dig et polsk byggefirma med erfaring og ekspertise inden for en bred vifte af bygge- og renovationsopgaver. Igennem vores mangeårige arbejde har vi skabt et netværk af yderst kompetente, polske håndværkere, som vi samarbejder med på permanent basis Dét, at vi samarbejder med polske byggefirmaer betyder blot, at du får lavet dit arbejde til en billigere timepris uden at gå på kompromis med professionalismen.

Hos WORKPRO sørger vi konstant for at holde os informeret omkring ændringer inden for skattelovgivning og RUT-registret (Registret for Udenlandske Tjenesteydere), således at du altid er garanteret, at vores ansatte arbejder helt lovligt i Danmark. Vi har bygget vores model op omkring at polsk arbejdskraft er god arbejdskraft, hvilket vi fuldt og fast kan stå inde for.

Renovering af facade

Polsk pålidelighed

Vores polske arbejdskraft er billig, pålidelig og kompetent. WORKPRO løser dine arbejdsopgaver på en skræddersyet, kompetent måde, hvorfor du ikke skal bekymre dig om noget. Vi har vores største erfaring inden for bygge- og renovationsbranchen, hvor vi udfører alle typer opgaver. Lige fra tilpasning og pudsning af vægge til udvidelse af loft.

Uanset omfanget af dit byggeprojekt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi varetager din opgave til markedets bedste priser med stor ekspertise. Vi tilbyder en komplet løsning til dig, således at du ikke selv behøver at være byggeteknisk anlagt. Med vores brede vifte af aktuelle og tidligere byggeprojekter giver vi dig muligheden for, i ro og mag, at studere vores arbejde før du tager kontakt til os. Det er din måde at sikre, at vi som polsk byggefirma leverer resultater af lige så høj kvalitet som et dansk byggefirma.

polsk-arbejdskraft


Dette kan du forvente af WORKPRO

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Polsk arbejdskraft til billigere priser

Vi tilbyder en timepris på kun 155kr. pr. arbejder. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.
Tidligere bygggeprojekter