Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Polsk byggefirma

Har du brug for et kompetent polsk byggefirma til at varetage ombygning eller renovation af din bolig? WORKPRO tilbyder polsk arbejdskraft til alle slags håndværker-opgaver i hele Danmark. Vi udfører arbejde af høj kvalitet til billige penge! Kun 185 kr. i timen per mand.

Pålidelig polsk arbejdskraft

WORKPRO er et polsk byggefirma med mange års erfaring inden for håndværksfaget. Vi sætter en ære i at levere et færdigt produkt af allerhøjeste kvalitet til markedets bedste pris. Vores fagkyndige polske arbejdskraft står til rådighed for kun 185 kr. i timen. WORKPRO er et økonomisk valg, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder. Derfor er vores håndværkere ikke bare yderst kompetente, men også super fleksible og erfarne.

Polsk byggefirma til hele Danmark

Vores polske arbejdskraft håndterer opgaver i hele landet. Vi står vi til rådighed uanset om du skal have isoleret din kælder i Jylland eller have foretaget facadearbejde på Sjælland. Så lad os hjælpe dig, hvis dit håndværker-projekt er gået hen og blevet uoverskueligt. Sammen med dig skaber vores polske håndværkere den bedst mulige løsning for dit byggeprojekt.

Lad WORKPRO hjælpe dig

WORKPRO har mange års erfaring i håndværksbranchen. Vi tilbyder både malere, murere og tømrere til en overkommelig pris. Men på trods af at timeprisen er lav, er vores kvalitetsstandard høj. Du kan derfor roligt sætte din lid til vores dygtige polske håndværkere. Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 52 49 46 54 for at høre mere om vores polske og østeuropæiske arbejdskraft.

Send en besked til os

Professionelt polsk arbejdskraft

Har du behov for billigt bygge- og renoveringsarbejde i høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Vi er et polsk byggefirma med erfaring og ekspertise inden for en bred vifte af bygge- og renoveringsopgaver.

Igennem vores mangeårige arbejde har vi skabt et netværk af yderst kompetente polske håndværkere, som vi samarbejder med på permanent basis. Dét betyder, at du får udført dit arbejde til en billigere timepris uden at gå på kompromis med professionalismen.

Selvom vi hos WORKPRO er et polsk byggefirma, så er vi naturligvis altid opdateret på den danske skattelovgivning og RUT-registret (Registret for Udenlandske Tjenesteydere). Når du vælger WORKPRO er du dermed altid garanteret, at vores polske arbejdskraft opererer helt lovligt i Danmark.

Pålideligt polsk byggefirma

WORKPRO løser dine arbejdsopgaver på en skræddersyet og professionel måde. Vores polske arbejdskraft er billig, pålidelig og kompetent. Vi har stor erfaring inden for bygge- og renoveringsbranchen, og vi udfører glædeligt alle typer opgaver.

Uanset omfanget af dit byggeprojekt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi varetager din opgave til markedets bedste pris med stor ekspertise. Når vi tager din arbejdsopgave på vores skuldre, kan du slappe helt af. Vi tilbyder nemlig en komplet løsning, så du behøver ikke at være byggeteknisk anlagt.

Med vores brede erfaring fra tidligere byggeprojekter giver vi dig mulighed for i ro og mag at studere vores arbejde før du tager kontakt til os. Således kan du trygt vælge os i vished om, at vi som polsk byggefirma leverer resultater af lige så høj kvalitet som et dansk byggefirma – hvis ikke højere.

tagrenovation med polsk arbejdskraft

Lad os føre dine drømme ud i virkeligheden

wrench and hammer

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Hos WORKPRO tilbyder vi polsk arbejdskraft og effektive kvalitetsløsninger, til at føre dine byggedrømme ud i livet. Vi er din samarbejdspartner i både boligbyggeri og erhvervsbyggeri.

Skal vi give huset en facaderenovering eller opfører tilbygning? Vi udfører alle former for renovering og tilmed også isoleringsopgaver. Større projekter som boligbyggeri og erhvervsbyggeri udfører vi også.

hus

Stor erfaring med byggeprojekter

WORKPROs dygtige polske håndværkere har ikke kun stor erfaring med vores mange projekter her i Danmark. Vi er stolte over at kunne bryste os af høj kvalitet til små priser i mange lande.

Over hele Europa har WORKPRO lagt navn og polsk arbejdskraft til omfattende og simple byggeprojekter. Vi varetager alle opgaver – fra udskiftning af tag i Ikast til husbyggeri i Frankrig.

klimaskærm

Vi har løsningen til dig!

Du kan roligt sætte din lid til, at vores dygtige polske håndværkere også kan føre dine drømme ud i livet. Nok er vores polske byggefirmas priser billige, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk.

Vores bedste investering er i glade og tilfredse kunder. Uanset om du er privatperson eller driver virksomhed kan vores østeuropæiske arbejdskraft varetage din opgave med en høj grad af professionalisme.

Kvalitet og effektivitet

Østeuropæisk arbejdskraft er populært i Danmark. Det skyldes både den lave pris og deres fleksibilitet. En undersøgelse fra 2013 viser, at antallet af sygedage er lavere her end hos danskerne.

Udover en særdeles effektiv arbejdskraft tilbyder WORKPRO tilmed billige timepriser. Du har med andre ord ingen grund til at tøve med at vælge os til dit næste byggeprojekt.

Service i højsædet

Vi mener, at polsk arbejdskraft giver vores kunder det bedst mulige udbytte. Vores håndværkere er pligtopfyldende, fleksible og tilmed i stand til at udføre enhver byggeopgave.

Din tilfredshed som kunde er vores vigtigste mål – vi tør derfor godt love en god service samt resultater, der indfrier alle forventninger. Kontakt os gerne i dag og hør mere.

Billig polsk arbejdskraft

WORKPRO benytter sig af polsk arbejdskraft, som arbejder og opholder sig fuldstændig lovligt i Danmark. Vores håndværkere har mange års erfaring i branchen, og leverer altid et solidt stykke håndværk.

Vi er billigere end de fleste. Hos WORKPRO kan du bestille polsk arbejdskraft til blot 185 kr. i timen og samtidig nyde godt af den høje kvalitet af det arbejde, vi leverer til hele Danmark.

indkørsel til totalrenoveret hus

Dette kan du forvente af WORKPRO

Polsk arbejdskraft til billige priser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. per polske arbejder. Ved starten af hvert byggeprojekt udarbejdes der et prisoverslag baseret på den tid, som er planlagt til den pågældende arbejdsopgave.

Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris, som sættes ud fra en fuldendt projektbeskrivelse for det ønskede arbejde. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet først er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide