Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Totalrenovering

Giv din bolig en totalrenovering for kun 185 kr. pr. håndværker i timen. Du får både godt håndværk og en god pris! Kontakt os på 52 49 46 54 for at høre mere!

Et friskt pust til din bolig

Renovering betyder fornyelse. Hos WORKPRO hjælper vi med totalrenovering af din bolig, dit kontor eller din garage, så den lever op til de nyeste standarder. Vores dygtige håndværkere har en lang række erfaring med byggeri og totalrenovering af ældre bygninger.

Formidabel pris på totalrenovering

Vi tilbyder start-til-slut-løsninger ved alle projekter. Vi specialiserer os i totalrenovering af den indvendige og udvendige del af din bolig, herunder totalrenovering og ombygning af badeværelse og køkken, tilbygninger, udskiftning af tag og vinduer – og mere!

Vi garanterer en totalrenovering af høj kvalitet ved hvert eneste projekt. Se eksempler på vores seneste arbejde her på hjemmesiden. Vi er overbeviste om, at du vil synes, at vi er det bedste valg til dit totalrenoveringsprojekt.

Send en besked til os

ikon: bedre indeklima

Bedre indeklima

En af de helt centrale fordele ved at lave en totalrenovering af din ældre bolig er, at du kan opnå et bedre indeklima. Kom af med gammelt fugtigt træ i væggene eller skjult skimmelsvamp under gulvtæppet, og start på en frisk.

Vi installerer materialer af høj kvalitet, og sørger for at fremtidssikre din bolig. Vi kan vejlede dig til, hvordan du bedst muligt kan opnå et bedre indeklima, så du og din familie kan leve et sundere liv og være mere oplagte hver dag!

ikon - mønter

Mere energivenlig bolig

Vidste du, at en totalrenovering af dit hjem hurtigt kan tjene sig selv ind alene i energibesparelser? Hvis du går fra en G-energimærkning til en A-mærkning, når du faktisk at spare det, der svarer til dine renoveringspenge på kun 2-3 år.

Skift til termovinduer. Udskift hårde hvidevare fra strømkrævende til energibesparende. Efterisolér vægge og loft, så de lever op til de nuværende danske krav (eller overstiger dem). Der er meget, du kan gøre, for at din bolig bliver mere energivenlig.

ikon - hus-issolering

Få det som du ønsker

En totalrenovering af din bolig er noget helt specielt. Du tager noget gammelt og forvandler det til noget helt nyt. Samtidig får du også mulighed for at sætte dit eget præg på rummet – du kan tilpasse det nøjagtigt til dine behov og din personlige stil.

Mange familier køber en ældre bolig og vælger at totalrenovere den. Det er billigere end at bygge helt nyt, men du får næsten samme fleksibilitet. Samtidig kan du vælge at beholde elementer fra det gamle byggeri, der giver ejendommen charme.

Renoveringsarbejde af loft og køkken

Når vi udfører din totalrenovering er du garanteret:

Vores mål med din totalrenovering

Vi ønsker at føre din vision ud i livet med vores præcision og kærlighed til detaljerne. Uanset om du har brug for et nyt køkken, at flytte vægge, isolere loftet, tilføje et til værelse, eller bare har brug for lidt fornyelse i hjemmet, kan vi hjælpe dig med at nå dine mål.

Vores mål er at begejstre vores kunder til små priser. Glade kunder anbefaler os til venner, familie og bekendte. Således får vi mere arbejde og bruger færre penge på reklame. Det mener vi er god forretningsføring.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide