Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Hulmursisolering

WORKPRO klarer hulmursisolering for dig, så dit hjem energi-effektiviseres. Vores professionelle polske håndværkere håndterer let opgaven – endda til en formidabel pris på 185 kr. i timen pr. håndværker.

Effektiv hulmursisolering

WORKPROs håndværkere klarer let og hurtigt isolering af dine hulmure. I ældre huse sætter kulde og regn sit spor på indeklimaet, beskadiger bygningen og er en omkostelig faktor for varmeregningen. Forebyg herimod med hulmursisolering.

Nem og hurtig isolering

Har du et ældre hus, hvor du kan mærke vinden sive ind? Så er hulmursisoleringen løsningen. Vi fjerner blot enkelte mursten eller borer huller i fugerne. Derefter sprøjtes isoleringsmaterialet ind i hulrummet.

WORKPRO klarer din hulmursisolering

Vores polske håndværkere klarer hulmursisolering hurtigt og fejlfrit for blot 185 kr./timen per mand. Udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig og arrangerer et uforpligtende møde. Har du spørgsmål, du ønsker svar på nu her, så er du velkommen til at ringe til os på 52 49 46 54.

Send en besked til os

TRE FORDELE VED HULMURSISOLERING

ikon: bedre indeklima

Bedre indeklima

Efterisolering gavner dit indeklima. Du opnår behagelige inde-temperaturer, undgår træk og forebygger mod fugtskader og skimmelsvamp. Hulmursisolering er én af de letteste måder at efterisolere på.

ikon: fradrag på hulmursisolering

Fradrag og energioptimering

Hulmursisolering får din varmeregning til at falde, da husets evne til at holde på varmen forbedres. Hulmursisolering klassificeres desuden som energioptimering, og du kan dermed få fradrag for arbejdets udførelse.

hus

Værdien på huset stiger

Hulmursisolering er et forholdsvis billigt miljøtiltag. Alligevel kan det have enorm betydning for potentielle købere, når du skal sælge huset. Nye ejere vil nemlig både have et lavere energiforbrug og tage del i den grønne omstilling.

Hvorfor skal du bruge fagmænd til hulmursisolering?

Selvom hulmursisolering er en let måde at isolere på, kræver arbejdet erfarne fagfolk og specialudstyr. Inden selve arbejdet kan påbegyndes, skal der laves en forundersøgelse. Her tjekkes om det er muligt at isolere hulmuren, men også om der er skader som skal udbedres, før der kan hulmursisoleres.

En erfaren isolatør er din garanti for, at arbejdet udføres korrekt. Udføres hulmursisolering ikke korrekt kan det have store konsekvenser for dit hjem. Det kan medføre, at de problemer du ønsker at udbedre eller undgå, som fugtskader og træk, forværres. Ligeledes risikerer du skader på din facade. Vores håndværker-teams supplerer hinanden, således at teamet til hulmursisolering både består af isolatør og murer.

WORKPRO garanterer:

Konkurrencedygtige timepriser

Når du tager kontakt til os, giver vi dig et overslag på arbejdets omfang. Herefter kan vi tilbyde dig vores konkurrencedygtige timepris på 185 kr. pr. håndværker eller en fast pris ud fra opgavens størrelse. Denne pris kan ikke ændres når arbejdet er påbegyndt.

Er du i tvivl om, hvad det koster at få hulmursisoleret og om det kan betale sig? Tag kontakt til os og få en uforpligtende samtale. WORKPRO garanterer dig billig hulmursisolering med det bedste resultat, der sikrer dig et sundt hjem i flere år.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide