EN DK FR

Isolering med Rockwool

Rockwool er et miljøcertificeret produkt fremstillet af stenmuld. Ved Rockwool-isolering bidrager du ikke kun til et sundere miljø i hjemmet, men du forebygger også mod brandfare. Rockwool kan tåle op til 1.000 grader, hvorfor materialet giver brandvæsenet en bedre chance for at redde dit hjem i tilfældet af brand. Benyt Rockwool til kælderisolering, loftisolering, garagebyggeri og meget mere.

Spar penge ved Rockwool-isolering

Hos WORKPRO er vi utrolig konkurrencedygtige, hvilket blandt andet skyldes vores lave priser. Vores kompetente håndværkere kan udføre Rockwool-isolering helt ned til kun 175 kr. i timen. Vi skaber holdbare resultater, og går desuden aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Ydermere garanterer vi, at de satte deadlines bliver overholdt.

Kontakt WORKPRO i dag

Har du spørgsmål til Rockwool-isolering? Så giv os et ring på +45 52 49 46 54. Vi sidder klar til at råde og vejlede dig på baggrund af mange års erfaringer. Du kan også vælge at benytte kontaktformularen her på siden. Da vil vi tage kontakt til dig, så vi sammen kan skræddersy en løsning, der matcher alle dine individuelle behov.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  TRE FORDELE VED ROCKWOOL

  Rockwool-isolering er holdbart og miljøvenligt


  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere bgggeprojekter