Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Rockwool-isolering

WORKPRO isolerer primært med Rockwool, så vi kan levere det bedst mulige resultat til dig. Med de bedste materialer tilgængelige kan vores kompetente håndværkere klare ethvert stykke isoleringsarbejde til kun 185 kr. i timen.

Isolering med Rockwool

Rockwool er et miljøcertificeret produkt fremstillet af stenmuld. Ved Rockwool-isolering bidrager du ikke kun til et sundere miljø i hjemmet, men du forebygger også mod brandfare. Rockwool kan tåle op til 1.000 grader, hvorfor materialet giver brandvæsenet en bedre chance for at redde dit hjem i tilfældet af brand. Benyt Rockwool til kælderisolering, loftisolering, garagebyggeri og meget mere.

Spar penge ved Rockwool-isolering

Hos WORKPRO er vi utrolig konkurrencedygtige, hvilket blandt andet skyldes vores lave priser. Vores kompetente håndværkere kan udføre Rockwool-isolering helt ned til kun 185 kr. i timen. Vi skaber holdbare resultater, og går desuden aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Ydermere garanterer vi, at de satte deadlines bliver overholdt.

Kontakt WORKPRO i dag

Har du spørgsmål til Rockwool-isolering? Så giv os et ring på +45 52 49 46 54. Vi sidder klar til at råde og vejlede dig på baggrund af mange års erfaringer. Du kan også vælge at benytte kontaktformularen her på siden. Da vil vi tage kontakt til dig, så vi sammen kan skræddersy en løsning, der matcher alle dine individuelle behov.

Send en besked til os

TRE FORDELE VED ROCKWOOL

brandhæmmende isolering

Det er brandhæmmende

Rockwool er lavet af stenuld, som fremstilles af smeltede sten, hvorved det både er brandhæmmende og holder sin tykkelse over lang tid. Materialet har et smeltepunkt på over 1000 grader. Derfor kan det holde stand mod en brand i to timer, hvilket sikrer dit hjem yderligere fra fare. Dette betyder, at brandvæsenet lettere kan nå at redde dit hjem, hvis uheldet er ude, og før det er for sent.

miljøcertificeret isolering

Det er miljøcertificeret

Rockwool er miljøcertificeret efter ISO 14001. Det er et naturmateriale, eftersom det næsten udelukkende består af sten, hvorved den kemiske sammensætning derved kan sammenlignes med jordskorpens. Modsat alternativer indeholder Rockwool ingen giftstoffer, og det er genanvendeligt, hvis det på det tidspunkt skal udskiftes. Dette gør dit hjem både mere miljøvenligt og energivenligt, hvorved huset er lettere at sælge videre.

uorganisk isolering

Det er uorganisk

Rockwool er lavet af sten, og det er derfor uforgængeligt og uorganisk. Det er godt nyt for din bolig, eftersom isoleringslaget minimerer risikoen for skimmelsvamp, mug og andre bakterier i dit hjem. Rockwoolen kan nemlig ikke danne grobund for diverse mikroorganismer. Derfor indeholder Rockwool ikke borsalte og borsyre, fordi materialet helt naturligt holder mikroorganismerne væk.

potteplante i vindueskarm

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide