Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Kælderrenovering

Lad WORKPROs professionelle team af polske håndværkere klare ærterne for dig. Kælderrenovering for kun 185 kr. i timen per håndværker. Ring 52 49 46 54 og hør nærmere!

Uhørt billig kælderrenovering

Hvad enten uheldet har været ude og du har brug for reparation af fugtskader, eller du gerne vil benytte din kælder som beboelsesområde, så står WORKPRO klar med dygtige håndværkere til at renovere din kælder. Vi udfører kælderrenovering til en 185 kr. i timen pr. håndværker.

Få plads til mere bolig med en kælderrenovering

En kælder kan være den oplagte løsning på pladsmangel i hjemmet. Med en kælderrenovering kan du hurtigt forvandle det kedelige opbevaringsrum til praktisk beboelse. Der er et uhyr af muligheder – skal kælderen være en teenagelejlighed? En fjernsynstue? Eller et hobbyrum? Mulighederne er mange.

WORKPRO søger for alt

Mange kældre er ikke bygget til at være fuldt funktionsdygtige leveområder. For at få kælderen godkendt som beboelsesområde, er du nødt til at renovere den så den opfylder de danske regler for beboelsesområder. Til din kælderrenovering hjælper vi blandt andet med isolering, fugtsikring, udgravninger, underfundering og støbning.

Send en besked til os

ikon: bedre indeklima

Fugtsikring og isolering

Kældre er ekstra sårbare over for fugtskader. Derfor er det vigtigt, at du ved kælderrenovering modtager professionel konsultation, hvor der tages forbehold for jordtype og vandstand i boligområdet.

Hos WORKPRO bryster vi os af en medarbejderstab med høj ekspertise og flere års erfaring. Vi sikrer din kælder mod fugt og kulde, så du og din familie kun skal tænke på, hvad I vil benytte jeres nye plads til.

ikon - hus-issolering

Fremtidssikring af din bolig

I de senere år har vi i stigende grad haft storme, der har resulteret i oversvømninger af kældre og andre fugtproblemer. Undgå at blive en del af denne statistik og kom ulykkerne i forkøbet med en kælderrenovering.

Skader fra voldsomme storme kan aldrig undgås helt, men de kan i det mindste mindskes ved forebyggelse. Ring til os og få en konkret vurdering af din kælders tilstand og hvordan du kan sikre den mod fremtiden.

ikon - mønter

Øg din boligs værdi

Kælderen er et kritisk punkt i huset, når en tilstands vurdering skal udføres. Ved at isolere og fugtsikre din kælder, kan du minimere risikoen for oversvømmelser og naturligvis fugtskader. Det vil øge din boligs værdi.

Men der er mere at hente: Hvis du gør din kælder beboelig, kan du lægge ekstra kvadratmeter til din boligs areal. Og jo flere kvadratmeter din bolig er på, jo mere er den værd, når du engang skal sælge igen.

Renoveringsarbejde af loft og køkken

Hos WORKPRO garanterer vi:

Derfor bør du vælge WORKPRO til din kælderrenovering

Hos WORKPRO forpligter vi os til at sikre din fulde tilfredshed med vores kælderrenovering fra den første dag. Vi arbejder tæt sammen med dig, for at opfylde dine specifikke ønsker, også efter at projektet står færdigt. Vores hårdtarbejdende håndværkere leverer en kælderrenovering af høj kvalitet til priser vores konkurrenter har svært ved at matche. Således kan du få den kælder du drømmer om, til en pris du har råd til at betale.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide