EN DK FR

WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige timepriser:

Vi tilbyder en timepris på kun 155 kr. pr. håndværker, når du skal have foretaget en sommerhus ombygning. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Ring på +45 52 49 46 54

Hos Workpro gør vi alt for, at dit håndværksarbejde foregår så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Derfor kan du altid regne med højt kvalificeret arbejdskraft, der kan få løst isoleringen af dit sommerhus meget professionelt.

Her finder du god service og fleksibilitet, så dit projekt ender, som du gerne vil have det. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du skal have isoleret dit sommerhus. Du kan få fat i os på telefon +45 52 49 46 54, eller du kan udfylde kontaktformularen.

Vejledning og hjælp til isolering af sommerhus

Workpro har mange års erfaring med isolering af sommerhuse. Således mener vi også, at vi kan finde en løsning, der passer til dine behov. Derfor må du ikke tøve med at ringe til os eller sende os en besked, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi vil gerne finde den optimale løsning til dig, så du kan udnytte de mange fordele af at få isoleret sommerhuset. I den sammenhæng foreslår vi, at du ringer til os eller sender os en besked med diverse detaljer om dit sommerhus, så vi kan vurdere sagen.. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


Tidligere bygggeprojekter