Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Isolering af sommerhus

WORKPRO tilbyder billig og kompetent arbejdskraft til isolering af dit sommerhus vi tager en timepris på 185 kr. i timen pr. håndværker. Vil du spare penge på din varmeregning? Så kontakt os i dag og hør mere.

Brug for hjælp?

Hos WORKPRO hjælper vi sommerhusejere i både ind- og udland med isolering af sommerhuset. Vi er med i både beslutningsprocessen og udførelsen af opgaven. Ønsker du at høre mere om fordelene ved isolering af sommerhus? Så kontakt WORKPRO på telefon: 52 49 46 54 eller via kontaktformularen.

Sommerhus isolering øger bekvemmelighed

Isolering af dit sommerhus øger kvalitet og bekvemmelighed samt sparer dig for en unødvendig høj varmeafgift. Selv hvis du kun er i huset om sommeren, så vil isolering formentlig være en god investering. Isolering virker nemlig også forebyggende for fugt, som både er dyrt og besværligt at bekæmpe.

Vi ved, hvad vi laver

Det er vores mål, at dit projekt bliver ført til døren så gnidningsfrit som muligt. Vi har mange års erfaring med små som store håndværksopgaver og er derfor yderst opmærksomme på og belærte om, hvad der er ekstra vigtigt at have styr på — herunder tidsplanlægning, forventningsafstemning mv.

Send en besked til os

Fordele ved isolering af din feriebolig

Der er flere måder hvorpå, du kan isolere din feriebolig. Hos WORKPRO foretager vi alle former for isolering — blandt andet loftisolering, gulvisolering og efterisolering. Ring gerne til os, så vi kan vejlede dig i, hvad der bedst kan betale sig i forhold til lige netop dit sommerhus. Generelt set er der en lang række fordele ved at isolere dit sommerhus. Herunder har vi skitseret tre af dem.

ikon: hus

Brug sommerhuset hele året

Flere end førhen benytter nu deres sommerhus i både sommer- og vinterhalvåret. Ved at udføre isolering af dit sommerhus, vil du øge bekvemmeligheden og kvaliteten af ophold i huset i de
koldere tider på året.

Det er vigtigt at huske, at du desuden bruge dit håndværkerfradrag i forbindelse med isoleringen, når du betyder at sommerhuset bliver egnet til helårsbolig.

ikon: fradrag på hulmursisolering

En økonomisk investering

Sommerhus isolering er en økonomisk investering. Der er nemlig ingen tvivl om, at du vil kunne se det positivt på din varmeregning fremover. Isolering sørger nemlig for, at varmen forbliver inden døre.

I et gennemsnitligt sommerhus uden permanent beboelse, bruges der 3.000 kWh om året, hvilket er ret meget, da der i et almindeligt parcelhus gennemsnitligt bruges 4.500 kWh årligt.

udlejning af sommerhus

Bedre udlejningsmuligheder

Udlejer du dit sommerhus, når ikke du selv opholder dig i ferieboligen? Så vil isoleringen med sikkerhed også trække op i dine chancer for at kunne udleje sommerhuset.

Der er med tiden blevet større forventninger til, hvilken form for luksus man mødes af, når man træder ind i et sommerhus, man har lejet. Ingen gider desuden bruge sin ferie på at fryse.

WORKPRO garanterer

Sommerhus isolering til konkurrencedygtige timepriser:

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker, når du skal have foretaget en isolering af dit feriehus. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. Vi tør godt garantere en konkurrencedygtig pris for hele projektet. Ring og hør mere i dag.