EN DK FR

Brug for hjælp?

Hos WORKPRO hjælper vi sommerhusejere i både ind- og udland med isolering af sommerhuset. Vi er med i både beslutningsprocessen og udførelsen af opgaven. Ønsker du at høre mere om fordelene ved isolering af sommerhus? Så kontakt WORKPRO på telefon: 52 49 46 54 eller via kontaktformularen.

Sommerhus isolering øger bekvemmelighed

Isolering af dit sommerhus øger kvalitet og bekvemmelighed samt sparer dig for en unødvendig høj varmeafgift. Selv hvis du kun er i huset om sommeren, så vil isolering formentlig være en god investering. Isolering virker nemlig også forebyggende for fugt, som både er dyrt og besværligt at bekæmpe.

Vi ved, hvad vi laver

Det er vores mål, at dit projekt bliver ført til døren så style=”color: #f1592a;”>gnidningsfrit som muligt. Vi har mange års erfaring med små som store håndværksopgaver og er derfor yderst opmærksomme på og belærte om, hvad der er ekstra vigtigt at have styr på — herunder tidsplanlægning, forventningsafstemning mv.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


Fordele ved isolering af din feriebolig

Der er flere måder hvorpå, du kan isolere din feriebolig. Hos WORKPRO foretager vi alle former for isolering — blandt andet loftisolering, gulvisolering og efterisolering. Ring gerne til os, så vi kan vejlede dig i, hvad der bedst kan betale sig i forhold til lige netop dit sommerhus. Generelt set er der en lang række fordele ved at isolere dit sommerhus. Herunder har vi skitseret tre af dem.WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Sommerhus isolering til konkurrencedygtige timepriser:

Vi tilbyder en timepris på kun 160 kr. pr. håndværker, når du skal have foretaget en isolering af dit feriehus. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. Vi tør godt garantere en konkurrencedygtig pris for hele projektet. Ring og hør mere i dag.