EN DK FR

Er dit sommerhus tag slidt?

Som sommerhusejer medfølger en række udgiftsposter, som før eller siden vil være uundgåelige. Herunder hører blandt andet dit sommerhus tag. Med årenes løb vil vind og vejr slide taget op og hvis ikke taget fungerer optimalt, kan det have voldsomme konsekvenser for resten af huset. Lad derfor WORKPRO hjælpe med udskiftning af dit sommerhus tag.

Høj kvalitet til billige priser

Hos WORKPRO benytter vi os af polske håndværkere til istandsættelse af sommerhuse. Det bidrager til, at vi kan holde timeprisen helt ned på 175 kr. pr. håndværker. Vi går naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten. Alle vores håndværkere har en solid, faglig baggrund og masser af erfaring indenfor udskiftning af sommerhus tag.

Få hjælp til sommerhus tag nu

Ønsker du WORKPROs hjælp til at reparere eller udskifte taget på dit sommerhus, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Hvis du i stedet foretrækker en telefonisk samtale, så er dette også muligt. Ring blot til os på telefon: 52 43 46 54. Så kan vi i fællesskab finde den bedste løsning til dig.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked


  Hos WORKPRO fikser vi taget på dit sommerhus


  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere byggeprojekter