Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Sommerhus tag

Hos WORKPRO har vi gennem tiden opbygget stærke kompetencer, hvad angår tagarbejde på sommerhuse. Vi tilbyder et motiveret team af polske håndværkere, som varetager alle dine ønsker.

Er dit sommerhus tag slidt?

Som sommerhusejer medfølger en række udgiftsposter, som før eller siden vil være uundgåelige. Herunder hører blandt andet dit sommerhus tag. Med årenes løb vil vind og vejr slide taget op og hvis ikke taget fungerer optimalt, kan det have voldsomme konsekvenser for resten af huset. Lad derfor WORKPRO hjælpe med udskiftning af dit sommerhus tag.

Høj kvalitet til billige priser

Hos WORKPRO benytter vi os af polske håndværkere til istandsættelse af sommerhuse. Det bidrager til, at vi kan holde timeprisen helt ned på 185 kr. pr. håndværker. Vi går naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten. Alle vores håndværkere har en solid, faglig baggrund og masser af erfaring indenfor udskiftning af sommerhus tag.

Få hjælp til sommerhus tag nu

Ønsker du WORKPROs hjælp til at reparere eller udskifte taget på dit sommerhus, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Hvis du i stedet foretrækker en telefonisk samtale, så er dette også muligt. Ring blot til os på telefon: 52 43 46 54. Så kan vi i fællesskab finde den bedste løsning til dig.

Send en besked til os

boligrenovering

Udskiftning eller reparation

Dit tag på sommerhuset holder ikke evigt, derfor er det vigtigt at være på forkant med reparationer eller udskiftning. WORKPRO har stor viden indenfor emnet. Sammen finder vi den bedst mulige løsning til dig. Samtidig sparer vi dig for en forhøjet varmeregning, idet vi sørger for, at tagisoleringen er i orden. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

ikon: sav

Vedligeholdelse af taget

Hvis taget på dit sommerhus trænger til en gennemgang, er WORKPRO til rådighed. Ofte kan vi forlænge dit tags levetid med adskillige år, derved kommer du på forkant med skader. WORKPRO analyserer tagets tilstand og konkluderer hvorvidt taget kan reddes, hvilket det typisk kan. WORKPRO forebygger skaderne hvor det er muligt, for at du undgår en langt større omkostning senere hen.

billigt nyt tag

Nyt tag til sommerhuset

Har taget på sommerhuset haft sin sidste sæson? Så hjælper vi dig med at få det skiftet. Hos WORKPRO har vi stor ekspertise indenfor tagarbejde. Ligegyldigt hvilken tagtype du vælger, er du garanteret den højeste kvalitet. WORKPRO gør en ære, ud af at give dig det resultat du ønsker. Vi garanterer overholdelse af aftaler og deadlines. Kontakt os pr. telefon, eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest.

sommerhus tag

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide