Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Ofte stillede spørgsmål

Bliv klogere på WORKPRO. Vi har samlet de spørgsmål, som vi hører oftest. Hvorfor skal du vælge vores dygtige håndværkere? Hvad er fordelene og ulemperne ved at benytte et polsk byggefirma? Vi giver dig svarene her.

Bliv klogere på WORKPRO

Inden du starter et samarbejde med os, har du formentlig en masse spørgsmål. Dem vil vi med glæde besvare. Her på siden har vi samlet de spørgsmål, som vi hører oftest.

Vil du vide mere om håndværkernes arbejdsforhold, faglige baggrund eller fleksibilitet? Mangler du svar på hvordan du skal forberede dig op til byggeprocessen, samt hvilke fordele og ulemper der er ved at arbejde med polske håndværkere? Du finder alle svar her.

Finder du ikke den information, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os. Brug gerne formularen her på siden, så hører du fra os så hurtigt som muligt.

Kontakt os i dag

Spring direkte til dit spørgsmål

Hvordan er forholdene under de polske håndværkeres ophold I Danmark?

Vi har følgende krav til de steder, hvor håndværkerne opholder sig I Danmark:

  • Håndværkerne skal have adgang til egne wc- og badeforhold
  • Håndværkerne skal have adgang til køkkenfaciliteter, der gør det muligt at tilberede et let måltid mad

Ofte indlogeres håndværkerne i lejligheder, sommerhuse, vandrehjem eller lignende.

Hvordan er håndværkernes arbejdstider?

Håndværkerne arbejder typisk fra mandag til lørdag, medmindre andet er aftalt. Arbejde er deres eneste formål med opholdet i Danmark. De deler derfor jeres interesse i at færdiggøre projektet hurtigst muligt, så de kan komme hjem til deres familier, indtil næste opgave melder sig. Derfor vil I opleve en konkurrencedygtig fleksibilitet hos WORKPROs håndværkere. Dog bliver regler for hvileperioder naturligvis overholdt.

Hvad er håndværkernes faglige baggrund?

Alle WORKPROs håndværkere er uddannede håndværkere. I Polen uddannes håndværkere via en treårig praktisk uddannelse. Der tilbydes ydermere en udvidet håndværkeruddannelse som i alt tager fem år at gennemføre.

De studerende på polske håndværker-uddannelser dygtiggør sig inden for 15 discipliner fastsat af det polske Undervisningsministerium. Polske håndværkere uddannes derfor i flere forskellige færdigheder, hvor man i Danmark uddanner sig i én genre af håndværkerfaget (murerarbejde, tømrerarbejde, malerarbejde, osv.)

Måden, som den polske håndværkeruddannelse er opbygget på, skyldes særligt vejrforholdene i Polen. Visse udendørsopgaver er grundet de kolde vintre ikke muligt at praktisere i vinterhalvåret. Derfor er det nødvendigt for polske håndværkere at kunne udføre forskellige typer af håndværk.

Hvad er fordelen i at benytte polske håndværkere?

Den polske håndværkeruddannelse gør håndværkerne i stand til at udføre projekter fra a-z. De skal sjældent koordinere med øvrige håndværkere uden for eget team (medmindre der er brug for autoriseret arbejde). Det gør WORKPROs håndværkerteams til en fleksibel, effektiv og ikke mindst billig løsning.

Det er ydermere vores erfaring, at vores håndværkere leverer samme høje kvalitet, som danske håndværkere gør. Vurder selv ud fra vores tidligere byggeprojekter.

Hvad er ulempen i at benytte polske håndværkere?

I Danmark specialiserer håndværkere sig i enkelte fag. Derfor vil en dansk murer eksempelvis være hurtigere end en polsk håndværker til at murer en væg. WORKPROs polske håndværkerteams er dog stadig en billigere løsning på den lange bane, da timeprisen er billigere, teamet arbejder fleksibelt og håndværkerne kan løfte hele projekter uden at skulle koordinere med eksterne håndværkere.

renovering af lejlighed

Snakker håndværkerne engelsk?

Der vil altid være én håndværker på dit WORKPRO håndværkerteam, som du kan kommunikere med på enten engelsk eller tysk. Skulle der mod al forventning opstå kommunikationsudfordringer, kan du altid kontakte den ansvarlige for dit projekt. Ligeledes er der altid mulighed for at arrangere et ekstra møde, hvis du finder behov herfor.

Hvordan sammensættes et WORKPRO håndværkerteam?

Vores håndværkerteams består ofte af 2-4 håndværkere. Teamet er sammensat således, at der altid er en ansvarlig, der kan kommunikere med jer på tysk eller engelsk, afhængigt af hvad I foretrækker. Den ansvarlige vil altid være en håndværker med mange års erfaring inden for det projekt, vi skal løse for jer.

Hvilken type opgave er WORKROs håndværkere bedst til?

Vores services tilbydes til private såvel som erhverv. Vi er særligt interesseret i renoverings– og facadeopgaver af huse og mindre erhvervsbygninger. Her kan vores mange færdigheder sættes i spil, og der er ofte brug for vores fleksible tilgang.

Skal du have udført den samme opgave på et stort antal af kvadratmeter, anbefaler vi at du indhenter tilbud fra danske specialiserede håndværkere. De vil kunne eksekvere sådan en opgave hurtigere, grundet den måde håndværkeruddannelsen er sat sammen på i henholdsvis Polen og Danmark.

I Danmark specialiserer du dig i én gren indenfor håndværkerfaget. I Polen uddannes du inden for 15 discipliner, således at du kan løfte flere forskellige typer af opgaver. I begge lande tager det mellem tre til fem år at uddanne sig som håndværker.

Hvad koster det at samarbejde med WORKPRO?

Vi har en fast lav timepris på 185 kr. per håndværker.

Hvilke garantier kan I give?

I vores kontrakter står der altid skrevet, at du som kunde har fem års garanti, på det arbejde vi yder. Derudover har vi naturligvis alle lovpligtige forsikringer.

Hvordan skal jeg forberede mig op til projektet?

Vores samarbejde starter altid med et møde mellem os og jer. Vi tager gerne mødet fysisk, hvis muligt, men alternativt foregår dette online. Her snakker vi opgaven, tidsplan og aftale igennem. Vi hjælper jer med at udarbejde en materialeliste, hvorefter I selv står for at indkøbe materialer. Hvis der er øvrigt, I skal forberede, vil dette blive aftalt på mødet.

Skal jeg selv indkøbe materialer?

Som kunde står du selv for indkøb af materialer. Vi hjælper med at udarbejde en materialeliste, som du kan bruge, når du bestiller dine materialer hjem.

Er det muligt at bestille billigere materialer fra Polen?

How WORKPRO tilbyder vi ikke at bestille materialer hjem fra Polen. Vores erfaring er, at kvaliteten af byggematerialer er langt højere i Danmark. I respekt for vores håndværk foretrækker vi derfor at arbejde med danske materialer.

Hvem står for papirarbejdet ved byggetilladelser og lignende?

Det gør du som kunde.

Kan jeg ændre mening til byggeprocessen undervejs?

En af de største fordele ved at benytte WORKPROs polske håndværkere, er den fleksibilitet vi stiller til rådighed. Hvis du undervejs finder ud af, at du ønsker resultatet anderledes, end først tiltænkt, så er det som regel muligt for os at tilpasse byggeprocessen herefter.

Vores håndværkere giver desuden altid gerne deres besyv med, hvis de undervejs ser muligheder, som de tænker kan være til gavn for dig.

Hvor hurtigt kan I begynde på opgaven?

Vi er som regel i gang med opgaven indenfor en måned efter, I har henvendt jer til os.

renoveret køkken af polske hånværkere

Hvor lang tid tager det for håndværkerne at gennemføre en opgave?

Det afhænger af opgavens omfang og kompleksitet. Derfor er det ikke muligt at komme med et estimat herpå.

Hvor længe har WORKPRO eksisteret?

WORKPRO har eksisteret siden 2008, hvor vi startede i Polen. I 2018 begyndte vi at tilbyde vores services i Danmark og andre lande.

Hvilke andre lande opererer WORKPRO i?

Foruden Danmark har vi arbejdsopgaver i Polen, Sverige, Schweiz, Frankrig og Belgien.