EN DK FR

Billig isolering af tag

Hvis taget først skal skiftes, så kan det blive en forfærdelig dyr omgang. Derfor er det uhyre vigtigt at passe og pleje sit tag gennem årene. En måde at gøre dette på, er ved at få sit tag isoleret. Således øger du også gensalgsværdien på dit bolig, da isolation af tag kan forbedre husets energimærke. Kontakt os gerne med det samme, for at høre mere om isolering af tag.

Spar penge på varmeregning

Lader du WORKPRO stå for isoleringen af dit tag, så er der flere grunde til hvorfor, du vil ende med at spare penge. Denne type forbedringer af taget, vil forhindre varmen i at sive ud, hvorfor du ikke behøver at skrue nær så meget op for radiatoren som førhen. Derudover så er WORKPRO yderst konkurrencedygtige på prisen.

Vil du høre mere om WORKPRO?

Det kan du nemt komme til. Blot udfyld vores kontaktformular her på siden, og vi vil da kontakte dig. Vi vil derefter planlægge et møde med dig, hvor vi sammen skræddersyr en plan for, hvilken af vores services der passer bedst til dig. Har du spørgsmål her og nu, så er du også velkommen til, at ringe på +45 52 49 46 54.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  TRE FORDELE VED TAGISOLERING

  Få udført isolation af dit tag


  Hvorfor vælge professionelle håndværkere?

  Ved isolering af tag, er der oftest tale om det man kalder for en efterisolering. Der findes lovkrav om, at hvis du udskifter din tagdækning eller ændre ved tagkonstruktionen, eksempelvis ved tilbygning, så skal dit tag efterisoleres. Det er dog kun gældende, hvis efterisoleringen er rentabelt for dig. Ofte er dette dog også tilfældet.

  I få tilfælde er det muligt at isolere selv, men det vil altid være anbefalet, at få en fagmand til at udføre arbejdet. Dette er der flere grunde til. Først og fremmest ved en fagmand bedre end nogen anden, hvor i tagets konstruktion det er fordelagtigt at gribe ind. Isolering af tag gjort udefra er klart den metode man anbefaler folk at bruge, og her rådes man til aldrig selv at gribe ind. Ydermere kan en utilstrækkelig efterisolering udmunde i fugtskader. Af samme grund skal du altid kontakte dit forsikringsselskab, således de kender til din hensigt med at efterisolere. Dette bør gøres uanset hvem der udfører arbejdet.


  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

  Tidligere byggeprojekter