Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Isolering af tag

Hos WORKPRO kan du billigt og simpelt få efterisoleret dit tag og opnå fortrinlige fordele. Vores kompetente og fagdygtige polske håndværkere hjælper dig gerne til en timepris på kun 185 kr.

Billig isolering af tag

Hvis taget først skal skiftes, så kan det blive en forfærdelig dyr omgang. Derfor er det uhyre vigtigt at passe og pleje sit tag gennem årene. En måde at gøre dette på, er ved at få sit tag isoleret. Således øger du også gensalgsværdien på dit bolig, da isolation af tag kan forbedre husets energimærke. Kontakt os gerne med det samme, for at høre mere om isolering af tag.

Spar penge på varmeregning

Lader du WORKPRO stå for isoleringen af dit tag, så er der flere grunde til hvorfor, du vil ende med at spare penge. Denne type forbedringer af taget, vil forhindre varmen i at sive ud, hvorfor du ikke behøver at skrue nær så meget op for radiatoren som førhen. Derudover så er WORKPRO yderst konkurrencedygtige på prisen.

Vil du høre mere om WORKPRO?

Det kan du nemt komme til. Blot udfyld vores kontaktformular her på siden, og vi vil da kontakte dig. Vi vil derefter planlægge et møde med dig, hvor vi sammen skræddersyr en plan for, hvilken af vores services der passer bedst til dig. Har du spørgsmål her og nu, så er du også velkommen til, at ringe på +45 52 49 46 54.

Send en besked til os

TRE FORDELE VED TAGISOLERING

ikon - mønter

Billigere varmeregning

Bliver du også chokeret hver gang din varmeregning lander i postkassen? Så kan det være en god ide, at få tjekket hvorvidt dit tag er tilstrækkeligt isoleret. Ved efterisolering af dit tag, kan der på længere sigt, være en hel del penge at spare. Der er desuden også øvrige miljømæssige fordele ved en efterisolering. Foruden at dit hus vil blive mere energivenligt, så vil du også spare på CO2 udledningen.

ikon: bedre indeklima

Bedre indeklima

Med det kolde danske vintervejr, som vi hvert år har i vente herhjemme, kan man hurtigt føle træk i hjemmet. En dårlig isolering kan desuden give tilgang til generende fugtskader, som i værste tilfælde kan udvikle sig til skimmelsvamp. Ved at få efterisoleret dit tag, vil du opleve et langt behageligere indeklima. Temperaturen i dit hjem vil desuden have nemmere ved at holde sig konstant, lige såvel som træk vil ophøre.

ikon - hus-issolering

Husets gensalgsværdi øges

Gennem det seneste årti, er samfundets holdninger til miljø blevet langt mere markante. Mange huskøbere går derfor også ekstra meget op i, at deres bolig er så energivenlig som muligt. Den dag i dag er det desuden blevet et lovkrav, at huse skal energimærkes. Når du en dag står overfor at skulle videresælge dit hus, er det derfor en stor fordel, at kunne dokumentere for en velisoleret bolig.

gamle teglsten

Hvorfor vælge professionelle håndværkere?

Ved isolering af tag, er der oftest tale om det man kalder for en efterisolering. Der findes lovkrav om, at hvis du udskifter din tagdækning eller ændre ved tagkonstruktionen, eksempelvis ved tilbygning, så skal dit tag efterisoleres. Det er dog kun gældende, hvis efterisoleringen er rentabelt for dig. Ofte er dette dog også tilfældet.

I få tilfælde er det muligt at isolere selv, men det vil altid være anbefalet, at få en fagmand til at udføre arbejdet. Dette er der flere grunde til. Først og fremmest ved en fagmand bedre end nogen anden, hvor i tagets konstruktion det er fordelagtigt at gribe ind. Isolering af tag gjort udefra er klart den metode man anbefaler folk at bruge, og her rådes man til aldrig selv at gribe ind. Ydermere kan en utilstrækkelig efterisolering udmunde i fugtskader. Af samme grund skal du altid kontakte dit forsikringsselskab, således de kender til din hensigt med at efterisolere. Dette bør gøres uanset hvem der udfører arbejdet.

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide