EN DK FR

Vælg dygtige, polske malere

Hos WORKPRO håndplukker vi de dygtigste polske malere. Vi tager ud til maleropgaver i hele landet, uanset om du mangler en dygtig og billig maler i København, Odense eller Århus. Vores polske malere går aldrig på kompromis med kvaliteten, som ganske enkelt er helt fantastisk. Det er kun prisen, som vi skruer helt i bund. Derfor får du det bedste fra to verdener: Kvalitet til en god pris.

Hyr polsk maler til 175 kr i timen

Vi bestræber os på at være markedets bedste malere til prisen. Derfor kan du gennem WORKPRO hyre polske malere og polsk arbejdskraft til en timepris på kun 175 kr. Har du et større projekt, du ønsker en fast pris på, kan vi aftale denne på forhånd. I tilfælde af en aftale med fast pris, vil denne være urokkelig, når først projektet er begyndt.

Lad vores polske malere klare tjansen

Vi tager imod alle malerprojekter – store som små. Er malerarbejdet blot et led i et større projekt, kan vi give et samlet tilbud for opgaven. Foruden vores polske malere, er vores håndværkere også dygtige fagfolk i andre håndværksfag – til samme lave priser. Vil du have et prisoverslag på hele dit bygge- og malerprojekt? Så benyt dig af kontaktformularen til højre eller ring til os på tlf. 52 49 46 54.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Dette får du hos WORKPRO

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Kun 175 kr i timen for dygtige, polske malere

  WORKPRO tilbyder en lav timepris på kun 175 kr. per polske malere. Denne pris gælder for al vores polske arbejdskraft, inklusive vores polske murere og polske tømrere. Forud for byggeprojekter udarbejder vi altid et prisoverslag baseret på den planlagte tid, der afsættes til den pågældende arbejdsopgave. Ydermere, kan vi tilbyde vores ydelser på baggrund af en fast pris for hele projektet, baseret på den totale pris for det ønskede arbejde eller projekt. I sådanne tilfælde ændrer prisen sig ikke, når arbejdet først er begyndt.

  Tidligere byggeprojekter