Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Polske malere

Mangler du en billig maler? Hos WORKPRO kan vi tilbyde dig de bedste polske malere takket være vores brede og solide netværk af dygtige håndværkere. Vi tager ud til hele Danmark til en fast lav pris på kun 185 kr. i timen – Kontakt os i dag.

Vælg dygtige, polske malere

Hos WORKPRO håndplukker vi de dygtigste polske malere. Vi tager ud til maleropgaver i hele landet, uanset om du mangler en dygtig og billig maler i København, Odense eller Århus. Vores polske malere går aldrig på kompromis med kvaliteten, som ganske enkelt er helt fantastisk. Det er kun prisen, som vi skruer helt i bund. Derfor får du det bedste fra to verdener: Kvalitet til en god pris.

Hyr polsk billig maler til 185 kr. i timen

Vi bestræber os på at være markedets bedste malere til prisen. Derfor kan du gennem WORKPRO hyre polske malere og polsk arbejdskraft til en timepris på kun 185 kr.. Har du et større projekt, du ønsker en fast pris på, kan vi aftale denne på forhånd. I tilfælde af en aftale med fast pris, vil denne være urokkelig, når først projektet er begyndt.

Lad vores polske malere klare tjansen

Vi tager imod alle malerprojekter – store som små. Er malerarbejdet blot et led i et større projekt, kan vi give et samlet tilbud for opgaven. Foruden vores polske malere, er vores håndværkere også dygtige fagfolk i andre håndværksfag – til samme lave priser. Vil du have et prisoverslag på hele dit bygge- og malerprojekt? Så benyt dig af kontaktformularen til højre eller ring til os på tlf. 52 49 46 54.

Søger du billig maler?

Send os en besked i dag, med en kort beskrivelse af opgaven. Vi vender retur indenfor 24 timer (på hverdage).

malerpensel

Maling af ejendomme

Foruden mindre private maleropgaver, udfører WORKPRO også større malerprojekter, hvor der er brug for billige polske malere – eksempelvis maling af ejendomme, kontorbygninger og produktionshaller.

Ejer du én eller flere ejendomme, og skal du eksempelvis have malet opgangen, så kontakt os i dag. Vi tilbyder vores billige polske maleres ekspertise i hele landet.

boligrenovering

Istandsættelse af bolig

Det kan hurtigt blive dyrt, når boligen skal istandsættes, og der eksempelvis skal males i både stue, køkken og på værelser. Vi tilbyder erfarne, polske malere, som maler både udendørs og indendørs, til en lav timepris på kun 185 kr.

Vi kan på forhånd give dig et prisoverslag på hele projektet, men vi kan også udarbejde en fast pris inden påbegyndelse af opgaven, hvis dette ønskes. Ring for at høre mere om dine muligheder.

klimaskærm

Facaderenovering

Skal du have renoveret facaden på dit hus? Så rykker WORKPRO ud med både polske håndværkere og polske malere. En facaderenovering males afslutningsvis i den nuance, du ønsker, hvilket giver facaden en flot finish.

Vi rykker ud til facadeprojekter i alle størrelsesordner – små private huse eller store offentlige bygninger. Vi kan klare maleropgaver i enhver skala. Kontakt os for at få et prisoverslag på dit projekt med vores billige polske malere.

Polsk billig maler foran malet facade

Dette får du hos WORKPRO

Kun 185 kr. i timen for dygtige, polske malere

WORKPRO tilbyder en lav timepris på kun 185 kr. per polske malere. Denne pris gælder for al vores polske arbejdskraft, inklusive vores polske murere og polske tømrere. Forud for byggeprojekter udarbejder vi altid et prisoverslag baseret på den planlagte tid, der afsættes til den pågældende arbejdsopgave. Ydermere, kan vi tilbyde vores ydelser på baggrund af en fast pris for hele projektet, baseret på den totale pris for det ønskede arbejde eller projekt. I sådanne tilfælde ændrer prisen sig ikke, når arbejdet først er begyndt.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide