EN DK FR

Brug for isolering?

Hos WORKPRO har vi en bred pallette af opgaver indenfor håndværkerfaget. Vi udfører blandt andet isolering af både tag, kælder, gulv og luft. Derudover tilbyder vi vores populære Rockwool-isolering. Ved at investere i isolering forebygger du også din bolig mod fugt og skimmelsvamp.

Isolering i hele Danmark

Vi kan tage hånd om isolerings-opgaver i både København, Århus, Odense samt i resten af landet. Uanset hvor langt væk du bor fra os, så er det de samme billige priser, som vi kører med. Vi er nemlig yderst konkurrencedygtige på dette parameter. Samtidig udarbejder vi et formidabelt stykke arbejde i høj kvalitet.

Hør mere om isolering

Du er altid velkommen til at give os hos WORKPRO et kald på +45 52 49 46 54. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi kan besvarer dine spørgsmål til vores services. Du er ligeledes velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Vi vil da tage kontakt til dig, så vi sammen kan skræddersy den bedste løsning til dit næste byggeprojekt.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Isolering


  Ved isoleringsopgaver garanterer vi

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser på isolering

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

  Tidligere byggeprojekter