Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Isolering

WORKPRO tilbyder professionel isolering af tag, kælder og væg. Vores polske håndværkere leverer kvalitetsarbejde til billige timepriser på kun 185 kr.

Brug for isolering?

Hos WORKPRO har vi en bred pallette af opgaver indenfor håndværkerfaget. Vi udfører blandt andet isolering af både tag, kælder, gulv og luft. Derudover tilbyder vi vores populære Rockwool-isolering. Ved at investere i isolering forebygger du også din bolig mod fugt og skimmelsvamp.

Isolering i hele Danmark

Vi kan tage hånd om isolerings-opgaver i både København, Århus, Odense samt i resten af landet. Uanset hvor langt væk du bor fra os, så er det de samme billige priser, som vi kører med. Vi er nemlig yderst konkurrencedygtige på dette parameter. Samtidig udarbejder vi et formidabelt stykke arbejde i høj kvalitet.

Hør mere om isolering

Du er altid velkommen til at give os hos WORKPRO et kald på +45 52 49 46 54. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi kan besvarer dine spørgsmål til vores services. Du er ligeledes velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Vi vil da tage kontakt til dig, så vi sammen kan skræddersy den bedste løsning til dit næste byggeprojekt.

Send en besked til os

billigt nyt tag

Tagisolering

Hos WORKPRO kan vi tilbyde kompetente polske håndværkere til yderst konkurrencedygtige priser. Vores håndværkere har en bred erfaring indenfor isolering af skrå tage såvel som flade tage. Med fokus på effektivitet og kvalitet kan vi tilbyde et yderst professionelt resultat og dermed give dig den bedste tagisolering. Kontakt os, og lad os få en snak om, hvilken tagisolering du har brug for. Læs mere og isolering af tag her.

hus

Isolering af kælder

Med vores kvalificerede polske håndværkere kan vi tilbyde dig en professionel kælderisolering til billige priser, med et resultat af højeste kvalitet. Vi står klar med effektiv og fleksibel arbejdskraft, for at levere den bedste service til dig. Kontakt WORKPRO ved at udfylde kontaktformularen, og lad os sammen finde et godt tilbud til dig.

klimaskærm

Vægisolering

Hos WORKPRO har vi stor ekspertise i udførelse af vægisolering, både indvendigt og isolering af ydervæg. Vi garanterer derfor et korrekt og professionelt resultat. Vores professionelle, polske håndværkere står klar med den bedste service til billige timepriser på kun 185 kr. Står du og mangler hjælp til et isoleringsprojekt, så kontakt os her på siden og få et godt tilbud.

Isolering af loft - indefra

Ved isoleringsopgaver garanterer vi

Konkurrencedygtige timepriser på isolering

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide