EN DK FR

Hjælp til sommerhus ombygning

Vind og vejr fortærer på dit gamle sommerhus, så måske er det blevet tid til en sommerhus ombygning? I Så falde kan vi hos WORKPRO bistå dig med håndværksarbejde af højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med istandsættelse af sommerhus samt udskiftning af sommerhus tag og vi er desuden vant til at imødekomme både komplicerede og specialdesignede ønsker.

Sommerhus ombygning til kun 175 kr. i timen

WORKPRO benytter sig af polske håndværkere, hvilket betyder, at vi kan levere erfarne arbejdskraft til billige priser. For kun 175 kr. i timen pr. håndværker kan vores dygtige håndværkere hjælpe dig med din sommerhus opbygning. Til trods for vores konkurrencedygtige priser, så går vi aldrig på kompromis med udførelsen.

Kontakt WORKPRO i dag og hør mere

Vil du vide mere om, hvordan WORKPRO kan hjælpe dig med din sommerhus ombygning? Så kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Foretrækker du en telefonisk samtale, så kan du ringe på 52 49 46 54. Sammen kan vi skræddersy den bedste løsning ud fra dine behov.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked


  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser:

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere byggeprojekter