Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Sommerhus ombygning

Hos WORKPRO kan vi tilbyde at stå for ombygningen af dit nuværende sommerhus. Vores polske håndværkere har en bred erfaring indenfor sommerhus ombygning – både indvendigt og udvendigt og garanterer et resultat af kvalitet.

Hjælp til sommerhus ombygning

Vind og vejr fortærer på dit gamle sommerhus, så måske er det blevet tid til en sommerhus ombygning? I Så falde kan vi hos WORKPRO bistå dig med håndværksarbejde af højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med istandsættelse af sommerhus samt udskiftning af sommerhus tag og vi er desuden vant til at imødekomme både komplicerede og specialdesignede ønsker.

Sommerhus ombygning til kun 185 kr. i timen

WORKPRO benytter sig af polske håndværkere, hvilket betyder, at vi kan levere erfarne arbejdskraft til billige priser. For kun 185 kr. i timen pr. håndværker kan vores dygtige håndværkere hjælpe dig med din sommerhus opbygning. Til trods for vores konkurrencedygtige priser, så går vi aldrig på kompromis med udførelsen.

Kontakt WORKPRO i dag og hør mere

Vil du vide mere om, hvordan WORKPRO kan hjælpe dig med din sommerhus ombygning? Så kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Foretrækker du en telefonisk samtale, så kan du ringe på 52 49 46 54. Sammen kan vi skræddersy den bedste løsning ud fra dine behov.

Send en besked til os

boligrenovering

Ombygning af sommerhus

Trænger det gamle sommerhus til en ombygning? WORKPRO kan tilbyde et netværk af professionelle polske håndværkere til at stå for sommerhus ombygning, som du ønsker det. Vores erfarne håndværkere er både billige og kompetente. De står klar til at ordne dit næste ombygningsprojekt. Med mange år i branchen og effektiv arbejdskraft kan vi tilbyde et yderst professionelt resultat der vil komme dig til gode i mange år.

hus

Udvendig sommerhus ombygning

WORKPRO tilbyder både udvendig og indvendig renovering af sommerhus. Vi kan med østeuropæisk arbejdskraft hjælpe dig med at få ombygget det udvendige af dit sommerhus. Med vores konkurrencedygtige timepriser kan vi tilbyde en billig udvendig sommerhus ombygning med et garanteret flot resultat. Kontakt os blot via kontaktformularen så vi sammen kan planlægge dit næste ombygningsprojekt.

klimaskærm

Indvendig sommerhus ombygning

Hos WORKPRO har vi bred erfaring med indvendig ombygning af sommerhuse. Med vores resultatorienterede håndværkere kan vi stå for den indvendige ombygning af dit sommerhus. Vi lægger stor vægt på kvalitet og fleksibilitet når vi foretager en ombygning hos vores kunder, og går højt op i overholdelse af de aftalte deadlines. Derfor kan vi med god service garanterer pålidelig arbejdskraft i hele landet, så du kan få gang i ombygningen.

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser:

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide