EN DK FR

Spar penge med en energirenovering

En af de helt klare fordele ved at få foretaget en energirenovering er, at der er mange penge at spare i det lange løb. Der er selvfølgelig en udgift forbundet ved at få lavet energirenoveringen, men denne tjener sig hjem – selv hvis du ikke har i sinde at blive boende i huset. Din bolig stiger nemlig i værdi, når den bliver energirenoveret. Tal fra Energistyrelsen viser, at en bolig på 100 m2 kan stige med 50.000 kr., for hver energiklasse boligen går op.

Fordele ved energirenovering

Bare fordi vi er gode til at lave energirenoveringer, betyder det ikke, at vores priser er skyhøje, tværtimod. Fortæl os om dine behov, så kommer vi med en pris, som du vil have svært ved at sige nej til. Du kan kontakte os på 52 49 46 54 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest.

Få en skarp pris på energirenovering

Uanset hvor I er bosat i landet, kan vi hjælpe jer med boligrenoveringen. Vi er meget fleksible både ift. hvor projektet finder sted henne, samt hvornår det skal stå færdigt. Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opfylde jeres boligdrømme? Så tøv ikke med at kontakte os på +45 52 49 46 54 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig snarest.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Find billige polske murere hos os


  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere byggeprojekter