Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Energirenovering

Spar årligt flere tusinde kroner ved en energirenovering, med hjælp fra WORKPRO. Vi tilbyder kyndige håndværkere til 185 kr. i timen pr. håndværker.

Spar penge med en energirenovering

En af de helt klare fordele ved at få foretaget en energirenovering er, at der er mange penge at spare i det lange løb. Der er selvfølgelig en udgift forbundet ved at få lavet energirenoveringen, men denne tjener sig hjem – selv hvis du ikke har i sinde at blive boende i huset. Din bolig stiger nemlig i værdi, når den bliver energirenoveret. Tal fra Energistyrelsen viser, at en bolig på 100 m2 kan stige med 50.000 kr., for hver energiklasse boligen går op.

Fordele ved energirenovering

Bare fordi vi er gode til at lave energirenoveringer, betyder det ikke, at vores priser er skyhøje, tværtimod. Fortæl os om dine behov, så kommer vi med en pris, som du vil have svært ved at sige nej til. Du kan kontakte os på 52 49 46 54 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest.

Få en skarp pris på energirenovering

Uanset hvor I er bosat i landet, kan vi hjælpe jer med boligrenoveringen. Vi er meget fleksible både ift. hvor projektet finder sted henne, samt hvornår det skal stå færdigt. Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opfylde jeres boligdrømme? Så tøv ikke med at kontakte os på +45 52 49 46 54 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig snarest.

Send en besked til os

billigt nyt tag

Isolering af tag

Da varmen stiger op af, er tagets isolering essentiel. Er tagets isolering utilstrækkelig, fiser al varmen direkte ud, i stedet for at cirkulere rundt i huset. Det er især væsentligt at overveje efterisolering af taget, hvis der er tale om et ældre hus, da isoleringen ofte er meget beskeden i ældre hjem.

wrench and hammer

Isolering af gulv

Isolering af taget er vigtig, men det gør bestemt ikke efterisolering af gulvet ligegyldig. Hvis gulvet ikke er ordentlig isoleret, betyder det at jeres hjem køles ned af den underliggende jord. Dermed skal der bruges mere energi på at opvarme huset, samtidig med at I vil opleve et hjem, der er yderst fodkoldt.

isolering af facade ikon

Døre og vinduer

Trækker det fra døre eller vinduer? I så fald bør I overveje at udskifte disse. Så får I døre og vinduer som i højere grad er miljøvenlige, samtidig med at de kan give husets ydre et friskt pust.

renovering af murværk

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide