EN DK FR

Spar penge på facaderenovering

Frem for at bruge dyre domme på at få renoveret din facade, så overlad arbejdet til WORKPROs dygtige, polske håndværkere. Vores timepris er betydelige billigere end gennemsnittet, men kvaliteten af vores arbejde er akkurat lige så høj – hvis ikke bedre end det. Benyt kontaktformularen og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Se vores arbejde inden du beslutter dig

Det er vigtigt at kende sin håndværkeres arbejdsevner, inden man påbegynder projektet. Vi har derfor oprettet et galleri med et udsnit af vores tidligere opgaver. Her kan du også se det flotte resultat af en facaderenovering, som vi har udført for en anden kunde. Hos os kan du både forvente sublim service og solidt håndværk.

Kontakt WORKPRO for facaderenovering

I samhør med dig kan vi sørge for, at din facaderenovering giver dig netop det hus, som du går og drømmer om. Skal vi pudse de grå mure op, eller finde det smukke frem i de fine røde mursten? Vi er klar på alle typer af opgaver inden for facaderenovering. Kontakt os på telefon 52 49 46 54, så vi kan planlægge et møde.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked   

   

  Vi udfører alle typer af facaderenovering


  Skal du have lavet mere end blot facaderenovering?

  Hos WORKPRO er vi erfarne i langt de fleste typer af opgaver inden for håndværkerfaget. Derfor kan du også benytte vores polske håndværkere til at få udrettet flere opgaver på én gang. På den måde kan du mindske tiden, hvori du skal bo i bygge-rod. Måske er det endda muligt at spare en sum penge, da eksempelvis leje af stillads da ikke skal gøres over to eller flere gange. Vores medarbejderstab består både af polske tømrere, murere og malere. Ring endelig til os og lad os sammen finde frem til den bedste håndværkerpakke til dig.


  Ved facaderenovering garanterer WORKPRO

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Vores priser giver kamp til stregen

  Hos WORKPRO tilbyder vi en konkurrencedygtig timepris på 175 kr pr håndværker. Når vi sammen med dig planlægger din facaderenovering, vil du modtage et prisoverslag baseret på den forventede arbejdstid, samt antal håndværkere, der forventes at skulle bruges til opgaven. Vi tilbyder desuden at fastlægge prisen på forhånd, så den ikke kan ændres, når først arbejdet er påbegyndt. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

  Tidligere byggeprojekter