Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Facaderenovering

WORKPRO udfører professionel facaderenovering til en konkurrencedygtig timepris på kun 185 kr. Herunder klarer vi blandt andet isolering og pudsning.

Spar penge på facaderenovering

Frem for at bruge dyre domme på at få renoveret din facade, så overlad arbejdet til WORKPROs dygtige, polske håndværkere. Vores timepris er betydelige billigere end gennemsnittet, men kvaliteten af vores arbejde er akkurat lige så høj – hvis ikke bedre end det. Benyt kontaktformularen og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Se vores arbejde inden du beslutter dig

Det er vigtigt at kende sin håndværkeres arbejdsevner, inden man påbegynder projektet. Vi har derfor oprettet et galleri med et udsnit af vores tidligere opgaver. Her kan du også se det flotte resultat af en facaderenovering, som vi har udført for en anden kunde. Hos os kan du både forvente sublim service og solidt håndværk.

Kontakt WORKPRO for facaderenovering

I samhør med dig kan vi sørge for, at din facaderenovering giver dig netop det hus, som du går og drømmer om. Skal vi pudse de grå mure op, eller finde det smukke frem i de fine røde mursten? Vi er klar på alle typer af opgaver inden for facaderenovering. Kontakt os på telefon 52 49 46 54, så vi kan planlægge et møde.

Send en besked til os

ikon - hus-issolering

Facadepudsning

En af de hyppigste efterspørgsler i forbindelse med facaderenovering er facadepudsning. Hos WORKPRO har vi mange muligheder for dette. Eksempelvis tager vi os både af netpudsning og fiberpudsning.

Ligegyldigt om du ønsker at give dit hus en fin ny farve, eller der er behov for at pudse fugerne mellem murstenene op igen, så kan WORKPRO hjælpe dig.

ikon: bedre indeklima

Isolering

Isolering er en stor del af facaderenovering. Vi er derfor erfarne i både Rockwool-isolering, lydisolering og udvendig isolering. Vores arbejde formindsker dine varmeregning. Læs mere om facadeisolering.

Isolering forebygger fugt og skimmelsvamp i din bolig. Dermed vil værdien af denne også stige, og boligen vil være et sundere hjem for dig og din familie.

ikon - mønter

Vandskuring

Ved vandskuring påfører man facaden et tyndt lag mørtel, lader det tørre en smule, hvorefter man med et vådt flisebræt kører i mørtlen med roterende bevægelser, til man opnår det ønskede resultat.

Vandskuring er en kosmetisk metode inden for facaderenovering, som udelukkende har til formål at give dit hus et flot moderne look.

Facaden på to forskellige boligkompleks i byen

Skal du have lavet mere end blot facaderenovering?

Hos WORKPRO er vi erfarne i langt de fleste typer af opgaver inden for håndværkerfaget. Derfor kan du også benytte vores polske håndværkere til at få udrettet flere opgaver på én gang. På den måde kan du mindske tiden, hvori du skal bo i bygge-rod. Måske er det endda muligt at spare en sum penge, da eksempelvis leje af stillads da ikke skal gøres over to eller flere gange. Vores medarbejderstab består både af polske tømrere, murere og malere. Ring endelig til os og lad os sammen finde frem til den bedste håndværkerpakke til dig.

Ved facaderenovering garanterer WORKPRO

Vores priser giver kamp til stregen

Hos WORKPRO tilbyder vi en konkurrencedygtig timepris på 185 kr. pr håndværker. Når vi sammen med dig planlægger din facaderenovering, vil du modtage et prisoverslag baseret på den forventede arbejdstid, samt antal håndværkere, der forventes at skulle bruges til opgaven. Vi tilbyder desuden at fastlægge prisen på forhånd, så den ikke kan ændres, når først arbejdet er påbegyndt. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide