EN DK FR

Erhvervsbyggeri til alle formål

Erhvervsbyggeri kan være mange ting. Hvad enten du skal bruge erhvervsbyggeri til kontor, lager eller produktion, så står WORKPRO klar med flittig arbejdskraft til opførelsen af din erhvervsejendom. Vi bygger blandt andet butikslokaler, institutioner, lagerfaciliteter, produktionshaller, kontorbygninger og værksteder.

Vi bygger i hele Danmark

Lange distancer er intet problem for os. Vi tager ud til dit byggeprojekt på Falster, i København eller på Mors. Hyr os til at stå for dit næste erhvervsbyggeri eller andet nybyggeri til kun 175 kr. i timen pr. håndværker.

Fra idé til færdig erhvervsejendom

Du har sikkert rigeligt at se til med din forretning. Derfor er det vigtigt at finde en bygherre du kan stole på, så du kan bruge mindre tid på at bekymre dig om selve erhvervsbyggeriet. Vi varetager helle byggeprocessen.

Vi bryster os af høj kvalitet, ærlighed og effektivitet. Vores højt-kvalificerede håndværkere er både hårdtarbejdende og omhyggelige. Alle trin i arbejdsprocessen bliver fulgt op på af en projektleder, som vil holde dig informeret under hele byggeprojektet.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  Vi tilbyder erhvervsbyggeri til alle formål

  hos WORKPRO er du garanteret:

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Hvorfor vælge WORKPRO til dit erhvervsbyggeri?

  Vi skaber de perfekte rammer for dine medarbejdere og kunder, så I har de bedste betingelser for at udføre jeres arbejde til UG. Vi har styr på de danske regler og lovkrav, og hjælper jer gerne med papirarbejde og indhentning af tilladelser i forbindelse med jeres ønskede erhvervsbyggeri. Derudover tilbyder vi en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker, samtidig med at vi garanterer en høj kvalitet. Det finder du ikke andre steder. Kontakt os via kontaktformularen foroven eller ring til os på tlf. 52 49 46 54.

  Tidligere byggeprojekter