EN DK FR

Få en bedre energivurdering med efterisolering

I vil hurtigt kunne mærke en forskel, når I har fået foretaget efterisoleringer i jeres bolig. Det bliver markant lettere at varme rummene op til en behagelig temperatur – og bibeholde denne. I og med at det bliver lettere at holde temperaturen jævn, opnår I et bedre indeklima. Derudover er efterisolering et centralt forbedringspunkt ifm. energirenovering, hvilke betyder, at I også vil opleve en besparelse på jeres varmeregning.

Risikofri efterisolering

Når vi efterisolerer, bliver det gjort byggeteknisk korrekt. Det betyder i praksis, at I ikke kommer til at opleve fugtproblemer, hvilket sker hvis isoleringen ikke slutter helt tæt. Fugt er enhver boligs værste fjende, hvorfor vi sørger for, at I ikke bliver plaget af dette.

Få en skarp pris på energirenovering

Vi garanterer markedets skarpeste priser. Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at forbedre jeres hjem vha. efterisolering – så giv os et kald på +45 52 49 46 54 eller udfyld vores formular. Så vender vi tilbage snarest.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked
  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere byggeprojekter