Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Efterisolering

Spar penge på den lange bane ved at efterisolere tag, loft, gulve og vægge. Hos WORKPRO tilbyder vi en konkurrencedygtig timepris på 185 kr. pr. håndværker.

Få en bedre energivurdering med efterisolering

I vil hurtigt kunne mærke en forskel, når I har fået foretaget efterisoleringer i jeres bolig. Det bliver markant lettere at varme rummene op til en behagelig temperatur – og bibeholde denne. I og med at det bliver lettere at holde temperaturen jævn, opnår I et bedre indeklima. Derudover er efterisolering et centralt forbedringspunkt ifm. energirenovering, hvilke betyder, at I også vil opleve en besparelse på jeres varmeregning.

Risikofri efterisolering

Når vi efterisolerer, bliver det gjort byggeteknisk korrekt. Det betyder i praksis, at I ikke kommer til at opleve fugtproblemer, hvilket sker hvis isoleringen ikke slutter helt tæt. Fugt er enhver boligs værste fjende, hvorfor vi sørger for, at I ikke bliver plaget af dette.

Få en skarp pris på energirenovering

Vi garanterer markedets skarpeste priser. Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at forbedre jeres hjem vha. efterisolering – så giv os et kald på +45 52 49 46 54 eller udfyld vores formular. Så vender vi tilbage snarest.

Send en besked til os

billigt nyt tag

Efterisolering af tag

Hvis I er bosat i en gammel bolig, kan det være yderst relevant at overveje at få taget efterisoleret. I gamle boliger er taget ofte udstyret med en diskret type isolation, som kan skabe træk i boligen. Med et efterisolering af taget kan I opnå en bedre varmecirkulation i hjemmet og en stor besparelse på energiregningen, da varmen søger op ad.

wrench and hammer

Efterisolering af gulv

Undgå at bruge unødvendigt mange penge på at varme en bolig op, som alligevel nedkøles af den kolde jord, fundamentet er bygget på. Ved at få efterisoleret gulvet, trænger kulden ikke gennem gulvet. Det betyder at der skal bruges mindre energi på varme, da der ikke skal kompenseres for et koldt gulv. Ligeledes er det slut med kolde fødder i hjemmet.

isolering af facade ikon

Efterisolering af døre og vinduer

En alternativ form for efterisolering er at overveje om det er på tide at udskifte døre og vinduer. Hvis jeres dør ikke slutter ordentligt til eller jeres vinduer er blevet utætte, så kan det meget vel være tid til en udskiftning. Vi kan hjælpe med at finde døre og vinduer, som både passer i mål og design.

mursten på et gammelt loft

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide