EN DK FR

Lad professionelle om din loftisolering

Det kan måske være fristende at tage sig af loftisolering selv, men der er visse fordele ved at bruge professionelle håndværkere. Vores erfarne og yderst kompetente håndværkere kender til alle reglerne, der skal overholdes ved loftisolering. Det er desuden vigtigt at en fagmand er inde over loftisoleringen, hvis du eksempelvis ønskere at sælge din bolig.

Spar penge ved loftisolering

Hos WORKPRO arbejder vi helt ned til 175 kr. i timen, hvilket gør os super konkurrencedygtige på prisen. Derudover vil du på længere sigt mærke den økonomiske effekt af loftisolering. Du vil spare penge på din varmeregning, da din bolig forbedres til at holde på varmen. Derudover vil en loftisolering øge din boligs værdi og gøre den lettere at sælge videre.

Lad WORKPRO hjælpe dig

Hos WORKPRO hjælper vi dig gennem hele processen. Sidder du med spørgsmål som ønskes besvaret her og nu, så giv os et kald på +45 52 49 46 54. Her vil vi sidde klar til at råde og vejlede dig angående loftisolering. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og lade os kontakte dig.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked  TRE FORDELE VED LOFTISOLERING

  loft-isolering


  Hvorfor vælge professionelle håndværkere?

  Ved en loftisolering, kan der sommetider være tale om en efterisolering, hvilket betyder at der findes en række regler og lovkrav om hvor tyk isoleringen skal være. Der findes forskellige krav, til forskellige typer af huse – husk at undersøge dette, inden du begynder at isolere. En loftisolering en rigtig god ide, hvis huset skal sælges videre, da der er meget at spare på varmeudgifterne. Det er dog vigtigt, at en fagmand hjælper til med arbejdet.

  En fagmand kan bedre end nogen anden, vurdere og hjælpe til med isoleringen af loftet. Ydermere kan en utilstrækkelig efterisolering udmunde i fugtskader. Af samme grund skal du altid kontakte dit forsikringsselskab, således de kender til din hensigt med at efterisolere. Dette bør gøres uanset hvem der udfører arbejdet, men vi anbefaler at du får en ekspert til at udføre arbejdet.

  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Lav timepris

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere bgggeprojekter