Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Loftisolering

Hos WORKPRO er vi eksperter i at isolere. Derfor er det den mindste sag, hvis du skal have foretaget en loftisolering. Vi isolerer med Rockwool og tager lave timepriser, så du får så meget for pengene som muligt.

Lad professionelle om din loftisolering

Det kan måske være fristende at tage sig af loftisolering selv, men der er visse fordele ved at bruge professionelle håndværkere. Vores erfarne og yderst kompetente håndværkere kender til alle reglerne, der skal overholdes ved loftisolering. Det er desuden vigtigt at en fagmand er inde over loftisoleringen, hvis du eksempelvis ønskere at sælge din bolig.

Spar penge ved loftisolering

Hos WORKPRO arbejder vi helt ned til 185 kr. i timen, hvilket gør os super konkurrencedygtige på prisen. Derudover vil du på længere sigt mærke den økonomiske effekt af loftisolering. Du vil spare penge på din varmeregning, da din bolig forbedres til at holde på varmen. Derudover vil en loftisolering øge din boligs værdi og gøre den lettere at sælge videre.

Lad WORKPRO hjælpe dig

Hos WORKPRO hjælper vi dig gennem hele processen. Sidder du med spørgsmål som ønskes besvaret her og nu, så giv os et kald på +45 52 49 46 54. Her vil vi sidde klar til at råde og vejlede dig angående loftisolering. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og lade os kontakte dig.

Send en besked til os

TRE FORDELE VED LOFTISOLERING

ikon: bedre indeklima

Bedre indeklima

Indeklimaet i dit hus påvirkes mere af udendørstemperaturen, end man lige skulle gå og tro. Uden en ordentlig isolering kan det fra tid til anden føles koldt og som om, det trækker. En loftisolering kan hjælpe på dit indeklima, da dit hjem bliver bedre til at holde på varmen. Dette gør, at du slipper for træk og ligeledes, at det bliver mere behageligt at opholde sig i hjemmet.

ikon - mønter

Billigere varmeregning

At få foretaget en loftisolering er intet mindre end en god forretning for dig. Du vil nemlig opleve, at din varmeregning bliver markant mindre, efter isoleringen er blevet foretaget. En loftisolering holder på varmen, så dit hus lettere kan drage fordel af en positiv ”drivhuseffekt”. Varmen vil nemlig cirkulere rundt i dit hjem i stedet for at flyve til vejrs, fordi den ikke lige så let kan slippe ud igennem isoleringen.

ikon - hus-issolering

Lettere videresalg

En loftisolering med Rockwool er ikke særligt omfattende. Dog kan få timers arbejde have en enorm effekt på dit hus’ videresalgsværdi. Derudover er danskerne blevet mere miljøbevidste, hvorfor et energivenligt hjem er meget mere interessant for en potentiel køber. En loftisolering kan derfor både øge værdien af dit hjem, men kan ligeledes sørge for flere potentielle købere i fremtiden.

mursten på et gammelt loft

Hvorfor vælge professionelle håndværkere?

Ved en loftisolering, kan der sommetider være tale om en efterisolering, hvilket betyder at der findes en række regler og lovkrav om hvor tyk isoleringen skal være. Der findes forskellige krav, til forskellige typer af huse – husk at undersøge dette, inden du begynder at isolere. En loftisolering en rigtig god ide, hvis huset skal sælges videre, da der er meget at spare på varmeudgifterne. Det er dog vigtigt, at en fagmand hjælper til med arbejdet.

En fagmand kan bedre end nogen anden, vurdere og hjælpe til med isoleringen af loftet. Ydermere kan en utilstrækkelig efterisolering udmunde i fugtskader. Af samme grund skal du altid kontakte dit forsikringsselskab, således de kender til din hensigt med at efterisolere. Dette bør gøres uanset hvem der udfører arbejdet, men vi anbefaler at du får en ekspert til at udføre arbejdet.

WORKPRO garanterer

Lav timepris

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide