Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Om WORKPRO

WORKPRO tilbyder arbejdskraft fra kvalificerede polske medarbejdere. Vores hovedaktiviteter inkluderer arbejdsopgaver inden for bygge- og renoveringsbranchen. Vi har også stor erfaring inden for andre områder. Vi samarbejder både med private kunder og firmaer.

WORKPRO opererer i hele EU, men vores primære aktiviteter findes i Danmark. Gennem årenes løb har vores firmas aktiviteter skabt et netværk af betroede, polske håndværkere, som vi samarbejder med på permanent basis. Vores firma kan derfor tilbyde kvalificerede, erfarne, og hårdtarbejdende håndværkere til en bred vifte af forskellige byggeopgaver.

Vi anser vores kvalificerede og pålidelige arbejdsstyrke for at være en af vores største styrker. De fleste af vores håndværkere har allerede arbejdet i Danmark og kender til de forventninger, der stilles af danske kunder. Prisen på vores ydelser er ligeledes en force. Da arbejdsomkostninger er væsentligt lavere i Polen, er prisen på vores ydelser særdeles konkurrencedygtig.

Da vi har været aktive på det danske marked i mange år, er vi grundigt indført i skattelovgivningen og reglerne for udstationering af medarbejdere. Vi følger løbende ændringer i gældende regler indenfor skat og RUT-registeret, således at vores medarbejdere på alle måder arbejder fuldt lovligt i Danmark.

Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsgang eller andet, så er du mere end velkommen til at sende os en e-mail. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Grundpriser

Kontakt og priser

Anvend kontaktformularen til at sende os en kort information om det arbejde, du ønsker udført. Du kan også stille os yderligere spørgsmål. Herefter vil du modtage et opkald eller en e-mail fra en af vores betroede polske partnerfirmaer (afhængigt af typen af arbejde). Således kan I i fællesskab fastlægge yderligere detaljer og arrangere et møde.